تارت لیمو



این تارت رو به کسانی پیشنهاد میکنم که عاشق ترشی و لیمو ترش هستند :))
زمانی که داشتم دستور این تارت رو میخوندم ، بزاق دهانم از خوندن  رسپتش راه افتاده بودم ، اینو جدی میگم باور کنید .......... :)))))) 
این بود که تصمیم گرفتم که حتما امتحانش کنم 
جالب اینکه با مرور رو  موادش این فکر رو کردم که با توجه به شکر داده شده دیگه نباید ترش باشه 
ولی بعد از اتمامش دیدم نه از این خبرها نیست :)) 
و اما دستور جالب این تارت 

برای نان همون خمیر تارتی که قبلا واسه تارت شکلات گذاشته بودم پیشنهاد میکنم 
دقیقا همون مراحل رو میتونید تا پخت اولیه انجام بدید 
و باز هم متذکر میشم که این خمیر خیلی نرم و لطیف هست و کمی کار باهاش سخته ولی خمیر فوقالعاده خوشمزه و تردی واسه انواع تارتها هست 

اما مواد لازم واسه فولونگ تارت :
آب لیمو ترش ١٢٥ میل 
پوست مقداری از لیمو 
شکر ١٠٠ گرم 
کره ٨٥ گرم 
٢ عدد تخم مرغ کامل 
٢ عدد زرده تخم مرغ 

طرز تهیه :
آب لیمو ، پوست لیمو ، کره و شکر را روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد و کمی قوام بیوفته




از روی حرارت بر میداریم و پوستها رو ازش بیرون میاریم و میزاریم کمی خنک شه 
تخم مرغها رو داخل ظرفی خوب میزنیم و از شربت لیمو که هنوز گرمه ٣ قاشق  داخل تخم مرغها ریخته و خوب مخلوط میکنیم 
اگربه بوی تخم مرغ حساس هستید میتونید در این مرحله وانیل هم اضافه کنید 
دوباره شربت رو روی حرارت میزاریم و تخم مرغها رو داخلش میریزیم و مرتب هم میزنیم تا کمی خودش رو بگیره


و بعد اونها رو روی تارتها خالی میکنیم ، صاف میکنیم و با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٥ تا ٨ دقیقه داخل فر قرار میدیم 
* مقادیر گفته شده بالا برای ١ تارت کوچیک کافی میتونه باشه 
بهتره که تارت رو چند ساعتی داخل یخچال قرار بدید و بعد با خامه یا میوه دلخواه خودتون سرو کنید
* در ضمن در آخر هم میتونید پوست لیمو ترشها  رو جمع کنید و داخل ماشین ظرفشویی بزارید تا هنگام شستن ظرفهاتون خوشبو باشه 
نوش جان ، گیلدا




Kommentare

  1. به به چه تارت شیک و خوشمزه ایی دستت درد نکنه کدبانو....

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نازنین ، جات خالی عزیزم
      :***

      Löschen
  2. گیلدا جون من هم نمیتونم بزاق دهنم رو جمع کنم ))))))))) مطمئنم که من هم طرفدارش هستم !!!! دستت درد نکنه عزیزم .

    AntwortenLöschen
  3. ها ها ، به درد من گرفتار شدی عارفه جون :)))))))))

    AntwortenLöschen
  4. اییییم ، چه ترش و خوشمزست ، دوست میدارم فراوووون :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ترش رو خوب اومدی رزی جون :)))))))

      Löschen
  5. هنرمند بانو با سلیقه هر چی بگم کم گفتمممممممم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی اعظم جون ، شرمنده میکنی نازنین

      Löschen
  6. وااای گیلدا عطرش تا خونه ما آمد من واقعا دوست دارم .نوووش جونت و دستت بی بلا

    AntwortenLöschen
  7. جات خالی نسرین جون ، این تارت فقط کسانی رو میطلبه که ترشی خوریشون ، مثل ما قوی باشه
    :)))))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts