Freitag, 18. Januar 2013

نان پر شده از پنیر گودا




چند روز پیش هما جون این نون خوشمزه رو با پنیر تهیه کرده بود که طی پیگیریهای دقیق متوجه شدم از پیج آشپزی سبز و ترش ایده گرفته ، حالا من اون زمان کجا بودم که ندیدم ...... الله و .... :)))
از اونجایی که خیلی شیک وخوشمزه بود و من هم خیلی خیلی حسودم  تصمیم گرفتم  که تهیه کنم 
جا داره که از هر دوشون بابت آشنایی من با این روش زیبا و خوردنی تشکر کنم 

برای شروع کار احتیاج به یک نان بزرگ گرد یا بیضی یا .... دارید ، که نمیدونم تو ایران به چه نامی معروف هست 
ولی اینجا با نام * نان روستای * معروف هست 
همینجور مقداری پنیر که بر اثر حرارت آب شه ، مثل پنیر گودا 
من مقداری سیر رو له کردم و با ۱ قاشق جعفری خرد شده ، کمی نمک و فلفل ، و مقداری  روغن زیتون مخلوط کردم 
همینطور مقداری پنیر پارمزان برای روی نان 

حالا به نان برشهای لازم رو میدیم که به صورت + هست و جوری این برشها رو بدید که نان از هم جدا نشه ولی برشها همدیگر رو قطع کنه ، مثل عکس 
و لابلای برشها اول مقداری مخلوط سیر و ..... رو بمالید 



و بعد پنیر رو که به صورت  مستطیلی بریدید لابلای نانها که برش زدید  قرار بدید 
لازم نیست که همه برشها پر از نان باشه ، ولی تا اونجا که امکان داره این کار رو انجام بدید 
و پنیر رو تا به انتهای نان فرو کنید 



حالا دوباره روی نان رو مقداری از مخلوط سیر و .... بمالید وکمی  پنیر پارمزان بپاشد 
نان رو داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه و زمانی تقریبی ۲۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید , فقط احتیاج هست که پنیرها آب بشند
بعد هم مثل من ی تیکه بکنید تا کش بیاد و نوش جان کنید :)))
نوش جان ، گیلدا







Kommentare:

  1. بسی‌ خوشمزه بید خیلی‌ زیاد . نوش جونت گیلدا جون .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی‌ عارفه جون ، آره جدی جدی خیلی لذیذ بود :))

      Löschen
  2. مرسي گيلدا جون ... تو كه با اين همه محبتت من و كوبوندي به سقف :)))
    نوش جونتون عزيزم، هنر خودته ***

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی‌ لاله جون بابت این ایده

      تو هم به سقف چسبیدی ؟؟ :))) فقط یه چیزی پایین می‌ذاشتی که اومدی پأئین اذیت نشی :)))))))))

      Löschen
    2. :))))))) الان باید بگی؟؟؟

      Löschen
  3. خیلی خوووووشمزست منم اینو تو یه سایت خارجی دیدم بچه ها گذاشته بودن فیس بوک عالی شده

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره لیلا جون مال سایتهای خارجی‌ هست ، و باید بگم که خیلی خیلی لذیذ بود ، مثل پیتزا

      Löschen
  4. وااااااای ، چقددر هوس انگیزه ؛ اتفاقا منم خیلی خوشم اومده بود ، فکر کنم صنم خیلی دوست داشته باشه ، مرسی دوست جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی‌ رزکم ، اره حتما دوست داره ، چون من فقط موفّق شدم ۱ تیکه کوچیک بخورم

      همش نسیب هخامنش شد :)))

      Löschen
  5. خوشمزه وعالی حتی در کنار یک سالاد ساده
    تشکر

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دقیقا همینجوره مهناز جون :)))))))

      Löschen
  6. نوش جونت گیلدا جونم منم خیلی دوس دارم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی‌ فرانک جونم م م

      ممنون از کامنتت عزیزم

      Löschen
  7. Gilda junam nushe junet nagoftam kheyli az male man behtaro khoshgel tare ey ostad ey kadbanu ey...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هما جونم ، مرسی‌ بابت این ایده خیلی‌ خیلی خوشمزه بود عزیزم ، دوستم ، نازنینم ، گلم .... :******

      Löschen
  8. خانوم خواهر عزیزم بابا نکن این کارا رو با من. من قلبم با باطری کار می کنه....پس می افتم باید بری خدمت آقامون توضیحات ارائه کنی ها..... گیلدایی جون من اینو توی یه سایت انگلیسی دیده بودم و همیشه گذاشته بودم یه روزی درست کنم ( من نمی دونم این یه روزی زندگی من کی می آد) خلاصه که هنوز درست نکردم اما آنچه تو درست کردی در خور گاز زدن از پشت مانیتوره. عالی و بی نظیر..... راستی بنده هنوز در ایران تشریف دارم. فعلا سفارت داره اذیت می کنه تا ببینیم کی می ریم. بوس فراوان به دوست مهربان

    AntwortenLöschen
  9. شادی جونم م م م دلم تنگیده بود برات عزیزم
    ببخش که با این عکسها آنقدر هیجان بهت دادم :))) امیدوارم که به زودی با همسری این نون رو تهیه کنی و با هم بخورید
    عزیزم آرزومیکنم که هر چی زودتر کارت درست شه و دوری تمام شه
    عزیزم از خدا میخواهم که صبر همراه با موفقیت بهت بده

    AntwortenLöschen
  10. Ba salam mitonid dastore piping jel ro bezarid, mamnun az dastorhaye khobeton

    AntwortenLöschen
  11. سلام دوست عزیز
    نمیدونم شما همون شخصی هستید که ١ بار دیگه هم این دستور رو خواستید یا نه ؟
    به هر حال من همین امروز این دستور رو گذاشتم :)

    AntwortenLöschen