خورشت شوید خولی - گیلان


چند مدت پیش ی صفحه رو پیدا کردم  که کلی خوراکهای محلی رو معرفی کرده بود 
واسم جالب بود که خیلی از اونها متعلق به شمال ایران بود ، و جالبتر اینکه خیلیها  رو نمیشناختم و حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم 
یکی از اون خوراکیها ، خورشت شوید خولی بود ، که خولی به معنی گوجه سبز هست و  این خورشت مال خطه گیلانه 
از اونجایی که به طعم شوید علاقه دارم ، حدس زدم که باید خوشمزه باشه و به شما  هم پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید 

مواد لازم :
پیاز ۲ عدد 
گوشت مرغ به مقدار لازم 
شوید تازه ۲۵۰ گرم ( حتما تازه باشه )
 گشنیز و جعفری ، از هر کدام ۲ قاشق سوپخوری 
تخم مرغ ۲ عدد ...اگه میخواهید سوال کنید که بدون تخم مرغ نمیشه ؟؟ باید بگم نه نمیشه :)
گوجه سبز خشک یا فریز کرده ، یا آبغوره ، یا غوره یا پودر غوره 
نمک ، فلفل ، زرد چوبه 

طرز تهیه :
پیاز را سرخکرده و سبزیجات خرد کرده را اضافه کنید و همراه با روغن تفت دهید
تو دستور پیاز و سبزیجات جداگانه  سرخ شده بود ، ولی من با هم سرخ کردم ( این قسمت به عهده خودتون ) 


بعد از کمی سرخ کردن تخم مرغها را ابتدا در ظرفی شکسته , خوب هم زده و به سبزیجات اضافه کنید ، به همین صورت کمی هم بزنید تا تخم مرغها خودشون رو بگیرند 



سبزیجات سرخ کرده را کنار گذاشته و داخل همان ظرف گوشت مرغ  را همراه با کمی روغن تفت دهید 


ادویه را اضافه  کرده و همراه با مقداری آب بگذارید تا نیم پز شود ، و در همین زمان سبزیجات سرخ شده را همراه و گوجه سبزها به گوشت اضافه کرده 
بعد از چند جوش خوردن ، خورشت شما آماده است تا با برنج میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 













Kommentare

  1. وااااای چقدر دوسش دارم ، منم میخوااام ، باید به زودی بدرستمش ، سوسیس رو نوشتم هنوز وقت نشده که درست کنم ، دستتون درد نکنه واقعا دلبره :))))
    راستی یه سوال ، شما گفتین که پیاز رو سرخ میکنیم و بعد سبزی رو اضافه میکنیم ، اما توعکس انگار اول سبزی رو سرخ کردین و بعد پیاز رو اضافه کردین ، بعد هم من گوجه سبز ندارم ، با آبغوره میدرستم :)))))

    AntwortenLöschen
  2. مرسی رزکم ، اگه درست کردی ، خبرش رو به ما بده گلم :)
    اتفاقا من میخواستم همین مطلب رو بنویسم ، ولی از اونجایی که این پست رو در ۲ مرحله و ۲ روز نوشتم ، اصلا یادم رفت :))
    در واقع تو دستور جدا بود ، ولی من با هم سرخ کردم ، الان تصیح میکنم عزیزم ، مرسی از یادآوری :*

    AntwortenLöschen
  3. خب به سلامتی اینو هم نشنیده بودم و افتخار آشنایی نداشتم...باید از مامانم بپرسم

    AntwortenLöschen
  4. نمیدونم همین خورشت هست یا یه چیز دیگه با اسم
    خولی آبِی که سمت شرق گیلان درست میکنن با گوجه سبز 1 بار مار شوهرم درست کرده بود ولی توش شکر داشت دوست نداشتم
    ولی این دستورش توش شکر نیست پس با اطمینان میگم دوست میدارمش
    دستت طلا پرچم شمال و شمالی هم بالاست

    AntwortenLöschen
  5. ها ها , مرسی شادی جون
    اره عزیزم , این شیرین نیست
    جالبه که مادر شوهر شما شیرین درست کرده , من هم تا به حال اسم اون یکی رو نشنیده بودم
    باید برم سراغش ببینم چیه

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts