Sonntag, 27. Januar 2013

دستپخت دوستان


از امروز تصمیم گرفتم که یک مطلب از جدول وبلاگم رو مثل دوستان خوب دیگه ، تخصص به کارهای زیبای شما بدم 
البته اگه اجازه بدید به کارهایی که زحمت میکشد و از روی مقادیر داده شده این حقیر استفاده میکنید 
همینجا جا داره از همه  شما عزیزان ، تشکر کنم



این کار سونای عزیز هست که از روی دستور Chickcn Wings تهیه شده 





کار زیبای دوست خوبم همای ( رها ) عزیز 
شیرینی گردویی - پفکی گردویی

سوسیس خانگی مرغ هنر رزک عزیزم 



این هم سوپ هویج که باز  رز عزیز زحمت کشیدند 




کیک پنیر گوره خری  ، یا چیز زبرا کیک 
یکی دیگه از هنرهای رز عزیز ، که خدا من هم از تهیه این یکی کار زیباش خبر نداشتم :))) مرسی 



این هم کار سبزه جون که از رو دستور پفکی یا شیرینی گردوی تهیه شده 
مرسی سبزه عزیز 



این هم تهچین مرغ و کاهو که کار زیبایی از هانیه عزیز هست ، ممنونم 




این هم ٢ کار دیگه از ارغوان نازنین 
شیرینی پفکی گردویی عکس بالا و رولت آلمانی Falcher Haser 




این هم خورشت ته بیرون که رزک عزیز تهیه کرده
میتونید دستورش رو تو لیست خورشتها پیدا کنید 



طرز تهیه ماهی سالمون در فر رو میتونید تو لیست خوراکهای دریایی پیدا کنید 
این کار دوست خوبم نسیم اشهدی عزیز هست




این کار شهرزاد عزیزه ، که به جرات میتونم بگم که زیباتر و حتما خوشمزه تر از کار من شده 
افلاف ماهی و پوره سیبزمینی 




و این هم هلیم خوشمزه و زیبا ، کاری دیگه از ارغوان نازنین 



کله جوش کار بسیار زیبای هانی عزیز 




و این هم برانی ماست و اسفناج قالبی  کار مهتاب عزیز 



باز هم برانی قالبی ماست و اسفناج  , کاری از مریم توکلی عزیز 



و این هم کار خانوم جمیله اسماعیلی عزیز , و خروشت جعفری قرمه 



کیک یزدی , کار زیبای خانوم  شبنم حیدری 


نان  بربری شماره ٢ , که خانوم جمیله اسماعیلی تهیه کردن 


کیک سیب مادر بزرگ , که خانوم شبنم حیدری تهیه کردن


نان پلنگی یا زرافه , کاری از خانوم مریم نعمتی


کباب چوبی هندی که رزکم اونو تهیه کرده :)


تهچین به صورت رل یا بغل معروف رول چین , کاری از پیج خوشمزه های خونگی


کیک هویج از خانوم , شهلا پیشه



مسقطی از خانوم : مهری موسوی


مسقطی از خانوم : سارا مرادی


سمنو از خانوم : طیبه فرمانی


کیک رولتی طرحدار از خانوم : خاطره باقری


هلیم لذیذ از خانوم ملیحه اسلام کیش


توپکهای  پنیری کاری از خانوم سارا امینی



Kommentare:

  1. wow
    avalish male mane
    ;;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله سونا جان ، باز هم ممنونم :))))

      Löschen
  2. گیلدا جان میشه لطف کنید بگید توی دستور غذای مکزیکی با نان ترتیلا مرغش روبا چه موادی مارینت کردید ؟خیلی خوشرنگ هست ببخشید اینجا نوشتم گفتم زیر پستهای جدید بنویسم جوابم رو زردتر بگیرم ممنون میشم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سیما جون من با ادویه تندوری کار کردم ، معمولا تو خیلی از کارها ازش استفاده میکنم
      اگه نداشتی میتونی تو قسمت مرغ تندوری پیداش کنی

      Löschen
  3. دست گل تو درد نکنه دوست مهربون و دوست داشتنی من :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم عزیزم ، باز هم ممنونم

      Löschen
  4. سلام اینم کارهای من از وبلاگ شما

    AntwortenLöschen
  5. https://skydrive.live.com/?lc=1033#cid=15E3D788C9C7106E&id=15E3D788C9C7106E%21165
    https://skydrive.live.com/?lc=1033#cid=15E3D788C9C7106E&id=15E3D788C9C7106E%21174

    AntwortenLöschen
  6. خاطره جون مرسی بابت کامنتت و تلاشت
    عزیزم ، من اینجا نمیتونم عکس شما رو باز کنم اگه برام به آدرس امیل یا تو فیسبوک بفرستید ، خیلی خوشحال میشم ، و میتونم عکستون رو اینجا بزارم
    این آدرس امیل منه : gildam2011@aol.de
    یا فیسبوک با نام : گیلدا میر
    باز هم ممنونم

    AntwortenLöschen
  7. salam zandayee, bebakhshid chand roozi saram sholoogh bood natoonestam azatoon beporsam ke chetori az weblog shoma matlab dozdidan, ama man alan mibinam kasi nemitoone KOPIEREN kone ama momkene ke betoonan ba ye seri az barname ha, az safheye pc shoon aks begiran ke betoonan matalebe shoma ro be soorate aks to safheye khodeshoon bezaran. Age mitoonin be man ye nemoone neshoon bedin ta bad bebinam ke chikar mishe kard. mamnoon.

    AntwortenLöschen
  8. رامین جون مرسی از پیغامت
    من تلفنی بهت میگم مطلب رو

    AntwortenLöschen
  9. گیلداااااااااااا پس ته انداز مرغ و کاهوی من کووووووووووووو؟؟

    AntwortenLöschen
  10. هانی جون فدات شم تا اجازه ندی که من نمیتونم بزارم

    AntwortenLöschen