کوبه یا کبه برنج ، کردی



عکس بالا و پایین رو به همون روش گفته شده انجام دادم 
فقط از دانه کاج استفاده نکردم و بجاش پنیر پیتزا داخلش گذاشتم 
و در آخر هم بعد از زدن در داخل تخم مرغ , به ارد سوخاری آغشته کردم 


اگه یادتون باشه مدتی قبل کبه لبنانی رو براتون گذاشته بودم 
مدتی پیش ایمان جون ، دستور این کبه های کردی رو بهم داد 
که خیلی خیلی خوشمزه بودند ...و باید بگم که و توجه به یکی بودن نامشون مزه ای کاملا متفاوت داشتند :)

مواد لازم :
برنج ، که بهتره برنج خرد باشه ، به میزان لازم 
که این مقدار رو به صورت کته فقط با مقداری آب و نمک میزاریم تا بپزه 
من مقداری زعفران هم موقع پختن  اضافه کردم . سپس بذارید تا موادتون سرد بشه 


مواد داخل کبه :
گوشت چرخ کرده + جعفری خرد شده + نمک ، فلفل ، ادویه + پیاز + ۱ حبه سیر + رب گوجه + دانه کاج 
اول پیاز رو تفت دادم بعد گوشت , و به ترتیب رب گوجه و ادویه و سیر دانه کاج رو هم اضافه میکنیم  و تفت میدهم 
بهتره این مواد هم مقداری خنک شه 


سپس از برنجها به بزرگی یک نارنگی برداشته و داخل دست که بهتر هست خیس باشه ، فرم میدیم 
و بعد که به صورت کشیده شد با انگشت وسط خمیر را فشار میدهم تا گود شود ومقداری از مواد را داخل ان ریخته و دوباره ۲  طرف خمیر را روی هم آورده و خوب داخل دست فرم میدهم 
اگر به این صورت براتون سخت بود ، میتونید به صورت دلخواهتون این کار رو انجام بدید 


۱ عدد تخم مرغ رو داخل ظرفی خوب زده و کبه ها را داخل تخم مرغ زده و داخل روغن فراوان  سرخ میکنیم 
نوش جان ، گیلدا 









Kommentare

Beliebte Posts