سوپ پیاز - فرانسوی
این سوپی که میبینید یکی از معروفترین سوپهای اصیل فرانسوی هست
بسیار لذیذ و با دستوری فوق الاده راحت ، برای تهیه این سوپ به مواد زیادی هم احتیاج نیست
مواد لازم
پیاز بزرگ ۴ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
مقداری نمک ، فلفل ( البته این سوپ زرد چوبه نمیخواهد ، ولی من برای رنگش استفاده کردم )
مقداری آب مرغ یا آب همراه با قرص مرغ
نان باگت ۱ عدد
پنیر گرویر یا پیتزا ۲ لیوان رنده شده
کره ۲ قاشق یا کمی بیشتر برای سرخ کردن
اگر در دسترس داشتید ، نصف استکان ، شراب سفید
* قابل تذکر هست که بدونید ، بعد از حرارت و پخت غذا الکل شراب تبخیر میشه و فقط طعم اون باقی میمونه ، پس جای هیچ نگرانی نیست :)
و اما طرز تهیه
بهتره پیازها رو یک قاچ بدید و شب قبل داخل یک نایلون درون یخچال بذارید تا هنگام خلال کردن اشکتون رو در نیاره :)
پیازها رو خلال درشت کنید و بذارید با کره کم کم سرخ بشه
وقتی رنگشون تغیر کرد ، آرد رو اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگه با آرد تفت بدید
سپس آب مرغ یا آب معمولی رو در حدی بریزید که روی پیازها رو بگیره ، اگر شراب استفاده میکنید در این مرحله اضافه کنید
بعد از چند جوش کوتاه ، مقداری از پنیرها رو داخل سوپ بریزید ، و بگذارید تا سوپ آماده شود
در خاتمه نان باگت رو ببرید ، در این قسمت ۲ روش رو میتونید انجام بدید
اگه مایل نیستید خیلی رژیمی کار کنید ، اول نانها رو کمی در روغن سرخ کنید و سپس روی نانها پنیر باقیمانده رو بریزید
و اگر نانها را سرخ نمیکنید به همان صورت پنیر را ریخته و درون فر به مدتی که فقط پنیرها آب شوند قرار دهید
بعد از چند جوش کوتاه ، مقداری از پنیرها رو داخل سوپ بریزید ، و بگذارید تا سوپ آماده شود
در خاتمه نان باگت رو ببرید ، در این قسمت ۲ روش رو میتونید انجام بدید
اگه مایل نیستید خیلی رژیمی کار کنید ، اول نانها رو کمی در روغن سرخ کنید و سپس روی نانها پنیر باقیمانده رو بریزید
و اگر نانها را سرخ نمیکنید به همان صورت پنیر را ریخته و درون فر به مدتی که فقط پنیرها آب شوند قرار دهید
و سپس نانها رو روی سوپی که سرو کردید قرار بدید و نوش جان کنید
روش دیگه اینه که نانها رو به همان صورت روی سوپ بذارید و پنیر را روی تمام سوپ بریزید و برای مدتی ظرف سوپ را درون فر بگذارید تا پنیر آب شود
نوش جان ، گیلدا
روش دیگه اینه که نانها رو به همان صورت روی سوپ بذارید و پنیر را روی تمام سوپ بریزید و برای مدتی ظرف سوپ را درون فر بگذارید تا پنیر آب شود
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen