خورشت شوید خولی - گیلان
چند مدت پیش ی صفحه رو پیدا کردم که کلی خوراکهای محلی رو معرفی کرده بود
واسم جالب بود که خیلی از اونها متعلق به شمال ایران بود ، و جالبتر اینکه خیلیها رو نمیشناختم و حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم
یکی از اون خوراکیها ، خورشت شوید خولی بود ، که خولی به معنی گوجه سبز هست و این خورشت مال خطه گیلانه
از اونجایی که به طعم شوید علاقه دارم ، حدس زدم که باید خوشمزه باشه و به شما هم پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید
مواد لازم :
پیاز ۲ عدد
گوشت مرغ به مقدار لازم
شوید تازه ۲۵۰ گرم ( حتما تازه باشه )
گشنیز و جعفری ، از هر کدام ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد ...اگه میخواهید سوال کنید که بدون تخم مرغ نمیشه ؟؟ باید بگم نه نمیشه :)
گوجه سبز خشک یا فریز کرده ، یا آبغوره ، یا غوره یا پودر غوره
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
طرز تهیه :
پیاز را سرخکرده و سبزیجات خرد کرده را اضافه کنید و همراه با روغن تفت دهید
تو دستور پیاز و سبزیجات جداگانه سرخ شده بود ، ولی من با هم سرخ کردم ( این قسمت به عهده خودتون )
تو دستور پیاز و سبزیجات جداگانه سرخ شده بود ، ولی من با هم سرخ کردم ( این قسمت به عهده خودتون )
بعد از کمی سرخ کردن تخم مرغها را ابتدا در ظرفی شکسته , خوب هم زده و به سبزیجات اضافه کنید ، به همین صورت کمی هم بزنید تا تخم مرغها خودشون رو بگیرند
سبزیجات سرخ کرده را کنار گذاشته و داخل همان ظرف گوشت مرغ را همراه با کمی روغن تفت دهید
ادویه را اضافه کرده و همراه با مقداری آب بگذارید تا نیم پز شود ، و در همین زمان سبزیجات سرخ شده را همراه و گوجه سبزها به گوشت اضافه کرده
بعد از چند جوش خوردن ، خورشت شما آماده است تا با برنج میل کنید
نوش جان ، گیلدا
وااااای چقدر دوسش دارم ، منم میخوااام ، باید به زودی بدرستمش ، سوسیس رو نوشتم هنوز وقت نشده که درست کنم ، دستتون درد نکنه واقعا دلبره :))))
AntwortenLöschenراستی یه سوال ، شما گفتین که پیاز رو سرخ میکنیم و بعد سبزی رو اضافه میکنیم ، اما توعکس انگار اول سبزی رو سرخ کردین و بعد پیاز رو اضافه کردین ، بعد هم من گوجه سبز ندارم ، با آبغوره میدرستم :)))))
مرسی رزکم ، اگه درست کردی ، خبرش رو به ما بده گلم :)
AntwortenLöschenاتفاقا من میخواستم همین مطلب رو بنویسم ، ولی از اونجایی که این پست رو در ۲ مرحله و ۲ روز نوشتم ، اصلا یادم رفت :))
در واقع تو دستور جدا بود ، ولی من با هم سرخ کردم ، الان تصیح میکنم عزیزم ، مرسی از یادآوری :*
خب به سلامتی اینو هم نشنیده بودم و افتخار آشنایی نداشتم...باید از مامانم بپرسم
AntwortenLöschenنمیدونم همین خورشت هست یا یه چیز دیگه با اسم
AntwortenLöschenخولی آبِی که سمت شرق گیلان درست میکنن با گوجه سبز 1 بار مار شوهرم درست کرده بود ولی توش شکر داشت دوست نداشتم
ولی این دستورش توش شکر نیست پس با اطمینان میگم دوست میدارمش
دستت طلا پرچم شمال و شمالی هم بالاست
ها ها , مرسی شادی جون
AntwortenLöschenاره عزیزم , این شیرین نیست
جالبه که مادر شوهر شما شیرین درست کرده , من هم تا به حال اسم اون یکی رو نشنیده بودم
باید برم سراغش ببینم چیه