کیک تابستانی با انگور فرنگی


همونجور  که گفته بودم میخواستم با همون چیزی که به عنوان انگور فرنگی به من معرفی کردید ، چند دسر خوشمزه براتون بزارم 
یکی از اونها ی دسر ساده و بدون پخت و پزه که اینجا انواع اقسام اونو با توتهای و تمشکها  میفروشند 

مواد لازم :
ژلاتین ۷ برگ 
خامه فرم گرفته شده  ۲۰۰ گرم 
ماست شیرین یا Quark کوارک ۲۰۰ گرم 
شکر به میزان دلخواه 
مقداری وافل یا هر نوع  کیک نرم آماده  
نصف استکان شیر 
میوه دلخواه به میزان لازم ، که من از انگور فرنگی استفاه کردم 

طرز تهیه :
ژلاتین ها را  داخل مقداری آب سرد بزارید تا نرم شوند ، شیر را گرم کنید و ژلاتین ها رو دانه دانه داخل شیر حل  کنید و بزارید که فقط کمی خنک شه 



جداگانه خامه رو همراه با کوارک یا ماست مخلوط کرده و مقداری شکر اضافه کنید ، مقدار شکر بسته به سلیقه خودتون هست 


میوه مورد نظرتون رو تمیز کرده و به مخلوط ماست و خامه اضافه کنید 



اینها وافل های  آماده هستند 


کیکها رو داخل فرمی که بتونید بعدا به راحتی ازش جدا کنید بچینید ، معمولا قالبهای سلفونی برای اینکار مناسب هستند 


مخلوط شیر و ژلاتین رو بد از کمی خنک شدن به  ماست اضافه کرده و خوب هم میزنیم ، و تمام مواد را روی کیک میریزیم 


کیک را چند بار به زمین میکوبیم تا هوای اضافه گرفته شود ، و کیک رو داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره 
بعد از ۲ تا ۳ ساعت که خودش رو کمی بست ، مقداری گوس دلخواه آماده کرده و روی کیک میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم , بهتره که گوس بعد از پخت کمی خنک شه و بعد روش بریزیم 
اگر مایل بودید که مثل عکس کیکهای کوچیک داشته باشید ، از قالبهای کوچیک استفاده کنید 
بعد از چند ساعت که از خنک شدن کیک شما در یخچال گذشت میتونید اونو میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 










Kommentare

  1. چقدددددر خوشرنگن این انگورها ، اولش فکر کردم یه چیزی مثل رزبری باشه عجب چیزی هم باهاش درست کردینا ، نوشش جونتون

    AntwortenLöschen
  2. بیا منو بکش گیلدا جون من از این میوه های خوشکل از کجا بیارم
    خیلی خیلی خوشمزست معلومه دلم اب شد

    AntwortenLöschen
  3. جات خالی رزی جون
    فکر نکنم که اونجا داشته باشه ، اون موقعها که من ایران بودم هم نبود ، ولی انگار الان هست

    AntwortenLöschen
  4. اااااااا مگه اونجا هم نیست لیلا جون ؟؟ من فکر کردم اونجا پیدا میشه
    البته از نوع صادراتی :)) آخه اونجا که تو هستی خیلی هوا گرمه واسه به عمل اومدن این گیاه
    جات خالی گلم ، اگه اومدم پیشت برات میارم :))))))))

    AntwortenLöschen
  5. mikhastam beporsam ke manzooretoon az goos chei????
    ba tashakor az inhame salighe va honar ke beeshterak mizarin !!

    AntwortenLöschen
  6. سلام دوست عزیز
    گوس در واقع بستههای کوچکی هست که با ترکیب اون همراه آب و کمی حرارت ، ژله تهیه میشه
    که این ژله رو میتونید روی میوهها یا موارد دلخواه بریزید

    AntwortenLöschen
  7. in canada those little grape like fruits called red currant...

    AntwortenLöschen
  8. دوست عزیز اینها کاملا با انگور از لحاظ طعم و مزه فرق داره
    فقط شکلی شبیه به انگور داره :)

    AntwortenLöschen
  9. ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺭﺳﭙﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﺘﻮﻥ, ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ ﺑﺮﮔﻪ ﮊﻻﻧﺘﻴﻦ ﺑﻪ اﻟﻤﺎﻧﻲ ﭼﻲ ﻣﻴﺸﻪ? ﻛﺤﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﭘﻴﺪا ﻛﻨﻢ? ﺑﺎﺯﻡ ﻣﺮﺳﻲ اﺯ ﺟﻮاﺑﺘﻮﻥ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی از لطفتون مهدیه جان
      برگه ژلاتین رو تو فروشگاهای بزورگ و همینجور نتو میتونید پیدا کنید و نامش Gelatine هست

      Löschen
  10. ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺟﻮاﺑﺘﻮﻥ, ﻣﻦ ﻳﻦ ﺳﻮاﻟﻮ ﺧﻴﻠﻲ ﻭﻗﺖ ﭘﻴﺶ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ اﻣﺎ ﭼﻚ ﻧﻜﺮﺩﻡ ﻳﺎﺩﻡ رﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ;( اﻻﻥ ﻛﻪ ﭘﺴﺘﺘﻮﻧﻮ ﺩﻳﺪﻡ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺩﻳﺪﻥ ﻫﻲ ﻭاﻱ ﻣﻦ اﻳﻦ و ﻣﻦ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ ﺷﻤﺎﻫﻢ ﺟﻮاﺏ ﺩاﺩﻳﻦ,ﭘﺲ ﺑﺴﻲ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﮔﺸﺘﻢ, ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها .... :v
      مهدیه جان , من امکان داره که دیر جواب بدم , ولی حتما اینکار رو میکنم :)

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts