Dienstag, 9. Oktober 2012

ته انداز مرغ و کاهو


این پلو یکی از دستورهایی بود که من واسه اولین تجربه پخت و پزم امتحان کرده بودم 
یادم نیست که دستورش رو از کجا آوردم ، ولی نامش * ته انداز مرغ و کاهو*  بود 
باید  بگم که خیلی لذیذه و جدا ارزش پختنش رو داره . البته من اینجا به صورت مجلسی تهیه کردم ، ولی شما میتونید با مقدار بیشتری تهیه کنید 
مقادیر رو به عهده خودتون میزارم ، چون کمی و کاستی تو دستور اثری نداره :)

مواد لازم :
به مقدار لازم بال مرغ ، یا هر قسمت از مرغ که خودتون علاقه دارید
برنج آبکش 
لوبیا چشم بلبلی 
شوید خشک 
نمک ، فلفل 
کاهو خرد شده 
مقداری پودر لیمو عمانی یا پودر غوره
* همینجا یادآور شم که اگه مشکل تو قالبی  در آوردن این پلو دارید , میتونید مثل ته چین ١ عدد تخم مرغ رو با ٣ قاشق ماست مخلوط کنید و چند قاشق برنج مخلوطش کنید و کفه اول رو با این مواد پر کنید

طرز تهیه :
برنج آبکش رو با لوبیای  پخته و شوید خشک مخلوط کنید 


کاهو ها رو خرد کرده ، البته میتونید به صورت خرد نشده هم استفاده کنید ، من فقط خواستم مثل دستور گفته باشم :)


ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید ( بهتره که تفلون باشه ) ته ظرف رو چرب کنید و اول از همه مرغ ها رو بچند 
روی مرغ رو مقداری  پودر غوره یا پودر لیمو عمانی بپاشید ، و در مرحله بعد کاهوها رو اضافه کنید 





این هم مدل فانتزی این پلو 


در آخر برنج رو ریخته ، و دقت داشته باشید که اینکار رو کم کم انجام بدید ، چون باید قسمتهای پایینی تابه کمی با پشت قاشق فشار داده شه تا خوب به هم بچسبه 


با حرارت کم بزارید برنجتون خوب دم بکشه ، و همینجور مرغ های ته قابلمه خوب برشته شن 
در آخر این برنج رو توی سنی برگردونید ، و میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 













Kommentare:

  1. به سرعت میدرستمش گیلدا جووونم ، خوب من عاشقش شدم دیگه ...........

    AntwortenLöschen
  2. ها ها ها باشه عزیزم :)))))) خوشحالم که خوشت اومد :)) :**

    AntwortenLöschen
  3. واااااااااااای همین امروز همهههههه کاهوهام رو خوردیم خانوادگی!!!! حالا من چه کنم؟؟ خیلی بامزه بود...ته اندازه مرغ و بادمجاد درست کرده بودم ولی اینو هم باید بدرستم..نمی شه اینجورییییی

    AntwortenLöschen
  4. اره هانی جون ، میدونم ، اگه کاهو تو خونه شمالی ها باشه ، بهش امان داده نمیشه :)))
    من هم این کاهو ها رو از دست همسرم قایم کرده بودم :)))

    AntwortenLöschen
  5. به به گیلدا جون چقدر این جالب و هیجان انگیزه خواهر...... من اومدم اینجا به طور رسمی اظهار ندامت و شرمندگی کنم که مدت زیادی نیومدم به وبلاگت سر بزنم. البته از گوگل ریدر پیگیری می کردم اما بعد رفتن همسری ام کمی بی حوصله شدم. تا خودمم کارام درست شه و برم بهش بپیوندم. کمی اشپزی و حول و حوشش رو رها کردم. به هر حال دست شما طلا عزیزم. همه ی پست هایی که می ذاری یکی از یکی باحال ترند. امیدوارم که همش زود به زود بتونم بیام و بهت سر بزنم. می بوسمت

    AntwortenLöschen
  6. شادی جونم م م م ...عزیزم م م خوبی خانومی ؟؟
    دلمون شور زد بابا ، کجا رفتی ی هو ؟؟
    خوشحالم که باز میبینمت و امیدوارم که همه چیز برات روبراه باشه ، نکنه تو هم اومدی همسایه ما شدی ما خبر نداریم :)

    AntwortenLöschen
  7. ghorbune to duste honarmandam hatmman emtehan mikonam khanumi bayad khoshmazeh bashe bah bah

    AntwortenLöschen
  8. فدات شم هما جون ، بالاخره تونستی به دستور برسی ؟؟
    ببخش گاهی اوقات اشتباه میشه
    مرسی از کامنتت عزیزم، و پیشا پیش نوش جونتون باشه :***

    AntwortenLöschen
  9. گیلدا جان واقعا دستت درد نکنه!! انقدر با ذوق و سلیقه و پر انرژی اینها رو اموزش دادی که تصمیم گرفتم همه کارهاتو من هم انجام بدم!! البته تا اونجایی که امکاناتش باشه متاسفانه خیلی از این مواد تو شهر ما پیدا نمیشه من دانمارک هستم و همچنین شوهرم توی طعم غذا یکم زیادی ناز داره برعکس من که همه چی دوست دارم!!!! :)))))

    AntwortenLöschen
  10. سلام دوست عزیز
    خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفته ، و امیدوارم که با تهیه موادش مشکل نداشته باشید
    در ضمن این آقایون ایرانی همه کمی ناز دارند :))))))))))

    AntwortenLöschen