خوراک لوبیا چیتی
شما لوبیا چیتی پخته رو چجوری تهیه میکنید ؟؟
چند مدت پیش که حال تهیه غذای مفصل رو نداشتم ، این بود که رو آوردم به لوبیا پخته :)
من به این طریق آماده میکنم
اول لوبیا چیتی رو یک شب جلوتر خیس میکنم
و مقدار زیای پیاز داغ تهیه کرده و لوبیا رو میزارم با آب و نمک و مقداری رب گوجه , مقداری سیب زمینی نگینی بپزه
هنگام سرو کردن هم مقداری روغن زیتون و آب لیمو بهش اضافه میکنم
وولاااااااااااا خوراک شما حاضره :))
نوش جان ، گیلدا
منم همینطور درست میکنم گیلدا جون ، پیاز داغ فراوون عالیش میکنه ، فقط یه تفاوت داره که معمولا توش استوک مرغ هم استفاده میکنم ، اون مدل هم خیلی خوب میشه
AntwortenLöschenفکر خوبه رزی جون ، چون آب مرغ طعم خوبی به غذا میده :*
Löschenچه جالب....ما دیشب داشتیم ... من پیاز رو خام توش می ریزم راستش...پیاز داغ درست نمی کنم....ریز ریز توش خورد می کنم...یکم گلپر هم می زنم بهش
AntwortenLöschenهان ن ن ن هانی جون راست میگی ، مامان من هم با گلپر میخورد ، یادم رفته بود بریزم توش :))
Löschenخوشمزه میشه
گیلدا جون من عین شما موقعی که زیاد حوصله غذای مفصل نداشته باشم, این غذا رو درست می کنم . کمی هم گلپر می زنم
AntwortenLöschenآره شبو جون ، من تازه یادم اومد که مامانم هم گلپر میزد ، اتفاقا خیلی خوشمزه هم میشد :) دفعه دیگه نباید فراموش کنم
Löschenمنم عاشق خوراک لوبیام
AntwortenLöschenمن کمی پیاز رو تفت می دم با رب سرخ می کنم ادویه جاتم و می زنم لوبیا ها رو هم کمی باهاش تفت می دم و می ذارم بپزه اواخر پخت نمک و ابلیمو می زنم و موقع سرو با پیاز داغ تزئینش می کنم. ما کمتر پیش میاد گلپر بزنیم ولی سیب زمینی رو گاهی اضافه می کنیم و گاهی نه
راستی اگه به طعم کچاپ علاقه داری موقع سرو یه مقدار کچاپم بریز روش
:))) یعنی محشر می شه
چه جالب که لوبیا رو هم تفت میدی ، باید امتحان کنم
AntwortenLöschenاین کچاپ آخرش ، معلومه که مال پسرت بوده ا ا ا :)))))
گیلدا جون من هم همینطور درست میکنم فقط موقع پخت 2 تا 3 تا برگ بو هم توش میندازم عطر خوبی بهش میده :)
AntwortenLöschenمرسی از ایده خوبتون ، حتما امتحان خواهم کرد :)
AntwortenLöschen