مرغ کره ای - هندی ، پاکستانی


و اما یک خورشت لذیذ و خوشمزه دیگه 
این خورشت با نام مرغ کره ای یا Butter Chiken شناخته شده 
دستور این خورشت رو از وبلاگ نسرین جون ( هنر طباخی ) پیدا کردم ، و همینجا هم ازشون ممنونم واسه معرفی این خروشت لذیذ 
اولین باری که عکسش رو دیدم فکر کردم فسنجونه :)) بعد که دستورش رو خوندم دیدم دیدم چیزی بر خلاف فکر منه و همینجور بسیار لذیذ
البته کمی چرب شده بود که من چربی اضافه اونو بعد از عکس با قاشق گرفتم :)

مواد لازم :
مرغ ، به میزان لازم 
گوجه ٢ تا ٣ عدد ، که من نداشتم :))
رب گوجه ١ قاشق 
کره ٥٠ گرم 
دارچین ١ قاشق چای خوری 
سیر و زنجبیل ، از هر کدام ١ قاشق چای خوری 
فلفل ، نمک ، زردچوبه 
ماست ١ پیاله 
گشنیز تازه ٢ تا ٣ قاشق غذا خوری 
پیاز ١ عدد 

طرز تهیه :
مرغ رو به نمک و فلفل آغشته کنید به مدت ٢ ساعت  بزارید تو یخچال تا استراحت کنه 
داخل ظرف مورد نظرتون مقدار کمی روغن ریخته و مرغها رو یکی یکی سرخ کنید ، و کنار بزارید 
پیاز رو که خرد کردید داخل همون ظرف ریخته  و با کمک کره تفت بدید ، دارچین رو هم در همین مرحله اضافه کنید و بزارید با کمی تفت دادن عطرش بلند شه .
حالا سیر خرد شده یا له شده رو همراه با زنجبیل رنده شده اضافه کنید . به ترتیب رب گوجه و گوجه رنده شده رو نیز مخلوط مواد قبلی کنید


ماست و باقی ادویه های ذکر شده رو اضافه کرده  و مرغها رو بزارید همراه با سس تشکیل شده به آرامی بپزه 
اگه فکر کردید که سس شما احتیاج به آب داره و هنوز مرغ نپخته میتونید کمی آب اضافه کنید


در آخر کار گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و موقع سرو خروشت مقداری خامه واسه تزیین خروشتتون بریزید 
این خورشت رو با برنج میتونید میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 




Kommentare

  1. خیلیی دوستش دارم گیلدا جان ، اون باتر چیکنی که من خوردم ، توش جوزهندی داشت و برای درست کردنش یه خرده تردید داشتم ، چون صنم خیلی دوست نداره ، اما این دستور رو حتما امتحان میکنم ، دست هر دو گل درد نکنه :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم رزکم ، چه جالب
      چون یکی از دوستان هم با هل درست کرده بود ، که اون هم برام تازگی داشت
      الان تو هم با جوز هندی گفتی :)) ولی به هر حال با دارچینش که خیلی خوب بود ؛)

      Löschen
  2. خیلی برام جالب بود فکر میکنم تا حالا نخورده باشم با این اوصافی که ازش کردید نمیتونه خوشمزه نباشه حتما هست بخصوص اینکه خیلی هم قشنگ و اشتهاآوره . چون من همکار کره ای و هندی داشتم و سه چهار نوع خوراکی هم باهاشون خوردم اکثرا دریائی ولی این خورشت رو اولین باره که میبینم .... دستتون درد نکنه باید حتما درست کنم مرسیییییییییییییییییییی نوش جونتون باشه..♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جون ، بله حق با شماست
      من فکر کنم این خورشت یکی از خروشتهای محلی و معروف استانهای هند که نزدیک به پاکستان هم هست باشه
      چون من هم یک دوست هندی داشتم که اون هم فقط شنیده بود و خبر نداشت
      به قول معروف چیزی در حد باقلا قاتوق که همه تو ایران میشناسند ، ولی هنوز درست نکردند

      Löschen
  3. گیلدا جان دست گل خودت درد نکنه خیلی عالی و زیبا.میدوارم از مزه این غذا خوشت آمده باشه.من خودم خیلی دوست دارم.دستت بی بلا خانم هنرمندددد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نسرین جون ، دست شوم ادرد نکنه بابت معرفی این خوراک لذیذ عزیزم
      همنجور که گفتم کارهات منحصر ب فرده <3

      Löschen
  4. من قبلا این مرغ رو خوردم اینجا ،حق با شماست لذیذه ولی خودم تا به حال درستش نکردم .خیلی عالی شده گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
  5. مرسی ارغوان جون ، جات خالی گلم ، حتما امتحان کن ، خیلی خوشمزه میشه

    AntwortenLöschen
  6. واییییییییییییی چه ترکیب خوشمزه اییییییییییی مرغ و گشنیزو ماست و به بههههههههه دستت درد نکنه عزیزممم

    AntwortenLöschen
  7. مرسی گلم ، جدی جدی لذیذ بود ، میخواهم تو برنامه غذایی هفتگی جا بدم ؛)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts