خورشت خلال بادام کرمانشاهی



مدتها بود که میخواستم  این خوروشت رو امتحان کنم ...تو خونه ما برنج خورها زیاد هستند ، یعنی کاملا بر عکس من :))
اینه که احتیاج مبرمی هم به طرز تهیه انواع دستورات آبکی دارم :)))
این خورشت از جمله خروشتهای هست که مدتهاست در صدد تهیه اش بودم ، و باید بگم که متاسفم که دیر بهش رسیدم
چون بسیار لذیذ و کاملا متفاوت هست


خورشت خلال  بادام کرمانشاهی
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گاو به میزان لازم
خلال بادام ۱۷۰ گرم
زرشک سیاه حدود ۱ استکان ، که من از زرشک  معمولی استفاده کردم
پیاز درشت ۱ عدد
رب گوجه ۲ قاشق
مقداری لیمو عمانی یا آب لیمو 
نمک ، زردچوبه ، فلفل ، زعفران دم کرده

طرز تهیه
پیازها رو خرد کرده و با روغن تفت بدید ، گوشتها رو نیز اضافه کرده و کمی تفت داده و در آخر رب گوجه رو اضافه کنید
مقداری آب که فقط روی گوشتها را بپوشاند اضافه کنید ، جداگانه کمی خلال بادام رو بدون روغن تفت بدهید و وقتی گوشت نیم پز شد اضافه کنید 
لیمو عمانی یا آب لیمو را نیز در این مرحله اضافه کنید 





در خاتمه زرشکها را کمی تفت داده و همراه با چند قاشق زعفران  دم کرده به خورشت اضافه کنید
سپس با برنج  میل کنید :)
نوش جان ، گیلدا










Kommentare

  1. واااااااااای عجب خوشمزست اما فکر نکنم بدون گوشت اصلا خوشمزه باشه!

    AntwortenLöschen
  2. لیلا جون ، خیلی خوشمزه بود
    به نظر من واسه اونهای که به مزه زرشک علاقه دارند خیلی خوشمزه بود
    البته فکر کنم با آب گوشت یا با قرصهای که طعم سبزی جات یا گوشت دارند هم بتونی انجام بدی

    AntwortenLöschen
  3. سلام خوبی نیستی چرا؟

    خبر داری روزنامه اطلاعات کارهای تو و من رو به اسم مریم محمدی چاپ کرده کثافت هاا

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اولا خورش درسته نه خورشت. ثانیا خورش خلال را که همه می شناسن شما اختراع نکردید!!!!!!

      Löschen
    2. اولا که همیشه با سلام میاد ، که شما فراموش کردید
      دوما ، هم واژه خورشت درسته هم خروش : همانا دهخدا فرمود :
      خورشت . [ خوَ / رِ ] (اِ) طعامی که برای قاتق پزند. رجوع به ذیل کلمه ٔ خورش شود.
      سوما ، حالا خوبه بالا همه چیز ثبت شده هست ،من حتا غلط املایی و اشتباهات تایپی خودم رو تصیح نکردم ، حالا کجا نوشتم این خورشت رو خودم کشف کردم ، نمیدونم شما از کجا آوردی ؟؟!!!
      اگه قرار بود که خودم کشف کنم ، واژه کرمانشاهی به ادامه خلال نمیبستم ، میزاشتم خورشت خلال گیلدا یا خلال شمالی :))))
      چهارما ، اتفاقا بر خلاف تصورت همه این خورشت رو نمیشناسند

      Löschen
    3. این خورشت بعدها توسط خانوم مریم محمدی نامی دزدیده شد و به مجله اطلاعات رسید ، یعنی کار از بنده بود ، پول تو جیب ایشون :))

      از این لحاظ گفتم اختراع شما نیست .البته من ایشون را نمی شناسم اما خوب نیست آدم با چنین لحنی به کسی تهمت بزنه.

      Löschen
    4. حدس زدم شما باید در رابطه با این گروه باشید ، تهمت خوب نیست ، ولی دزدی خوبه نه ؟؟؟؟
      کدوم تهمت ؟؟ مگه غیر ازین بوده ؟؟ مگه اینجا عکس رو نمیبینید با تاریخش ؟
      یعنی با همین چند تا کلام میخواهید ، خودتون رو تبرئه کنید ؟؟
      هنوز هم میگم دزدی کرده ، کاری که بدون اجازه کسی برداشته بشه ، و جای دیگه به نام شخص دیگه ثبت شه ، شما اسمش رو چی میزارید ؟؟
      اون حرف بالای من چه ربطی به اختراع و ابداع داره اخه ؟؟
      اگه اینجوره ، که من اینکار رو فقط من بلد نسیتم و همه بلدند ، پس چرا زحمت اینو نکشیدید که حد اقل دستور پخت رو عوض کنید و عین همین دستور رو پای عکس خودم گذاشتید ؟؟ البته بدون ذکر نام من
      من فقط منتظر این هستم که پام ایران برسه ، با همین بشقاب بیام تو سر مدیر عامل بکوبم ، بگم حالا همین بشقابی که خانوم مریم محمدی براتون باهاش عکس فرستاده ازش بخواهید ، ببینید داره یا نه
      اصولا آدم بی ادبی نیستم ، و رعایت حال همه چیز و همه کس رو دارم ، ولی بعضی اوقات شرایط ایجاب میکنه که با طرف مورد نظرم اینجور صحبت کنم ، شاید متوجه شه
      به قول معروف اشتباه ، فقط اشتباهست
      ولی انکار بر اشتباه اول ، دیگه فاجعه به حساب میاد

      Löschen
    5. من جزء گروهی نیستم. هر جور صلاح می دونید!!!!

      Löschen
    6. بله ، دقیقا با شما موافقم
      صلاح مملکت خویش ، خسروان دانند

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts