Mischbrötchen mit Nüsse



همیشه هم از رو دستور کار کردن راه چاره نیست :))
البته من این نانها رو ( Brötchen ) تقریبا از رو دستور نان باگت پختم
ولی رسپتی نیست که ، مربوط به این نان باشه ، و از اونجای که عاشق نانهای مغزدار هستم ، اینه که از مغز تخمه آفتاب گردان و تخم کدو هم استفاه کردم
شما میتونید این نان رو با هر مزه ای که مایل هستید، بپزید ....سیر ، روز ماری ، گردو یا فندوق ، تکه های پنیر و غیره ......
و اما طرز تهیه

مواد لازم :
خمیر مایه تر ، ۳۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق
آب ولرم ۱۵۰ میل
شیر ۳۷۰  میل ( در دمای اطاق )
مقداری مغز تخم آفتاب گردان یا کدو
روغن مایع ۳ قاشق
نمک ۱  قاشق

خمیر ترش را همراه با شکر و آب ولرم بگذارید تا تغیر حجم دهد
نمک را با آرد و مغزآفتاب گردان  مخلوط کرده ، و مخلوط شیر و روغن را که قبلا مخلوط کرده ایم به آرد اضافه میکنیم
و کم کم ورز میدهم ، در حدی که خمیر  به دست نچسبه ، اگر خمیر شول بود مقداری آرد اضافه کنید
به خمیر ۱ ساعت استراحت دهید ، تا حجم ان ۲ برابر شود




خمیر را دوباره ورز داده  و گلوله های به اندازه نارنگی بردارید و آنها را درون سینی فر قرار دهید
روی آنها را با چاقو برشی نه چندان عمیق دهید




با برس روی خمیرها را کمی خیس کنید ، این کار رو با آب پاش هم میتونید انجام دهید ، و روی خمیر را با دانه های روغنی دلخواه بپوشانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید



سپس داخل سینی یک ظرف آب گذاشته  و نانها را به مدت ۲۰ دقیقه و با حرارت ۲۰۰ درجه داخل فری که از قبل گرم کرده اید  قرار دهید
البته شاید این زمان برای فر شما کم یا زیاد باشد ، که میتوانید نانها را با کنترل رنگ آنها مورد توجه قرار دهید
نوش جان ، گیلدا







Kommentare

  1. اا گیلدا جون میبینم که تو هم علاقه مند به پخت نون هستی بیا باهم شریکی یه نونوایی بزنیم بخدا کارمون میگیره هاا :)

    AntwortenLöschen
  2. اوه ه ه ه ه ه عجیب ب ب ب :))))
    باورت میشه که واقعا کار تو نانوایی رو هم دوست دارم :)))

    AntwortenLöschen
  3. عالی بود گیلدا جون خیلی خوشمزه بود مرسی
    http://tarannombanoo.blogspot.com/2013/10/blog-post_30.html

    AntwortenLöschen
  4. نوش جونت مریم جون ، خوشحالم که دوست داشتی
    مرسی که به این دستور توجه داشتی

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts