پیراشکی حلزونی




این پیراشکیهای حلزونی رو خیلی وقت بود که تهیه کردم ، و بالاخره تونستم امروز براتون بزارم 
دستورش از رو یک کتاب نان پزی آلمانی بود ، و کلی خمیرش  با پیراشکی روسی فرق داره ، هر چی بود ، خیلی لذیذ بود ، میتونید خودتون امتحان کنید :)

مواد لازم برای تهیه خمیر :
خمیر ترش تازه ۲۰ گرم ، یا پودر خمیر ترش ۱ پاکت ۷ گرمی 
شیر  ولرم ۱۵۰ میل 
کمی نمک  و شکر 
ارد ۳۵۰ گرم  
تخم مرغ ۱ عدد + ۱ عدد زرده 
کره ۵۰ گرم 

طرز تهیه :
شکر ، شیر ولرم و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید 


ارد را درون ظرفی ریخته و شیر را همراه با تخم مرغ ، نمک ، کره مخلوط کرده و خوب و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدهید 





مواد داخل خمیر رو میتونید با میل خودتون انتخاب کنید ، من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم 
 اسفناج با پنیر یا قارچ یا هر چیز دیگه میتونه ایده خوبی باشه 

خمیر رو پهن کنید و به صورت ۳ گوش ببرید ، مواد گوشتی رو قسمتی  پهنتر خمیر ریخته و خمیر را لول کنید ، فکر کنم تو عکس بهتر مشخص باشه که منظورم چیه :)




سپس خمیر را به مدت کوتاهی استراحت دهید و کمک بروس به زرده تخم مرغ آغشته کنید 
این هم یک طرح دیگه از پیچیدن این پیراشکیها هست که حتما تو اینترنت زیاد دیدید 







پیراشکیها رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه داخل فر قرار دهید 
نوش جان ، گیلدا 













Kommentare

  1. salam Gilda khanoom,

    vaghean mamnoon bekhatere dastoor hay e khoobi ke inja va tooy facebook mizarin. Man yek soali dashtam ke marboot be dastoor e in pirashki e halzooni nist, ama gamoonam mikonam ke shoma mitoonid komak konid.

    Manam tooy e alman zendegi mikonam, va mikham bedoonam che joori myshe yek khameh e khosh tamm va latif va yekdast inja tahyie kard? man az Schlagsahne estefade kardam va hamrah Vanillazucker va poodr Sahnefest ba hamzan zadam ta seft shod, baad gozashtam tooy e yakhchal baray e chand saat va baad avordamesh biroon ke rooye yek cake e esfanji bemalam, ba inke taghriban ghavam gerefte bood, ama baz ham mesl e khameh haye iran avalan seft nabood va inke engar ke halat kaf dare ta oon khameh seft e creamy e iran! shoma pishnahadetoon chie? mamnoon misham age rahanmayim konid! :)

    AntwortenLöschen
  2. خیلی عالی شده و خوشگل و تپل و مپل!!! دستت درد نکنه عزیزم.

    توی دنیای شیرین آشپزی منتظرتم گلم.

    با تبادل لینکم موافق بودی منو به اسم دنیای شیرین آشپزی با شف نگین لینک کن و خبرم کن با چه اسمی بلینکمت. ممنونم

    AntwortenLöschen
  3. سلام مریم جان ، خوش آمدی به دنیای من
    عزیزم ، اولین چیزی رو که در مورد خامه میتونم بگم اینه که هیچوقت خامه های خانگی مثل خامه قنادی نخواهد بود
    ولی واسه اینکه که چرا خامه زده شما شل میشه ، میتونم بگم که شما در خاتمه خامه رو به اون اندازه که لازم هست نمیزنید و همین موجب میشه که بعد از مدتی ، دوباره آب بندازه
    بهتره سری به قسمت " نان خامه ای " بزنید ، در آخر کار طرز زدن خامه رو جداگانه ذکر کردم
    و مطلب دیگه اینکه ، خامه های شناخته شده مثل دکتر اودکا یا بهتر بگم خامهای گرون واسه کارها بهتره
    امیدوارم که موفق باشد عزیزم ، و اگر سوال دیگه داشتید در خدمات حاضرم عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Mamnoonam azatoon Gilda khanoom!
      in dafe hatman kari ke goftin ro anjam midam!
      Faghat moondam ke in ghannadia chekar mikonan ke khameh hashoon enghad khoobe! :P

      bazam mamnoonam azatoon babate vaghti ke gozashtin javab dadin, hamchenna peygire karaye zibatoon hastam!

      shad bashin.

