بولانی - افغانی
۲ روز قبل براتون خمیر نان لواش رو گذاشته بودم ، و بهتون گفتم که ازش ی مقدار نگهدارید که میخواهم باهاش ی چیز دیگه یادتون بدم .
حالا نگاه داشتید ، یا نه ؟؟ :)))
خوب اگه که نه ، پس تقصیر خودتونه ، چون ی غذای خوشمزه افغانی رو از دست دادید
این پیش غذا یا کنار غذا رو که میبینید ، نامش بولانی هست
البته بولانی به سبک سنتی شکلش ی جور دیگه هست ، به این صورت که خمیر رو به صورت کاملا گرد تو تابه پهن میکنند و از مواد روش ریخته و نصف خمیر رو تا کرده و سرخ میکنند ، ولی من گفتم ی مقدار تعقیر به وجود بیارم :)
مواد داخل بولانی ، فقط تره یا اگه در دسترس نداشتید تره فرنگی هست
اول تره خرد کرده ،داخل تابه وقتی آبش گرفته شد کمی با روغن سرخ میکنیم ، کمی نمک ، فلفل اضافه کردم
من از پیازچه سبز استفاده کردم
و همینطور واسه اینکه حجم خوبی به خمیر بده و مرتب باشه با مقداری پوره سیب زمینی مخلوط کردم * ولی در بولانی اصل نباید با پوره مخلوط شه *
بعد خمیر را پهن کردم و روی خمیر مقداری از پوره ریختم و در تا در خمیر رو با انگشت خیس کردم تا خمیر بعدی روش بچسبه
خمیر بعدی رو روی گلوله ها پهن کردم و با انگشت خوب دور تا دور گلوله ها رو فشار دادم تا خوب بچسبه
و با قالب به صورت گرد خمیر ها رو جدا کردم و یکی یکی در روغن سرخ کردم
به به خیلی ام عالی
AntwortenLöschen:))) دستت درد نکنه گیلدا جووون
مرسی لاله نازنینم :)
AntwortenLöschenاووووم ، چقدر عالی شده ، من یه همچین چیزی درست کردم به اسم پاراتاس که هندی بود ، میدونم که خیلی خیلی خوشمزت ، نوششش جون گیلدا جونم بشه :))
AntwortenLöschenمرسی گلکم :) جات خالی بود
AntwortenLöschenمن تا به حال اونی که گفتی نشنیده بودم ، تو وبلاگت هست ؟؟
باید ببینم چیه ؟؟ راست میگی ، هندیها هم از این مدل غذاها زیاد دارند
از طرفی از اونجایی که افغانستان با هند هممرز هست ، تشابه غذایی زیاد دارند
چقده عالی گیلدا ، واقعا دهنم آب افتاد ، قالب وبلاگت هم خیلی قشنگه ، بوووس
AntwortenLöschenمرسی الی جون ، چشمات قشنگ میبینه عزیزم م م م
AntwortenLöschenvay khoda Gilda jooon goshname farda emtehan daram vaght ghaza dorost kardan ham asla va abada nadaram ama ta delet bekhad to facebook velooo am :)))))) kholase zaaaaaaf kardam ..... Alie dokhtar akhare hafte miram to karesh.... rasti be jay sorkh kardan mishe to fer gozasht ya be roghan to tabeh mesle hamoon noon lavash???? fadat mamnoon
AntwortenLöschenسلام نازنینم
AntwortenLöschenعزیزم ببخش که دیر جوابت رو دادم ، باز هم امتحان داری ؟؟ ای ی ی خدا مگه تمام نشد ؟؟؟
پس امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره :*****
اره عزیزم ، باید سرخ شه ، البته این روش معمولش هست ، ولی امکان داره که تو فر هم خوب شه
و همینجور که گفتی اینها باقیمانده همون خمیر نان لواش هستند
سلام بر آشپز خانوم نمونه ..
AntwortenLöschenخواستم یه خواهشی کنم . شما کلی محبت می کنید عکس میگیرید از مراحل کار دستور عالی می زارید ، می شه لطفا گزینه فرمpdfهم اضافه کنید . اخه با سرعت نت و عدم دسترسی در هرجایی نمی شه همیشه به دستورهای فوق العادتو دسترسی داشت . بارها پیش اومده دستوری رو دیدم ولی وقت نشده بنویسم و روزی که خواستم استفاده کنم از محبتتون ولی اینترنت موجود نبوده .. :( می شه این خوهاش من رو بپزیرید ... مرسی
الهام جان ، اول از همه مرسی بابت لطفت عزیزم
Löschenمورد دیگه اینه که من دقیقا متوجه نشدم که من باید چکار کنم ؟؟
ولی به شما پیشنهاد میکنم اگه تو فیسبوک هستید و منو میشناسید اونجا از من درخواست کنید تا لینک مورد نظرتون رو براتون بفرستم
Besiar aliiiii age mishe tu in ayam Schmalzkuchen ham amuzesh bedid alan hameja tu Hamburg daran mifrushan adam delesh ab mishe!!!!!!
AntwortenLöschenمرسی دوست عزیز
AntwortenLöschenراستش خود من هم خیلی وقته که در فکرش هستم
ولی آنقدر که دستورات دیگه پیش میاد ، هنوز موفق نشدم
ولی در اولین فرصت چشم
دوست عزیزم سلام. عالی بود.
AntwortenLöschenیلدات مبارک
شاد باشی
آپم و منتظرت
مرسی نگین جون ، شد و سربلند باشی عزیزم
Löschenمن عاشقشم.مرسی گیلدا جون
AntwortenLöschenقربونت مصی جون ، مرسی از توجهت :***
AntwortenLöschenye soal khanoome honarman
AntwortenLöschenmishe ye joori toye fer in ghaza ro dorost kard
kheyli doost daram emtehanesh konam ama ahle sorkh kardani nistam
خواهش میکنم آزاد جون
AntwortenLöschenعزیزم امکانش هست , ولی خوب کیفیت کار با این کلی فرق داره
و اگه مایل بودید انجام بدید , پیشنهاد میکنم کمی تخم مرغ به روی کارتون بزنید که خوشرنگ شه
سلام ،
AntwortenLöschenمن از دوستان یک سوال دارم ، آیا کسی میداند که چگونه میشود ماست ترش درست کرد .(در آلمان)
با تشکر برزین
سلام برزین عزیز
Löschenوقتی مدتی ماست رو در هوای آزاد بزارید ترش میشه :)