سوپ کرِم سیبزمینی


میدونید که آلمانی ها رابطه خوبی با سیبزمینی دارند ، و یکی از سوپهای لذیذشون هم سوپ کرم سیبزمینی  هست 
از اونجای که داخل این سوپ هیچی نیست همراه با اون تیکه های میگو ، یا نان تست سرخ شده یا گوشت دودی سرخ شده همراه هست 
که البته همیشه این همراهی در حد تزئین سوپه و یکی از خصوصیات این سوپ , سفید بودن و غلظتش هست 
این سوپ رو تو یکی از رستورانهای اینجا خوردم، خیلی برام لذیذ بود ، البته حدس زدن اینکه دقیقا چی داخلش هست کمی سخته 
ولی حدس من , رو این چیزهای بود که براتون زیر مینویسم که خیلی هم به همون ترکیبی که میخواستم شباهت داشت 

مواد لازم :
سیبزمینی متوسط ٤ عدد 
خامه ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم ، میتونید نصف نصف از شیر و خامه استفاده کنید 
زنجبیل تازه ، ١ بند انگشت 
نمک و فلفل ، جوز هندی 
میگوی ریز ، به اندازه کافی 

طرز تهیه  :
تهیه این سوپ خیلی راحت و همینجور خیلی سریع انجام میشه 
اول از همه سیبزمینی رو پست بکنید و خورد کنید و همراه با زنجبیل خرد کرده بزارید با مقداری آب بپزه 
البته مقدار آب زیاد نباشه ، چون بعدا باید مقدری خامه بهش اضافه کنید 
وقتی که موادتون پخت خامه رو بهش اضافه کنید و با میکس خوب له کنید ، اینجا نمک و فلفل و جوز هندی رو هم میتونید اضافه کنید 


دوباره بزارید چند جوش کوچیک بزنه 
و روی اونرو با میگوی ریزی که فقط کمی تو کره تفت دادید تزئین کنید


در مورد این میگوهای کوچیک باید بگم که آنقدر کوچک و ریز هستند که خیلیها همینجوری بعد از پاک کردن اونها رو میخورند
مزه اون هم مثل هر میگوی دیگه هست :))
و البته بسیار گرون ، وقتی که ٥ مشت بزرگ رو پاک میکنید فقط بهتون ١ مشت میده :)))
صید این میگوها در شمال آلمان زیاده ، البته فکر کنم تو ایران دور بریزند ، که با توجه به قیمت گرونش بهتره این کار رو نکنند
من قبلا با این میگوها براتون ٢ تا  سالاد و ١ صبحانه درست کرده بودم

نوش جان . گیلدا 









Kommentare

  1. چه جالب و خوشمزست این سوپ ، البته برای من میگو نذار :))))
    اما خود سوپ رو خیلیییی دوست دارم ، دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، اره در عین سادگی خیلی لذیذ ه
      باشه گلم ، واسه تو نان سرخ کرده میزارم ، دوست داری ؟؟ :)))

      Löschen
  2. خیلی عالیه گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان .من کلا خیلی سوپ دوست دارم و شوهرم هم همین طور و در همه ی فصول سوپ می خوریم .این میگو های کوچیک رو من اینجا منجمدش رو دیدم که البته پاک شده هم هست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، پس حتما امتحان کن ، چون میدونم که خوشت میاد
      بله عزیزم من هم واسه بار اول تو کیش دیدم ولی اون موقع ها اینها رو مینداختند دور و استفاده نمیکردند :(

      Löschen
  3. چه سوپ اسون و خوشمزه ایی برای من میگوی سهم رز عزیز رو هم بذار:))))))))))))))

    AntwortenLöschen
  4. مرسی اعظم جون ، چه خوب شد گفتی ، وگرنه ی پرس کوچولو از این میگوها زیاد میومد :))))))))
    عزیزم خیلی وقته که پیدات نیست ، کجای شما ؟؟ دلتنگت بودیم

    AntwortenLöschen
  5. دستت طلا گیلدا جونم هرچی بپزی من پایه ام اونم توش میگو داشته باشه که دیگه از همه بهتر :)

    AntwortenLöschen
  6. بفرما عزیزم ، قابل شما رو نداره :v
    مرسی نازنین

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts