مرجو خورشت - طالقان
خیلی وقت پیش شهرزاد جون ، یکی از خروشتهای محلی خودشون رو معرفی کرده بود
همش در فکر این بودم که در اولین فرصت درست کنم ، چون بر خلاف بعضی ها همیشه از تهیه خوراکی جدید خوشم میاد
و اصولا ریسکم تو این کار خیلی بالاست :))))
کلی گشتم و گشتم تا تونستم اون دستور رو پیدا کنم ، همینجا هم جا داره از شهرزاد عزیز بابت معرفی این خوراک محلی تشکر کنم
و اما نام این خورشت * مرجو خورشت * هست که همینجور که میدونید مرجو همون عدسه
و این خورشت متعلق به طالقانی های عزیزه
من تو دستور ١ تغیرات کوچکی دادم :)
و اما روند کار
مواد لازم :
*مقادیر رو برای ٢ نفر میگم
عدس ١ پیمانه سرخالی
گوشت گوسفندی ٢٠٠ گرم ، که من به دلایلی از گوشت چرخ کرده استفاده کردم
سیبزمینی سرخ شده به میزان کافی
پیاز ١ عدد بزرگ
رب گوجه ١ قاشق
آبغوره یا پودر غوره
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین
که من به جای دارچین از ٢ حبه سیر له شده استفاده کردم
مقداری آلو ترش یا شیرین ( که بنده در دسترس نداشتم و نریختم )
مقداری آلو ترش یا شیرین ( که بنده در دسترس نداشتم و نریختم )
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خرد کنید و خوشمزه تره اگه با ١ قاشق کره یا روغن محلی تفت بدید
گوشت رو بهش اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن همراه با رب گوجه و مقداری آب بزارید که بپزه
* همونجور که گفتم من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم و همراه عدس گذاشتم تا جا بیفته
اگه عدس شما دیر پزه بهتره که وقتی گوشت نیم پز شد اضافه کنید ولی اگه زود میپزه در اواخر کار اضافه کنید
در آخر وقتی که درون ظرفی سرو کردید ، سیبزمینی ها رو روش بزارید
این خورشت بسیار لذیذ و دلچسب بود ، حتما امتحان کنید
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به علایق شخصی و خانوادگی میباشد
نوش جونتون گیلدا جون ، یادمه که این خورش رو شهرزاد جان گذاشته بود ، حتما خیلی خوشمزست ، مگه میشه نباشه :))))
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، اره درسته ، کار شهرزاد جون بود ، البته بماند که با یک مصیبت به دستورش رسیدم ، آخه این شهرزاد گلی ، طرز تهیه رو اصلا تو وبلاگ خودش قید نکرده
Löschen:))
ممنون مهربون ... مرسی از به اشتراک گذاری دانش آشپزیتون و دست پخت خوشمزه تون
AntwortenLöschenخواهش میکنم مژده جون ، من هم از توجه شما و همینجور آشنایی با وبلاگتون خوشحالم :)
Löschenنوش جونت عزیزم غذاهای سنتی و محلی رو خیلی دوست دارم.
AntwortenLöschenاون مسقطی هم بقول فیس بوکی ها تو حلقمممممممممممممم
شاد باشی دوست گلم
آپم
سلام نگین جون ، مرسی عزیزم بابت توجهت
Löschenاون مسقطیها هم قابل شما رو نداره گلم :))
وای همه این خورشت رو درست کردند و فقط من موندم :-( ،منم می خوام خب .دلم آب شد .گیلدا جون می شه یه کاسه هم برای من بریزی .
AntwortenLöschenخیلی عالی و هوس انگیز شده گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان
قربونت برم ارغوان جون ، قابل شما رو نداره عزیزم
AntwortenLöschenاصلا همش مال شما ، کاش پیشم بودی عزیزم
اینجور چیزها دست جمعی واقعا میچسبه
میدونم که همینروزها دست بکارش میشی ;)
گیلدا جون مطمئنم خیلی خوشمزه است من که تا به حال اسمش رو هم نشنیده بودم.ممنون به خاطر این خورشت محلی ممنون از جفت کدبانوها .نووووش جااااان
AntwortenLöschenمرسی نسرین جون ، معرف این خورشت خوشمزه شهرزاد جون بود ، من هم تا قبل از این نمیدونستم
Löschenگیلدا جون چه جالب نمی دونستم هم چین خورشتی هم داریم. باید امتحان کنم. به مازندرانی به عدس میگیم مرجی
AntwortenLöschenمرجی و مرجو
مرسی عزیزم
مرسی سوزان جون ، عزیزم کم پیدایی شما ؟؟
Löschenپس شما هم مرجو میگید ؟؟
حتما امتحان کن ، خیلی لذیذ بود
Gilda Aziz:
AntwortenLöschenI never write a comment for any body, but I have to admit that you have one of the best blog in ashpazi. I enjoy your recipes, and every time it comes perfect.
Thx
دوست ناشناس ممنونم از این همه محبتتون
AntwortenLöschenمتاسفانه من انگلیسیم خوب نیست ، اینه که براتون به فارسی مینویسم و تشکر میکنم
هر چند که تو امر آشپزی فقط تجربه دارم ، و هیچ مهارتی ندارم
اما خوشحالم که همین تجربه کم من میتونه مورد توجه دیگران قرار بگیره :)
وای عالی بود مرسیییییی
AntwortenLöschenهمون عدس پلو خودمون میشه طعمش
ممنونم
AntwortenLöschenالبته به نظر من طعم عدس که همون عدسه :)))) ولی چون توش ترشی و سیبزمینی داره ی طعم دیگه واسه من به وجود آورد