مرجو خورشت - طالقان



خیلی وقت پیش شهرزاد جون  ، یکی از خروشتهای محلی خودشون رو معرفی کرده بود 
همش در فکر این بودم که در اولین فرصت  درست کنم ، چون بر خلاف بعضی ها همیشه از تهیه خوراکی جدید خوشم میاد 
و اصولا ریسکم تو این کار خیلی بالاست :)))) 
کلی گشتم و گشتم تا تونستم اون دستور رو پیدا کنم ، همینجا هم  جا داره از شهرزاد عزیز بابت معرفی این خوراک محلی تشکر کنم 
و اما نام این خورشت * مرجو خورشت * هست که همینجور که میدونید مرجو همون عدسه 
و این خورشت متعلق به طالقانی های عزیزه 
من تو دستور ١ تغیرات  کوچکی دادم :)
و اما روند کار 

مواد لازم :
*مقادیر رو برای ٢ نفر میگم 
عدس ١ پیمانه سرخالی 
گوشت گوسفندی ٢٠٠ گرم ، که من به دلایلی از گوشت چرخ کرده استفاده کردم 
سیبزمینی سرخ شده به میزان کافی 
پیاز ١ عدد بزرگ 
رب گوجه ١ قاشق 
آبغوره یا پودر غوره 
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین 
که من به جای دارچین از ٢ حبه سیر له شده استفاده کردم
مقداری آلو ترش یا شیرین ( که بنده در دسترس نداشتم و نریختم )

طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خرد کنید و خوشمزه تره اگه با ١ قاشق کره یا روغن محلی تفت بدید 
گوشت رو بهش اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن همراه با رب گوجه و مقداری آب بزارید که بپزه 
* همونجور که گفتم من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم و همراه عدس گذاشتم تا جا بیفته 
اگه عدس شما دیر پزه بهتره که وقتی گوشت نیم پز شد اضافه کنید ولی اگه زود میپزه در اواخر کار اضافه کنید 
پودر غوره یا آبغوره و باقی مخالفت رو به غیر از سیبزمینی اضافه کنید


در آخر وقتی که درون ظرفی سرو کردید ، سیبزمینی ها رو روش بزارید 
این خورشت بسیار لذیذ و دلچسب بود ، حتما امتحان کنید 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به علایق شخصی و خانوادگی میباشد 



Kommentare

  1. نوش جونتون گیلدا جون ، یادمه که این خورش رو شهرزاد جان گذاشته بود ، حتما خیلی خوشمزست ، مگه میشه نباشه :))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم ، اره درسته ، کار شهرزاد جون بود ، البته بماند که با یک مصیبت به دستورش رسیدم ، آخه این شهرزاد گلی ، طرز تهیه رو اصلا تو وبلاگ خودش قید نکرده
      :))

      Löschen
  2. ممنون مهربون ... مرسی از به اشتراک گذاری دانش آشپزیتون و دست پخت خوشمزه تون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم مژده جون ، من هم از توجه شما و همینجور آشنایی با وبلاگتون خوشحالم :)

      Löschen
  3. نوش جونت عزیزم غذاهای سنتی و محلی رو خیلی دوست دارم.
    اون مسقطی هم بقول فیس بوکی ها تو حلقمممممممممممممم

    شاد باشی دوست گلم

    آپم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام نگین جون ، مرسی عزیزم بابت توجهت
      اون مسقطیها هم قابل شما رو نداره گلم :))

      Löschen
  4. وای همه این خورشت رو درست کردند و فقط من موندم :-( ،منم می خوام خب .دلم آب شد .گیلدا جون می شه یه کاسه هم برای من بریزی .
    خیلی عالی و هوس انگیز شده گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
  5. قربونت برم ارغوان جون ، قابل شما رو نداره عزیزم
    اصلا همش مال شما ، کاش پیشم بودی عزیزم
    اینجور چیزها دست جمعی واقعا میچسبه
    میدونم که همینروزها دست بکارش میشی ;)

    AntwortenLöschen
  6. گیلدا جون مطمئنم خیلی خوشمزه است من که تا به حال اسمش رو هم نشنیده بودم.ممنون به خاطر این خورشت محلی ممنون از جفت کدبانوها .نووووش جااااان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نسرین جون ، معرف این خورشت خوشمزه شهرزاد جون بود ، من هم تا قبل از این نمیدونستم

      Löschen
  7. گیلدا جون چه جالب نمی دونستم هم چین خورشتی هم داریم. باید امتحان کنم. به مازندرانی به‌‌ عدس میگیم مرجی

    مرجی و مرجو

    مرسی‌ عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی سوزان جون ، عزیزم کم پیدایی شما ؟؟
      پس شما هم مرجو میگید ؟؟
      حتما امتحان کن ، خیلی لذیذ بود

      Löschen
  8. Gilda Aziz:
    I never write a comment for any body, but I have to admit that you have one of the best blog in ashpazi. I enjoy your recipes, and every time it comes perfect.
    Thx

    AntwortenLöschen
  9. دوست ناشناس ممنونم از این همه محبتتون
    متاسفانه من انگلیسیم خوب نیست ، اینه که براتون به فارسی مینویسم و تشکر میکنم
    هر چند که تو امر آشپزی فقط تجربه دارم ، و هیچ مهارتی ندارم
    اما خوشحالم که همین تجربه کم من میتونه مورد توجه دیگران قرار بگیره :)

    AntwortenLöschen
  10. وای عالی بود مرسیییییی
    همون عدس پلو خودمون میشه طعمش

    AntwortenLöschen
  11. ممنونم
    البته به نظر من طعم عدس که همون عدسه :)))) ولی چون توش ترشی و سیبزمینی داره ی طعم دیگه واسه من به وجود آورد

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts