Jakobsmuschel همراه با بلغور


این گوشت یک نوع گوش ماهی هست
جالب این که بدونید با این گوشت گرون ، مانور زیادی تو پخت و پز نمیشه داد
ولی پیشنهاد میکنم به همین روش ساده ، اونهای که میتونند ...امتحانش کنند

Jakobsmuschel همراه با بلغور
مواد لازم
مقداری گوشت ، گوش ماهی
چند حبه سیر
فلفل ، نمک
مقداری کره
معمولا یک تکه گوشت اضافه کنار این گوشت بصورت جداگانه آویزون هست که خیلیها اونو جدا  میکنند ، چون کمی سفته ، ولی من زیاد اهمیت نمیدم :)



واسه این مرحله باید گوشتها رو شسته  و با دستمال آشپزخانه خشکش کنید
داخل تابه قالب کره را انداخته و همراه با ۱ قاشق روغن معمولی مایح بزارید تا داغ شه ، و حبهای سیر را کمی با دست فشار داده تا له شوند و همانجور با پوست داخل روغن بندازید
سپس حرارت را کم کرده و گوشتها را داخل تابه انداخته و مراتب از روغن اطراف روی گوشتها بریزید
وقتی یک طرف طلایی شد طرف دیگر رو سرخ کنید

آماده کردن بلغور
بلغور رو مثل همیشه ، ساعتی جلوتر خیس کردم ، و مقداری پیازچه رو تفت دادم و بهش ۱ عدد گوجه  فرنگی خرد شده اضافه کردم
دوباره کمی تفت دادم و بلغور را همراه با آب و کمی پودر سوپ مخلوط کردم تا بپزه

و حالا سوس رنگی پاپریکا
شما میتونید پاپریکا رو بپزید یا کبابی کنید و پوستش رو جدا  کرده و خوب میکس کنید ، میتونید مقداری سیر له شده و روغن زیتون هم بهش اضافه کنید 



از صافی رد کنید و به عنوان سوس استفاده کنید

این غذا در رستورانهای آلمان با قیمت گزافی فرخته میشه
نوش جان ، گیلدا





Kommentare

Beliebte Posts