Dienstag, 1. Januar 2013

آش شله قلمکار


ی مدت پیش که خواهر شوهرم اینجا بود ، با هم تصمیم گرفتیم که آش شله قلمکار تهیه کنیم 
آخه اونها همیشه تو ایران زمان خواصی این آش رو میپختند و بخاطر همین واسه من که هیچ تجربه ای نداشتم ، راهنمای خوبی بود 
از اونجای که کمی جو گیر شده بودم :)) نتونستم از همه مراحل عکس بگیرم ، و فقط موفق شدم که از ۱ ظرف آماده اون عکسی تهیه کنم :)) 

خوب حالا بریم سر آش و موادش 
من از تقریبا از همه حبوبات  از جمله ، نخود ، لوبیا سفید ، لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی و عدس استفاده کردم ، البته اگه ماش هم باشه که بهتر ، ولی من نداشتم 
که تمام حبوبات  رو جز عدس ۱ شب جلوتر خیس کردم و از هر کدام حدود ۱ استکان پر استفاده کردم ، البته اینها دیگه ایده های شخصی هست که چه مقدار میخواهید استفاده  کنید 
مقدار ۱ استکان هم جو استفاده کردم ، و همه مواد رو با هم گذاشتم  پخت به حدی که به صورت له شده در بیاد
تو این آش از گوشت گردن استفاده کردم که اون رو هم جداگانه پختم و از آبش واسه آش استفاده کردم 
خود گوشت رو هم ریشه ریشه کردم و به حبوبات اضافه کردم 
از این لحظه به بعد باید مثل  حلیم مواظب باشید که ته نگیره و مرتب هم بزنید ، جوری که دیگه آش شما بعد از ساعتها کشدار میشه 
آخر کار به پیاز داغ فراون احتیاج هست که انو بعد از سرخ کردن داخل آش میریزید و خوب هم میزنید 
نمک و فلفل رو فراموش نکنید که رکن اصلی هستند :))
معمولا در شمال رسم هست واسه تزینش از  قیمه استفاده میشه و همینجور بعضیها از کشک هم استفاده میکند 
من قیمه رو دقیقا مثل خورشت قیمه تهیه کردم البته بدون سیبزیمینی و لیمو امانی :)) 
واسه اولین تجربه بسیار بسیار لذیذ  بود 
نوش جان ، گیلدا 

Kommentare:

  1. به به عالی شده گیلدا جون تو این سرما ای میچسبه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسو هما جون ، جات خالی عزیزم :****

      Löschen
  2. سلام مرسی سبزی را کی اضافه کردید؟و وتا تا چه حد؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز ، معمولا سبزی آش باید اواخر کار اضافه شه ، که خاصیت و رنگش از بین نره ، البته اگه تازه باشه
      و اگه خشک باشه ، تقریبا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مونده به پایانش
      و اما در مورد مقدارش میتونید مثل آشهای دیگه کار کنید ، خود من هم چشمی کار کردم و چون مقدارش زیاد نبود ، چیزی حدود ۴ مشت ریختم
      شما میتونید به سلیقه خودتون کمتر یا بیشتر کنید

      Löschen
  3. *** :)) آش خواهر شوهر به به

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، لاله جون کلی خندیدم م م م
      اره دیگه ، کلی هم چسبید د د د :)))))))))

      Löschen
    2. گیلدا جون با عرض سلام و ادب و احترام و خسته نباشید و ... خدمت خواهر شوهر جرات داشت نچسبه

      :)))))))))))

      Löschen
    3. لاله ، خدا نکشه ترو ، تا حالا رابطمون خوب بود ، ببین میتونی خراب کنی :)))))))))

      Löschen
  4. واای دهنم اب افتاد گیلداااا جون نوش جونتون

    AntwortenLöschen
  5. مرسی لیلا جون ، جات خالی عزیزم ..البته بدون گوشت :)))))

    AntwortenLöschen
  6. از اون آشها که هنوز خودم نپختم و عاشقشم ؛ دست گل خودت و خواهرهمسری و جمیعا درد نکنه :)))

    AntwortenLöschen
  7. مرسی رزکم ، حتما امتحان کن ، واقع لذیذ میشه :***

    AntwortenLöschen
  8. گیلدا جون من کشته مرده دیزاین روش شدم! خیلی جالب شده! خودشم که دیگه نگو!!! خیلی خیلی دلم خواست! اونم تو این سرما

    AntwortenLöschen
  9. مرسی شبو جونم ، راستش من خودم زیاد خوشم نیومد ، آخه تزیین آش و سوپ سخته
    جای تو و دیگر دوستان واقعا خالی بود عزیزم

    AntwortenLöschen
  10. این از اون آش‌های هست که خیلی‌ خیلی‌ دوست دارم . دست تو و مینا جون درد نکنه . واقعا این آش خوردن داره . مرسیییییییییییی عزیزم

    AntwortenLöschen
  11. مرسی عارفه جون ، البته مینا فقط گفت ، کار از من بود :)))))))

    AntwortenLöschen