field سالاد همراه با Jakobsmuschel


این هم field سالاد همراه با Jakobsmuschel 
گوشتهای صدف دریایی رو طبق  دستور قبلی که گفتم ، با کره و مقداری سیر سرخ میکنید
و همراه با هر نوع برگ سالاد و گوجه و همینجور کمی روغن زیتون و فلفل سیاه میل کنید
نوش جان ، گیلدا



اینجا میتونید طرز پخت این گوشت دریایی رو ببینید

http://gole-sofreh.blogspot.com/2011/12/jakobsmuschel.html




Kommentare

  1. kheyli zibast gilda jon , migam be nazaret sadaf dard dare? age nadare bokhoramesh ?:)

    AntwortenLöschen
  2. مرسی گلم
    نه بابا ، صدف جزو نرم تنان هست ، دارد حالش نیست که
    با خیال راحت بخور :))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts