Samstag, 1. September 2012

توپک ماهی با خمیر فیلو



این توپکهای خوشمزه ماهی رو خیلی وقته که تهیه کردم ، ولی به دلایلی تا به امروز موفق نشدم براتون بذارم
اگه یادتون باشه ، مدتی پیش براتون باقلوا تهیه کردم و بهتون گفتم که اگه زمانی خواستید درستش کنید اضافه های خمیرش رو دور نریزید 
حالا این توپکها با همون خمیرها تهیه شده 
من از گوشت ماهی سالمون یا لاکس  استفاده کردم ، شما میتونید از میگو یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید و یا هر چیز دیگه که خیلی زود پخته شه ، و رشته های خمیری نسوزه 


گوشت ماهی رو با چاقو خوب خرد کردم ، مثل گوشت چرخ کرده و بهش ادویه دلخواهم رو همراه با ۲ حبه سیر و  نمک مخلوط کردم 


رشته ها هم از خمیر فیلو هستند که همونجور  قبلا هم گفتم خمیر فیلو خیلی نازکتر از خمیر یوفکا هست و دقیقا مثل کاغذ نازکه 
البته از خمیر یوفکا هم میشه استفاده کرد 
خمیر رو تا کنید و با قیچی به صورت نوارهای باریک ببرید ، به قطر ۱ سانت میتونه کافی باشه 


 دستتون رو کمی خیس کنید و از مخلوط گوشت ماهی گلوله ای به اندازه گردو یا کمی بزرگتر تهیه کنید ، و دور تا دور گلوله ماهی رو از این خمیر بپوشند 


تو این کار دقت لازم نیست ، و اگه جایی کمتر یا بیشتر از خمیر پوشیده بود ، اصلا مهم نیست 
واسه اینکه بهتر متوجه طرز پیچیده خمیرها باشد میتونید از لینک زیر استفاده کنید 
سپس گلوله ها  رو  داخل روغن داغ سرخ کنید 
این توپکها رو میتونید با سوس دلخواه میل کنید 
نوش جان ، گیلدا









Kommentare:

  1. وای چه جذابه. چقدرم خوشگل شده. من از این خرت خرت خمیر فیلو خیلی خوشم می آد. عالی یه عزیزم.

    AntwortenLöschen
  2. ای گفتی عزیزم م م م ، من هم عاشق اون خرچ خرچ هستم :)))

    AntwortenLöschen
  3. گیلدا جونم سلام. خوبی عزیزم؟

    وای چه بامزه شدند این توپولوهااا
    دستت درد نکنه

    راستی عزیزم من توی وبلاگم و سایتم هر دو لینکت کردم.

    عزیزم لطفا شما هم آدرس سایتم رو هم لینک کن.
    مرسی بوس

    AntwortenLöschen
  4. سلام نگین جان ، مرسی عزیزم ، چشم ، مرسی از معرفیت

    AntwortenLöschen
  5. merci gilda khanom.khorake jalebi bood.hatman khoshmazast chon mahi dare.

    AntwortenLöschen
  6. بله باید بگم که خیلی لذیذ بود ، چون هم ترد بود و هم به قول شما ماهی داشت :))
    مرسی از توجهتون

    AntwortenLöschen