کوبه یا کبه برنج ، کردی
عکس بالا و پایین رو به همون روش گفته شده انجام دادم
فقط از دانه کاج استفاده نکردم و بجاش پنیر پیتزا داخلش گذاشتم
و در آخر هم بعد از زدن در داخل تخم مرغ , به ارد سوخاری آغشته کردم
اگه یادتون باشه مدتی قبل کبه لبنانی رو براتون گذاشته بودم
مدتی پیش ایمان جون ، دستور این کبه های کردی رو بهم داد
که خیلی خیلی خوشمزه بودند ...و باید بگم که و توجه به یکی بودن نامشون مزه ای کاملا متفاوت داشتند :)
مواد لازم :
برنج ، که بهتره برنج خرد باشه ، به میزان لازم
که این مقدار رو به صورت کته فقط با مقداری آب و نمک میزاریم تا بپزه
من مقداری زعفران هم موقع پختن اضافه کردم . سپس بذارید تا موادتون سرد بشه
مواد داخل کبه :
گوشت چرخ کرده + جعفری خرد شده + نمک ، فلفل ، ادویه + پیاز + ۱ حبه سیر + رب گوجه + دانه کاج
اول پیاز رو تفت دادم بعد گوشت , و به ترتیب رب گوجه و ادویه و سیر دانه کاج رو هم اضافه میکنیم و تفت میدهم
بهتره این مواد هم مقداری خنک شه
سپس از برنجها به بزرگی یک نارنگی برداشته و داخل دست که بهتر هست خیس باشه ، فرم میدیم
و بعد که به صورت کشیده شد با انگشت وسط خمیر را فشار میدهم تا گود شود ومقداری از مواد را داخل ان ریخته و دوباره ۲ طرف خمیر را روی هم آورده و خوب داخل دست فرم میدهم
اگر به این صورت براتون سخت بود ، میتونید به صورت دلخواهتون این کار رو انجام بدید
Kommentare
Kommentar veröffentlichen