Dienstag, 11. September 2012

بادمجان سرخ کرده با حد اقل روغن


بادمجان یکی از صیفیجات  دلخواه منه که به هر روش که آماده بشه برام لذیذ ه 
اما خیلیها با سرخ کردن این مرغ   بی نفس ، مشکل دارند :))
البته راه حلهای زیادی پیشنهاد میشه که هنگام سرخ کردن بخواهد روغن کمتری ببره 
از جمله که چند ساعت  جلوتر نمک بزنید ، یا با سفیده تخم  مرغ سرخ  کنید .........
من روشهای گوناگونی رو امتحان کردم ، و معتقد هستم که هیچ روشی نتونسته مثل این روش جوابگو باشه 
فراموش نکنید که قصد ما از جذب نکردن روغن به بادمجانها در هنگام سرخ کردن ، کم کردن چربی و کالری فراوان اون هست 
و اگر قرار باشه که با سفیده تخم مرغ این کار رو انجام بدیم ، باز مقداری کالری جذب خواهد شد 
و اما روشی رو که میتونم  در اختیارتون بذارم اینه :

بادمجانها رو پوست بگیرید و طبق معمول نمک بزنید تا به آب بیفته


آب حاصل از نمک رو با پارچه تمیز یا وسیله دیگر خوب  پاک کنید 


شما میتونید مقداری ماست رو داخل ظرفی خوب بزنید تا از حالت لختگی در بیاد ، اگر مستتون خیلی سفت بود فقط چند قطره آب بهش اضافه کنید 


با کمک بروس یا چنگال دور تا دور بادمجانها رو آغشته به ماست کنید ، فقط ۱ لایه از ماست به روی بادمجانها کافی میباشی  
و داخل روغن کم بادمجانها رو سرخ کنید ، امکان داره هنگام سرخ کردن آب داخل ماست کمی فشفشه بازی راه بندازه :)))
میتونید چند برگ روزنامه رو روی ماهی تابه بزارید تا گاز کثیف نشه 


به این روش میبینید که بادمجانها با کمترین مقدار روغن سرخ شده و همینجور بسیار خوشرنگ و خوش طعم خواهد بود 
نوش جان ، گیلدا 








Kommentare:

  1. چه جالب گیلدا جون ؛ تا حالا نشنیده بودم ، دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  2. مرسی گیلدا جون, البته من قبلا از خودت تو پیج غذاهای مختلف شنیده بودم
    :)))) یکی به نفع من رز

    AntwortenLöschen
  3. مرسی رزکم ، عزیزم امتحان کن حتما خوشت میاد :)

    AntwortenLöschen
  4. اره لاله جون ، من قبلا هم اینو گفته بودم
    دیدم خیلیها باز برام کامنت گذاشتند و خواستند بدونند ، این بود که به این صورت وارد کردم
    این روش رو از یک آشپز ۵ ستاره آلمانی یاد گرفتم ، و واقعا ازش ممنونم که منو با این روش آشنا کرده
    آخه من شدیدا عاشق بادمجونم :)))))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دستت درد نکنه عزیزم بعضی نکته ها اینقدر کاربردی است که اگه چند بارم گفته بشه لازم است
      من هنوز این روش رو امتحان نکرده ام ولی این بار که خواستم
      *** بادمجان سرخ کنم حتما از این راه پیش می رم

      Löschen
  5. Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.

    AntwortenLöschen
  6. سلام .ممنون از راهنمایی خوبتون .من این روش را امتحان کردم و جواب داد. هروقت آرام و با صرف چند ساعت بادمجانها را سرخ می کردم روغن کمتری جذب می کرد ولی بازهم روغن به خودش می کشید در عین حال بسیار وقت گیر بود.روش شما با سرعت بیشتر و فکر کنم میزان کمتری از جذب روغن ,فوق العاده بود.هیچ اثری هم از ماست باقی نمی ماند.سپاس

    AntwortenLöschen
  7. سلام دوست عزیز
    ممنون از کامنتتون و خوشحالم که که از این روش رضایت داشتید :)

    AntwortenLöschen
  8. vielen Dank liebe Gilda

    AntwortenLöschen
  9. خواهش میکنم دوست عزیز
    من هم از توجه شما ممنونم

    AntwortenLöschen
  10. عزیزم گیلدا جون این عالی بود. چقدرم خوشرنگ شد. مرسی

    AntwortenLöschen
  11. مرسی لیلا جان , من خودم از این روش نهایت رضایت رو دارم
    چون با سفیده هم امتحان کردم , ولی شکل ظاهری خوبی نداشت

    AntwortenLöschen
  12. یه کم نمک کافیه تا بادمجان شور نشه؟؟؟؟؟ یا میشه زیاد نمک زد تا زودتر به آب بیافته ولی بعد بادمجان را شست و خشک کرد؟؟؟ لطفاً جواب بدهید ، ممنون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. نمک زیاد واسه زمانی هست که شما به بامجنها زیاد میزنید و نیم ساعتی میزارید تا آب بیفته
      و بعد هم باقی کارها رو انجام میدید
      ولی تو این روش اصلا لازم به این کارها نیست , نمک رو به اندازه لازم میزنیم

      Löschen
  13. واقعاً و بدون اغراق بهترين توصيه يا راهكار تو آشپزي همين طريقه ي سرخ كردن بادمجون شماست. خيلي مرسي

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم , من هم ممنونم از توجهتون ^_^

      Löschen