کیک تابستانی با انگور فرنگی
همونجور که گفته بودم میخواستم با همون چیزی که به عنوان انگور فرنگی به من معرفی کردید ، چند دسر خوشمزه براتون بزارم
یکی از اونها ی دسر ساده و بدون پخت و پزه که اینجا انواع اقسام اونو با توتهای و تمشکها میفروشند
مواد لازم :
ژلاتین ۷ برگ
خامه فرم گرفته شده ۲۰۰ گرم
ماست شیرین یا Quark کوارک ۲۰۰ گرم
شکر به میزان دلخواه
مقداری وافل یا هر نوع کیک نرم آماده
نصف استکان شیر
میوه دلخواه به میزان لازم ، که من از انگور فرنگی استفاه کردم
طرز تهیه :
ژلاتین ها را داخل مقداری آب سرد بزارید تا نرم شوند ، شیر را گرم کنید و ژلاتین ها رو دانه دانه داخل شیر حل کنید و بزارید که فقط کمی خنک شه
جداگانه خامه رو همراه با کوارک یا ماست مخلوط کرده و مقداری شکر اضافه کنید ، مقدار شکر بسته به سلیقه خودتون هست
میوه مورد نظرتون رو تمیز کرده و به مخلوط ماست و خامه اضافه کنید
اینها وافل های آماده هستند
کیکها رو داخل فرمی که بتونید بعدا به راحتی ازش جدا کنید بچینید ، معمولا قالبهای سلفونی برای اینکار مناسب هستند
مخلوط شیر و ژلاتین رو بد از کمی خنک شدن به ماست اضافه کرده و خوب هم میزنیم ، و تمام مواد را روی کیک میریزیم
کیک را چند بار به زمین میکوبیم تا هوای اضافه گرفته شود ، و کیک رو داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره
بعد از ۲ تا ۳ ساعت که خودش رو کمی بست ، مقداری گوس دلخواه آماده کرده و روی کیک میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم , بهتره که گوس بعد از پخت کمی خنک شه و بعد روش بریزیم
چقدددددر خوشرنگن این انگورها ، اولش فکر کردم یه چیزی مثل رزبری باشه عجب چیزی هم باهاش درست کردینا ، نوشش جونتون
AntwortenLöschenبیا منو بکش گیلدا جون من از این میوه های خوشکل از کجا بیارم
AntwortenLöschenخیلی خیلی خوشمزست معلومه دلم اب شد
جات خالی رزی جون
AntwortenLöschenفکر نکنم که اونجا داشته باشه ، اون موقعها که من ایران بودم هم نبود ، ولی انگار الان هست
اااااااا مگه اونجا هم نیست لیلا جون ؟؟ من فکر کردم اونجا پیدا میشه
AntwortenLöschenالبته از نوع صادراتی :)) آخه اونجا که تو هستی خیلی هوا گرمه واسه به عمل اومدن این گیاه
جات خالی گلم ، اگه اومدم پیشت برات میارم :))))))))
mikhastam beporsam ke manzooretoon az goos chei????
AntwortenLöschenba tashakor az inhame salighe va honar ke beeshterak mizarin !!
سلام دوست عزیز
AntwortenLöschenگوس در واقع بستههای کوچکی هست که با ترکیب اون همراه آب و کمی حرارت ، ژله تهیه میشه
که این ژله رو میتونید روی میوهها یا موارد دلخواه بریزید
in canada those little grape like fruits called red currant...
AntwortenLöschenدوست عزیز اینها کاملا با انگور از لحاظ طعم و مزه فرق داره
AntwortenLöschenفقط شکلی شبیه به انگور داره :)
ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺭﺳﭙﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﺘﻮﻥ, ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ ﺑﺮﮔﻪ ﮊﻻﻧﺘﻴﻦ ﺑﻪ اﻟﻤﺎﻧﻲ ﭼﻲ ﻣﻴﺸﻪ? ﻛﺤﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﭘﻴﺪا ﻛﻨﻢ? ﺑﺎﺯﻡ ﻣﺮﺳﻲ اﺯ ﺟﻮاﺑﺘﻮﻥ
AntwortenLöschenمرسی از لطفتون مهدیه جان
Löschenبرگه ژلاتین رو تو فروشگاهای بزورگ و همینجور نتو میتونید پیدا کنید و نامش Gelatine هست
ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺟﻮاﺑﺘﻮﻥ, ﻣﻦ ﻳﻦ ﺳﻮاﻟﻮ ﺧﻴﻠﻲ ﻭﻗﺖ ﭘﻴﺶ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ اﻣﺎ ﭼﻚ ﻧﻜﺮﺩﻡ ﻳﺎﺩﻡ رﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ;( اﻻﻥ ﻛﻪ ﭘﺴﺘﺘﻮﻧﻮ ﺩﻳﺪﻡ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺩﻳﺪﻥ ﻫﻲ ﻭاﻱ ﻣﻦ اﻳﻦ و ﻣﻦ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﺷﻤﺎﻫﻢ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻳﻦ,ﭘﺲ ﺑﺴﻲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﮔﺸﺘﻢ, ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ
AntwortenLöschenها ها .... :v
Löschenمهدیه جان , من امکان داره که دیر جواب بدم , ولی حتما اینکار رو میکنم :)