Sonntag, 20. Januar 2013

Chicken Wings



چیکن وینگز  Chikcen Wings  یکی از خوراکهای سنتی امریکا هست که نه تنها در امریکا بلکه از صدقه سر مک دونالد و برگر کینگ تو تمام کشورهای دیگه شناخته شده :)) 
هر چند که این خوراک بسیار چرب و پر کالری هست ولی خیلی از افراد بهش علاقه دارند ، به اندازه نصف همین افراد علاقمند هم این رسپت میتونه متفاوت باشه :))))
تهیه کار سختی نیست 
شما احتیاج به مقداری بال مرغ ، با سسی که این بالها رو درونش بخوابانید دارید 
من این سوس رو از این مواد تهیه کردم :
مقدار ۱/۵ قاشق سوس سویا ، کمی نمک ، فلفل ، سوس خردل ، سیر له شده ، پودر تندوری ، ۱/۵ قاشق عسل و کمی آبلیمو
* البته پودر تندوری رو بخاطر علاقه بهش اضافه کردم 




این مواد رو خوب مخلوط کنید و به بال مرغها بمالید 
مرغها رو درون فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه و مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید 
دقت کنید که این دما رو روی فر خودتون کنترل کنید ، چون با توجه به سوس سویا امکان سوختی بالها زیاده
مثل مال من :)))))))
نوش جان ، گیلدا







Kommentare:

  1. چه خوشرنگ هم شده گیلدا جان ، به به ، دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. رزکم ، ی کم سوخته ، البته اونو نادیده بگیر ..:))))).ولی باور کن نسوخته بود فقط زود سیاه شد :)))))

      Löschen
    2. آخه گیلدا جون ، بال رو هر کاری کنی یه کم این رنگی میشه ، تقصیر تو نیست دوست جون :****

      Löschen
    3. حالا به غیر از اون ، این سوس سویا خیلی کار خرابکونه :))))

      Löschen
  2. منم عاشق این غذام, البته متاسفانه
    :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. متاسفانه رو خوب اومدی لاله جون :)))))))

      Löschen
  3. man kheili bale morgh doost daram, va hatman in raveshe shoma ro emtehan mikonam, ye soal dashtam gilda jan, in sousi ke do rang hast va kenare balemorgh gozashtid chi hast be nazar mirese kechap va mayonaise basheh , agar dorost hads zadeh basham.

    AntwortenLöschen
  4. مرسی دوست عزیز ، راستش همونجور که گفتم روشهای زیادی هست ، من هم از چندین نوع اون اینو پسندیدم
    امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد
    بله درسته اون سوس کچاپ و مایونز هست که به صورت تیوپی آماده بیرون میفروشند

    AntwortenLöschen
  5. Gildddaaaa to belakhareh mano gerdo gholombeh mikoni ba vasvase kardan dorost kardan ina akhe :)

    AntwortenLöschen
  6. هما جون چرا فقط من گرد و قلمبه باشم ؟؟ :))))))
    نه فدات شم شماها مثل من شانس گردآلو بودن رو ندارید ، حالا ۱ بار ایرادی نداره :D

    AntwortenLöschen
  7. بسیار خوشمزه بید . دستت درد نکنه گیلدا جون . گیلدا جون من تابحال این سٔس رو که میکس کچاب و مایونز هست ندیدم !!!!!!!

    AntwortenLöschen
  8. مرسی عارفه جون :**
    عزیزم این تیوپها رو من از Real خریدم ولی فکر کنم طرف شما هم داشته باشه عزیزم

    AntwortenLöschen
  9. دست گلت درد نکنه گیلدا جان حالا که تندوری داره من با سر میخوام.ممنونم عالیه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نسرین جون ، پس تو هم مثل من از این ادویه خوشت میاد ؟؟ :)))

      Löschen
  10. گیلدا می دونی از چی خیلی خوشم میاد! این که سراغ همه چی تو و آشپزی و شیرینی پزی می ری! هر وقت بهت سر میزنم ایده های خوشگل و متنوع داری! این برای من نشونه مهارتته و صد البته خوش ذوقیت! دست گلت درد نکنه بانووووو جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وای ی ی ی شبو جون ، مرسی عزیزم :****
      نازنینم پیدات نبود ، دلتنگت بودیم ، امیدوارم که خوب باشی
      باز هم مرسی بابت این انرژی مثبتت

      Löschen

  11. به به چه عالی تشکر از این همه دستور غذا بلاگ خیلی جالبی دارید

    AntwortenLöschen
  12. مرسی دوست خوبم ، شما هم همینجور :)

    AntwortenLöschen
  13. سلام من خواننده خاموش شما هستم بار اول هست کامنت میدم ،بعضی رسپی ها رو درست کردم واقعن خوب شدن
    از این دستوره خیلی خوشم اومد دقیقن شبیه ورژن اصلیش شده
    من رسیپیهای زیادی واسه مرغ سوخاری کی اف سی امتحان کردم ولی هنوز نتونستم اون مزه رو دقیق در بیارم
    ، لطفا اگه براتون ممکنه و دستوری از این فست فود پر کالری و البته خوشمزه دارید ما رو هم بیخبر نذارد
    مرسی از سایت خوبتون

    AntwortenLöschen
  14. سلام سونای عزیز
    ممنونم که برام کامنت گذاشتی ، هر چند که این فست فودها با هیکل من چندان مناسب نیستند ، ولی سعی میکنم انجام بدم :)))
    راستش من بعضی از رسپتها رو چندین بار و با ورژنهای مختلف انجام میدم تا به اون چیزی که میخواهم برسم
    و خوشحالم که این تلاش من بی نتیجه نیست
    موفق باشی دوست عزیز

    AntwortenLöschen
  15. امروز چیکن وینگز رو درست کردم مزش حرف نداشت
    عکس هم دارم فقط نمیدونم چجوری سند کنم براتون
    مرسی از رسیپیهای خوبتون

    AntwortenLöschen
  16. سونا جون خیلی ممنونم از اینکه پیغام دادی عزیزم
    اگه تو فیسبوک هستید ، من میتونم از اونجا راحت ببینم ، با نام : گیلدا میر
    انگار واجب شد که یک صفحه رو به کار شما دوستان خوبم اختصاص بدم
    باز هم ممنونم از کامنتت

    AntwortenLöschen
  17. خواهش میکنم گیلدا جون
    میزارم رو والتون
    دقیقا :D

    AntwortenLöschen