      Löschen
    2. خواهش میکنم مریم جون ، موفق باشی عزیزم

      Löschen
  4. نگین جون ، خوش آمدی عزیزم
    چه دنیای زیبایی داری ... من شما رو لینکیدم دوست خوبم
    شما هم میتونید منو با لینک " گل سفره " پیدا کنی
    مرسی عزیزم

    AntwortenLöschen
  5. salam man az website shoma motevajeh shodam ke shoma moghime alman hastid, man ham alman zendegi mikonam, man hamishe ghazahaye khoshmazeye shomaro mibinam va lezat mibaram ama in bar dige mikham khodam dast be kar besham :) baraye hamin az unjayee ke man zabane almani khubi nadaram mikhastam beporsam khamir torsh be almani chi mishe? va az koja mishe tahish kard? va soale 2 ham dar morede mizane shir dar marhaleye 2 hast chon nemidunam daghigahn cheghdr bayad shir rikht tuye arde mamuli
    mer30 az rahnamayeetun va safheye jazabo khoshmazatun :)

    AntwortenLöschen
  6. سلام شبنم جان ، خوش، آمدی عزیزم
    خوشحالم که مطالب مورد توجهتون بوده عزیزم
    خمیر ترش به آلمانی Hefe میشه ، که شما تو هر فروشگاهی ، میتونید هم تازه و هم پودرش رو پیدا کنید
    خمیر ترش تازه معمولا تو قسمت یخچالها هست
    و اما در مورد سوال دوم ، شبنم جان من دقیقا متوجه منظورتون نشدم
    اگه انظر شما مقدار شیر هست که من به صورت میلی لیتر گفتم ، و حتی میتونید با ظرفهای پیمانه ای که مقادیر رو روشون ذکر کرده استفاده کنید
    امیدوارم که متوجه منظورتون شده باشم
    موفق باشید و خبر تجربیات خودتون رو به من هم بدید :)

    AntwortenLöschen
  7. baaaaaah bah gilda joon che karde delam raft

    AntwortenLöschen
  8. خیلی عالی شده گیلدا جون ، یعنی کیف میکنم عکساش رو می بینم ، فکر اگر بخورم چه کیفی میکنم ، دست گلت درد نکنه کدبانوووو

    AntwortenLöschen
  9. mer30 gilda jun az rahnamayeetun dar morede aval ke emruz hatman peigiri mikonam :) dar morede dovom ham haghighatesh manzuram ineke shoma tuye mavade morede niaz shire velarm neveshtid be mizane 150 mil ke dar marhaleye aval ba khamir torsh va shekar makhlut kardid ama dar marhaleye bad ardo tokhmemorgh o shir neveshtid ke man nemidunam che mizan shir manzuretun hast tu in marhale baraye ardo tokhmemorgh :)
    mer30 az lotfetun

    AntwortenLöschen
  10. گیلدا جان از جوابت برای کیک ممنونم(دو پست قبلتر).لطف کردی.
    نیکی

    AntwortenLöschen
  11. مرسی لیلا جونم م م م :)

    AntwortenLöschen
  12. رزکم جای تو و دیگر دوستان خیلی خیلی خالی بود عزیزم م م م

    AntwortenLöschen
  13. خواهش میکنم شبنم جون
    عزیزم ، الان منظورت رو گرفتم ، عظیم منظورم ، همون شیری بود که در مرحله اول گفته شده و با حیفه و دیگر مواد آماده شده

    AntwortenLöschen
  14. خواهش میکنم نیکی عزیز :)

    AntwortenLöschen
  15. *** چه خوشگل و با سلیقه درست کردی گیلدا جووون دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  16. مرسی لاله جون ، جات خالی عزیزم م م :)) :*

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts