کیک پنیر با انگور فرنگی - Johannes Käsekuchen
میگم اگه این خمیر هزارلا نبود ، چه باید میکردیم ؟ :)
چه کارها که با این خمیر نمیشه کرد ، واسه همه کار مناسب و بجاست و همینجور خیلی راحت
زمانهایی که نمیدونم چی تهیه کنم و یا اینکه وقت کمه ، واسه من بهترین کمک میتونه باشه ، حتی واسه مهمانهای سر زده من
همونجور که گفتم جلو منزل ما یک بوته درخت انگور فرنگی یا به زبان آلمانی Johannisbeeren دیده میشه که من امسالازش خیلی استفاده کردم ، و این هم یک ایده دیگه بود که تونستم با این میوه خوشمزه انجام بدم ، کیک پنیر انگور فرنگی ...
ظرف تهیه این کیک من کوچیک بود ، واسه همین مقادیر رو واسه تهیه یک کیک کوچیک میگم
اول از همه به یک ظرف مناسب نسوز و نچسب احتیاج دارید ، که روی خمیر به صورت بر عکس قرار بدید و دورتا در ظرف رو با ۲ سانت اضافه ببرید
البته این ۲ سانت بر میگرده به ارتفاع ظرف شما ، اگه فکر کردید که خمیر به ظرف میچسبه میتونید مثل من از کاغذ نسوز استفاده کنید
خمیر رو داخل ظرف برگردونید و اترفش رو مرتب کنید
مقدار ۱ استکان کوارک یا ماست چکیده رو همراه با مقداری وانیل ، ۲ قاشق نشاسته ذرت یا هر نشاسته دیگه ، ۲ عدد تخم مرغ , ۳ تا ۴ قاشق روغن مایع , ۱ قاشق آب لیمو و مقداری شکر ( در هادی که دوست دارید شیرین باشه ) مخلوط کنید
مخلوط حاصله رو داخل خمیر خالی کنید ، و روی اونو میوه دلخواه بپاشد ، که من از انگور فرنگی استفاده کردم
کیک رو به مدت ۲۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید
نوش جان ، گیلدا
گیلدا جون چه خوشگله! حتما درست می کنم! اینجا هم از این انگورا هست
AntwortenLöschenمرسی شبو جان ، خوشحالم که خوشت اومد عزیزم :)
AntwortenLöschenاین میوه سرزمین شما بد جوری با ادم حرف میزنه آ؟
AntwortenLöschen:))در هر حال که خیلی عالی شده ... دستت درد نکنه
لاله جون ، قابل نداره عزیزم ، بیا اینجا ، برات گر و گر فراهم میکنم :*
Löschenواااااااااااای گیلدا من عق چیزکیکم..یعنی دیوونشم..تا حالا با خمیرهزارلا ندیده بودم....من بیسکویتیش رو دوست ندارم زیاد و بیس کیک رو می پسندم..حالا باید اینو هم تیست کنم
AntwortenLöschenولییییییییییییییی این قبرستونی که من هستم خمیر هزارلام کجا بود آخه :((((((((((((((
من مرده اون انگوراتم...مرده عکاسیتم...کلا محشری
هانی جون به قول سودابه جون منو به سقف چسبوندی :)))))
Löschenاتفاقا من هم عاشق چیز کیک آلمانی هستم ، و فقط ۱ بار واسه تجربه چیز کیک آمریکایی پختم ولی به نظرم ، آلمانیش خیلی خوشمزه تره
تصمیم دارم که خمیر ۱۰۰۰ لا رو هم تهیه کنم ، عزیزم تو هم سی کن درست کنی ، چون میتونی بعد فریز کنی و هر وقت که بخواهی داشته باشی
ما هم اینجا خیلی چیزها رو نداریم که مجبوریم خودمون تهیه کنیم
اییییییییییییییم ، عالیه ، عالی ، من مرده کشته ی این خلاقیتهاتم هنررررمند
AntwortenLöschenرزی جونم ، لوسم نکن دیگه ..... به قول یکی ی زره تنبلی بود تا خلاقیت :))))))))
AntwortenLöschenچقــــــــــــــــــــــدر خوشمزست منم از اینا میخوام خوب :(
AntwortenLöschenلیلا جون تنبلی نکن ، بدو بیا .....بدو و و و و :)))
Löschenسلام عزیزم، وبلاگ خوشگل و غذاهای خوشمزه ای دارین...دوس میدارم:) یه سوال: میگم چرا این چیز کیک شما، چیز نداره؟ یا من اشتبا ه میکنم! یه سوال دیگه هم داشتم میشه بگین که آیا خمیر هزارلا همون خمیر فیلو س؟ یا یه چیز دیگه س؟ و اسم خارجیش چی میشه؟ من کانادا زندگی می کنم
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز ، مرسی از لطفت :)
AntwortenLöschenراستش خمیر فیلو با خمیر ۱۰۰۰ لا فرق داره ، خمیر فیلو مثل نان لواش نازکه و کمی پخته به نظر میرسه که اینجا میتونید ببینید
http://gole-sofreh.blogspot.de/2012/04/blog-post_23.html
اما خمیر ۱۰۰۰ لا کاملا به صورت خمیره و خیلی زخیمتره که میتونید اینجا ببینید ، و نام انگلیسی اون Puff pastry گفته میشه
http://gole-sofreh.blogspot.de/2011/07/blog-post_04.html
و اما خمیر یوفکا هم هست که خیلی شبیه به فیلو هست و میشه با هر ۲ دستورات مربوط به هم رو انجام داد ، با این تفاوت که مثل کاغذ نازکه که اون رو هم اینجا میتونید ببینید
http://gole-sofreh.blogspot.de/2012/04/blog-post_16.html
و اما اینکه چرا به این کیک میگند چیز کیک به خاطر اینه که کوارک از خانواده پنیر هست ، ولی با طعمی و ظاهری کاملا شبیه به ماست ، بخاطر همین چیز کیک نامیده میشه :)
سلام.ببخشید.ظرف شما چه اندازه هست.
AntwortenLöschenعزیزم , ظرف من اندازه یک بشقاب پهن غذا خوری بود
Löschen