پرده پلو - ترکیه
به جرات میتونم بگم که ٢ سالی هست که در فکر تهیه این پلو هستم
ولی هر بار فکر میکردم که احتیاج به خمیر تازه داره و ی زره تنبلی منو از تهیه اش منصرف میکرد
تا اینکه گفتم با خمیر فیلوی اضافه ای که از کارهام داشتم این پلو رو تهیه کنم
در مورد پرده پلو یا پیلاوی پلو باید بگم که فقط تا این حد اطلاع دارم که یک پلوی مجلسی ترکیه هست و برای مراسم خواصشون و مهمانی های بزرگ استفاده میکنند
از مواد داخلش هم اینجور که من فهمیدم ، هرکی هر چی دوست داره میزاره ، چون هر چی گشتم دستور مشابه ای رو پیدا نکردم
این بود که از من هم از مواد هویج پلو واسه اینکار استفاده کردم
و اما طرز تهیه
همینجور که گفتم مواد داخلش رو میتونید از اینجا نگاه کنید
و اما واسه کاردستی این پلو احتیاج به خمیر فیلو داریم و همینجور مقداری بادام کامل یا ٢ نیم شده
قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید و حسابی چربش کنید
بهتره که با کره باشه تا بتونید به راحتی بادامها رو هم به دیواره و کف اون بچسبونید
البته همینجور که میبینید من نتونستم به خوبی از عهده این کار بر بیام :))
بعد خمیرو داخل قالب پهن میکنید این کار رو به آرامی انجام بدید تا بادامها جابجا نشه
حالا داخل خمیر برنج آبکش شده رو که با مواد دیگه مخلوط کردید بریزید
با پشت قاشق کمی فشار بدید تا بهم بچسبه
خمیر اطراف رو روی برنج بیارید و اونو بپوشونید ، با برس کمی روغن روی خمیر بکشید
و داخل فر تا به مدت تقریبی ٣٠ تا ٤٠ دقیقه و با حرارت ١٧٠ درجه بزارید
دقت کنید که شاید احتیاج باشه بخاطر طلایی شدن روی خمیر کمی زودتر از فر بیرون بیارید
نوش جان ، گیلدا
* این خوراک با توجه به علایق شخصی و خانوادگی تهیه شده
خیلی خوب شده گیلدا جون
AntwortenLöschenمن با خمیر اصلیش درست میکنم
ولی با خمیر فیلو ایده خوبیه
دردسرش کم میشه
نوش جونتون
مرسی عاطفه جون ، من هم فکر میکنم با خمیر اصلیش بهتر بشه
Löschenچون سنگینی خمیر موجب حرکت بادامها نمیشه
به هر حال باید خرابکاری کرد تا به آبادی رسید :))
تا حالا نشنیده بودم ،خیلی جالب بود و خوشمزه ، دستت درد نکنه ای گیلدای نازنین و پر از ایده های خوشمزه :)
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، جات خالی بود عزیزم :**
Löschenسلام گيلدا جان.با ديدن اين پرده پلو شيك و زيبا خانجون وسوسه شده برنامه غذايي امروزش رو تغيير بده.ديدي چه كار كردي؟
AntwortenLöschenبه به خانجون نازنین ما ، خوبی عزیزم ؟؟
Löschenامیدوارم که ایده خوبی بهت داده باشم :))))
مرسی از کامنتت عزیزم
دقیقا منم مثه تو خیلییییییییییییییییییی وقته تو فکر این پلو بودم گیلدا ولی همیشه سختم میومد و میاااد
AntwortenLöschenعالی شده
هانی جون ، خوبی عزیزم ؟
Löschenچه خوشحالم که اینجا دیدمت ، مرسی از لطفت نازنین
بالاخره ١ روز باید عملی کنی :)))
به به دستت درد نکنه گیلدا جان.خیلی خوشگل شده عاشق خوراکهای قالبی هستم خیلی شیک میشه ممنون خانم گل
AntwortenLöschenمرسی نسرین جون ، من هم خیلی دوست دارم اینجور خوراکها رو
AntwortenLöschenفکر میکنم راحتتر میشه خرد :)))))))
AntwortenLöschenمنم خیلی وقته می خوام امتحانش کنم ،اینجا خیلی درست می کنن و خیلی وقت ها در سایز کوچک تک نفره ،توی قالب مافین و بهش أوزي می گن و داخلش هم برنج و گوشت ریز و نخود فرنگی ،سبزی معطر و دانه ی صنوبر می ذارن.دفعه ی اول که خریدمش فکر کردم پیراشکی هستش و از این که داخلش برنج بود تعجب کردم .
چه جالب ارغوان جون ، آدم فکرش رو نمیکنه که اونجا هم باشه
Löschenچون معمولا اینجور چیزها رو کشورهای همجوار دارند ، ولی با این همه فاصله جای تعجبه :)
خیلی عالی و هوس انگیز شده گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، ممنونم از توجهت
Löschenخیلی خوب شده گیلدا جون...حال بادوماشم یه کم تکون بخوره...مگه چی میشه.یک دوست ترکیه ای دارم که برام تو عیدفط سال پیش فرستادو یه بارم وقتی نورا به دنیا ومده بود اتفاق اونم با خمیر یوفکا درست کرده بود...خیلی هم خوشمزه بود....نوش جونتون
AntwortenLöschenمرسی مصی جون
AntwortenLöschenراستش مشکلی نیست از بابت طعمش ، ولی خوب شاید اصول ار اونها هم این باشه که نباید این شکل و شمایل به هم بخوره :)))
البته من اصلا از مرامشون خبر ندارم فقط نام این پلو رو شنیده بودم و تو گوگل خیلی گشتم تا ببینم مشخصه خواصی داره یا نه ، ولی زیاد جواب نگرفتم :)
منم اسمشو زیاد شنیدم ولی همتی برای درست کردنش نداشتم افرین به تو که همیشه ایده های نو داری خیلی خوشگل و شیک شده قالبت هم خیلی گوگولیه
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، البته کمی خرابکاری کردم ، چون خمیرش خشک بود
AntwortenLöschenولی به قول بچهها منظور رو رسوندم :))))))