Samstag, 26. Januar 2013

ترشی لیته



این همون ترشی لیته هست که مدتی پیش طرز تهیه اونو پرسیده بودم و خیلیها راهنمایم کردند 
باید بگم که بسیار خوشمزه شده بود و واقعا جای همگی خالی بود 
من تو ترشی انداختن یا شور گذاشتن اصلا تجربه ندارم ، ولی از این خیلی خوشم اومد :)

واسه این ترشی از بادمجان کبابی ، گل کلم ، فلفل تند قرمز ، برگ کلم ، کرفس ، موسیر ،  هویج ، فلفل دلمه زرد و قرمرز که همه رو خیلی ریز خرد کردم 
و همینجور کمی از سبزیجات معطر مثل ریحان و تلخون و دانه سیاه ترشی 
و از ادویه هایی مثل ، تخم گیشنیز ، نمک ، زرچوبه ، و گلپر استفاده کردم 
و مثل همیشه از سرکه سیب استفاده کردم 


همه مواد رو به خوبی مخلوط کردم و داخل شیشه ریختم و روش سرکه ریختم ، دربش رو محکم بستم و بالاخره بد از مدتها صبر این شد که میبینید :)))
جاتون خالی ، گیلدا 








Kommentare:

  1. به به خيلي عالي به نظر مياد
    منم خيلي اهل ترشي و مربا انداختن نيستم ولي هر بار مي بينم يكي درست كرده هوس مي كنم درست كنم منتها دوباره فرداش يادم ميره
    الانم يكي از اون مواقعي است كه هوس كردم
    :))))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لاله جون پس بدو درست کن تا دوباره یادت نرفته :)))))))))))

      Löschen
  2. حالا هی دهن ما ترشی لیته ندار ها و نرشی لیته نندازها رو با این ترشی خوشمزه آب باندازین!ای خدا یه کمی از این همت گیلدا به من اعطا کن! آمین

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بابا شبو جون ، من اونقدرها هم که فکر میکنی زبل نیستم ، فقط های از کارها عکس میگیرم ، همین :))))
      من با دیدم با اون شیرینی ناپلونی فشار بالا میره ، گفتم ی زره ترشی بزارم تا فشارها بیاد پایین ؛)))))

      Löschen
  3. وای که نمیتونم آب دهنم رو جمع کنم . به به به به (ریتمیک بخون گیلدا جون )

    AntwortenLöschen
  4. چقدر زمان می خواهد عزیزم ؟ جوشوندن نمی خواهد ؟

    AntwortenLöschen
  5. نه دوست عزیز من نجوشوندم ، و حدودا ٢ ماه گذاشتم بمونه
    البته اینجا هوا همیشه سرد و خنک هست جاهای گرم فکر کنم زودتر جواب بده

    AntwortenLöschen
  6. Bebakhshid bademjonesh ro to mixer rikhtin ?

    AntwortenLöschen
  7. نه هانیتاای عزیز
    چون بادمجان کبابی راحت له میشه فقط با چاقو برش دادم

    AntwortenLöschen