آش اسفناج - ساک



این آش رو یکی از همسایه های خوبم تو ایران به من یاد داد 
ایشون اهل اراک بودند ، حالا نمیدونم این آش اراکی باشه یا نه !!! فقط میدونم که بسیار لذیذ ه 

آش اسفناج 
مواد لازم :
اسفناج ۲ کیلو 
لپه نصف  لیوان 
ارد برنج نصف لیوان 
پیاز ۱ عدد 
گوشت چرخ کرده نیم کیلو 
پیاز سرخ شده ، به میزان لازم 
آب غوره یا غوره به میزان لازم 
تخم مرغ ۳ عدد 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
نعناء داغ 

لپه و پیاز سرخ کرده را همراه با مقداری آب میزاریم تا بپزه 
 ۱ عدد پیاز رو با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز میدهم و از آن  گلوله های کوچکی درست کرده و سرخ میکنیم  ، و به مواد قبلی اضافه کرده 
اسفنجها را کمی خرد کرده و به آش اضافه میکنیم در این مرحله آب غوره را نیز اضافه کنید 
بعد از چند جوش ارد برنج را همراه با مقداری آب سرد خوب مخلوط کرده تا یک دست شود ، و کم کم به آش اضافه کرده
 در آخر تخم مرغها را درون ظرفی زده و به آش اضافه کرده ، هم میزنیم تا یک دست شود 
آش را درون ظرفی کشیده و با نعناء داغ تزئین میکنیم 
نوش جان ، گیلدا




Kommentare

Beliebte Posts