Mittwoch, 30. Januar 2013

Apfel Strudel




یکی از شیرینهای فصل زمستان که در واقع بوی رسیدن به سال نو میلادی رو هم میده *Apfel Strudel * نام داره . که یکی از شیرینی های سنتی آلمان و اتریش هست
این شیرینی رو به سبک سادهتر مدتی پیش براتون گذاشتم .
مواد لازم :برای خمیر
ارد ۲۵۰ گ
۱ عدد تخم مرغ
کمی نمک
روغن مایع ۱ قاشق
تمام مواد را به جز روغن مخلوط کرده و روغن با مقداری آب ولرم را کم کم به خمیر اضافه میکنیم تا خمیر یک دست شود، داخل ظرفی آب را جوش میاورد ، و بعد آب را خالی کنید .
ته ظرف را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخله ظرف قرار دهید ، و درب ان را بگذارد ، این کار برای گرم نگاه داشتن خمیر است .
مواد لازم برای داخل خمیر :
سیب پوست کنده و خرد شده ۵۰۰ گ
شکر ۷۵ گ
دارچین ۱ قاشق چایی خوری
کشمش ۴۰ گ ( در صورت تمایل )
کره و پودر فندوق ، از هر کدام ۱۰۰ گ
سیب و دارچین را همراه با کشمش و نصفه شکر مخلوط کنید ، باقیمانده شکر را با کره مخلوط کنید ، خمیر راروی کاغذ روغنی پهن کرده روی خمیر اول کره و شکر مخلوط شده را بمالید .
روی کره پودر فندوق را بپاشید ،در خاتمه مواده سیب را روی سطح خمیر اضافه کنید ، سپس خمیر راخوب رول کنید . و به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارته ۱۸۰ درون فر قرار دهید .
این شیرینی را در خاتمه با پودر شکر تزیین میشود . 

نوش جان ، گیلدا 

Kommentare:

  1. مرسی گیلدا جون. من عاشق غذاها و شیرینهای آلمانی هستم. سعی میکنم اینرو درست کنم دست گلت هم درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ببخشید که زودتر جوابتو ندادم من سوزان هستم از نیوزیلند که تازه بلاگ ضیافت غذاهایه ایرانی‌ رو شروع کردمچند سالی هم در آلمان زندگی کردم

      Löschen
    2. خوشبختم سوزان عزیز :)
      وبلاگ بسیار زیبایی داری و من عاشق عکسهای شما هستم

      Löschen
  2. مرسی دوست خوبم ، ببخشید من نام شما رو نمیدونم ، و اگه به نام صداتون نمیکنم منو ببخشید
    ممنونم از کامنتتون

    AntwortenLöschen
  3. به به ، خیلی خوش عطر و بو و خوشمزست گیلدا جان ، دستت گلت درد نکنه
    راستی قالب نو هم مبارک ، از الان رنگ بهار زدی به وبلاگت ها :))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها مرسی رزکم ، خسته شدم از زمستون :))))
      عزیزم این یکی از پستهای قدیمی بود که عکسش رو پیدا کردم و دیدم دستورش نیست ، این بود که گذاشتم ، مرسی گلم

      Löschen
  4. گیلدا جون دستت درد نکنه محشره مخصوصا اگر برای دسر کمی گرمش کنی ور دلش یک گلوله بستنی وانیل ببندی دیکه میشه سوپر محشر راستی صفحه پشت صحنه خیلی خیلی زیباست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مهناز جون ، نگو دیگه دلم خواست :))) من بیچاره که اینو الان ندارم ، این ی پست قدیمی بود که گذاشتم
      اینجور هم که تو میگی ، دوباره دلم کشید :)))****

      Löschen
  5. به به عالی و خوشمزه
    منم یه همچین دستوری دارم منتها با گردو اونم خیلی خوشمزه است به
    *** هوسم انداختی درستش کنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون ، اره این گردو هم خیلی خوشمزه میکنه شیرینی ها رو

      Löschen