کیک پنیر با انگور فرنگی - Johannes Käsekuchen


میگم اگه این خمیر هزارلا نبود ، چه باید میکردیم ؟ :)
چه کارها که با این خمیر نمیشه کرد ، واسه همه کار مناسب  و بجاست و همینجور خیلی راحت 
زمانهایی که نمیدونم چی تهیه کنم و یا اینکه وقت کمه ، واسه من بهترین کمک میتونه باشه ، حتی واسه مهمانهای سر زده من 
همونجور که گفتم جلو منزل ما یک بوته درخت انگور فرنگی یا به زبان آلمانی  Johannisbeeren  دیده میشه که من امسالازش خیلی استفاده کردم ، و این هم یک ایده دیگه بود که تونستم با این میوه خوشمزه انجام بدم ، کیک پنیر انگور فرنگی ...

ظرف تهیه این کیک من کوچیک بود ، واسه همین مقادیر رو واسه تهیه یک کیک کوچیک میگم 

اول از همه به یک ظرف مناسب نسوز و نچسب احتیاج دارید ، که روی خمیر به صورت بر عکس قرار بدید و دورتا در ظرف رو با ۲ سانت اضافه ببرید 
البته این ۲ سانت بر میگرده به ارتفاع ظرف شما ، اگه فکر کردید که خمیر به ظرف میچسبه میتونید مثل من از کاغذ نسوز استفاده کنید 



خمیر رو داخل ظرف برگردونید و اترفش رو مرتب کنید 


مقدار ۱ استکان کوارک یا ماست چکیده رو همراه با مقداری وانیل ، ۲ قاشق نشاسته ذرت یا هر نشاسته دیگه ، ۲ عدد تخم مرغ , ۳ تا ۴ قاشق روغن مایع ,  ۱ قاشق آب لیمو و مقداری  شکر ( در هادی که دوست دارید شیرین باشه ) مخلوط کنید 


مخلوط حاصله رو داخل خمیر خالی کنید ، و روی اونو میوه دلخواه بپاشد ، که من از انگور فرنگی استفاده کردم 


کیک رو به مدت ۲۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید 
نوش جان ، گیلدا 











Kommentare

  1. گیلدا جون چه خوشگله! حتما درست می کنم! اینجا هم از این انگورا هست

    AntwortenLöschen
  2. مرسی شبو جان ، خوشحالم که خوشت اومد عزیزم :)

    AntwortenLöschen
  3. این میوه سرزمین شما بد جوری با ادم حرف میزنه آ؟

    :))در هر حال که خیلی عالی شده ... دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لاله جون ، قابل نداره عزیزم ، بیا اینجا ، برات گر و گر فراهم میکنم :*

      Löschen
  4. واااااااااااای گیلدا من عق چیزکیکم..یعنی دیوونشم..تا حالا با خمیرهزارلا ندیده بودم....من بیسکویتیش رو دوست ندارم زیاد و بیس کیک رو می پسندم..حالا باید اینو هم تیست کنم
    ولییییییییییییییی این قبرستونی که من هستم خمیر هزارلام کجا بود آخه :((((((((((((((

    من مرده اون انگوراتم...مرده عکاسیتم...کلا محشری

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هانی جون به قول سودابه جون منو به سقف چسبوندی :)))))
      اتفاقا من هم عاشق چیز کیک آلمانی هستم ، و فقط ۱ بار واسه تجربه چیز کیک آمریکایی پختم ولی به نظرم ، آلمانیش خیلی خوشمزه تره
      تصمیم دارم که خمیر ۱۰۰۰ لا رو هم تهیه کنم ، عزیزم تو هم سی کن درست کنی ، چون میتونی بعد فریز کنی و هر وقت که بخواهی داشته باشی
      ما هم اینجا خیلی چیزها رو نداریم که مجبوریم خودمون تهیه کنیم

      Löschen
  5. اییییییییییییییم ، عالیه ، عالی ، من مرده کشته ی این خلاقیتهاتم هنررررمند

    AntwortenLöschen
  6. رزی جونم ، لوسم نکن دیگه ..... به قول یکی ی زره تنبلی بود تا خلاقیت :))))))))

    AntwortenLöschen
  7. چقــــــــــــــــــــــدر خوشمزست منم از اینا میخوام خوب :(

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لیلا جون تنبلی نکن ، بدو بیا .....بدو و و و و :)))

      Löschen
  8. سلام عزیزم، وبلاگ خوشگل و غذاهای خوشمزه ای دارین...دوس میدارم:) یه سوال: میگم چرا این چیز کیک شما، چیز نداره؟ یا من اشتبا ه میکنم! یه سوال دیگه هم داشتم میشه بگین که آیا خمیر هزارلا همون خمیر فیلو س؟ یا یه چیز دیگه س؟ و اسم خارجیش چی میشه؟ من کانادا زندگی می کنم

    AntwortenLöschen
  9. سلام دوست عزیز ، مرسی از لطفت :)
    راستش خمیر فیلو با خمیر ۱۰۰۰ لا فرق داره ، خمیر فیلو مثل نان لواش نازکه و کمی پخته به نظر میرسه که اینجا میتونید ببینید
    http://gole-sofreh.blogspot.de/2012/04/blog-post_23.html
    اما خمیر ۱۰۰۰ لا کاملا به صورت خمیره و خیلی زخیمتره که میتونید اینجا ببینید ، و نام انگلیسی اون Puff pastry گفته میشه
    http://gole-sofreh.blogspot.de/2011/07/blog-post_04.html
    و اما خمیر یوفکا هم هست که خیلی شبیه به فیلو هست و میشه با هر ۲ دستورات مربوط به هم رو انجام داد ، با این تفاوت که مثل کاغذ نازکه که اون رو هم اینجا میتونید ببینید
    http://gole-sofreh.blogspot.de/2012/04/blog-post_16.html
    و اما اینکه چرا به این کیک میگند چیز کیک به خاطر اینه که کوارک از خانواده پنیر هست ، ولی با طعمی و ظاهری کاملا شبیه به ماست ، بخاطر همین چیز کیک نامیده میشه :)



    AntwortenLöschen
  10. سلام.ببخشید.ظرف شما چه اندازه هست.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. عزیزم , ظرف من اندازه یک بشقاب پهن غذا خوری بود

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts