خورشت کاری هندی



خورشت کاری هندی یکی از لذیذترین خوراخواست که میتونید هم با برنج و هم با نان سروش کنید
شما میتونید موادی رو که ذکر میکنم طبق سلیقه خودتون کم یا زیاد کنید ، چون این مسله بر میگرده به تندی و ادویه دار بودن این خورشت

مواد لازم
گوشت مرغ
خامه ، یا ماست
زنجبیل تازه
فلفل چیلی
پیاز + سیر
نمک + زرچوبه + پودر کاری ۲ قاشق
رب گوجه + سیب زمینی
مقداری آرد
گشنیز خرد شده

اول پیازها رو خرد میکنید  و همراه با زنجبیل خرد شده تفت میدیم ، در آخر سیر رو له میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم


بعد از کمی تفت دادن ۲ قاشق آرد را اضافه میکنیم و کمی دیگه تفت میدیم و رب گوجه را نیز اضافه کرده
زردچوبه ، ۲ قاشق پودر کاری ، نمک ، وفلفل رو هم اضافه کنید 
اگه دوست داشتید میتونید گوشتها رو اول کمی تفت بدید و اضافه کنید دار غیر این صورت به مواد قبلی اضافه کرده و مقدار کمی آب میریزیم
وقتی که گوشت نیم پز شد خامه رو اضافه میکنید ، ناراحت چرب بودنش نباشد چون با آب مخلوط کردید :)




سیب زمینی ها رو هم پوست بکنید و چهار قاچ کرده  و به خورشت  اضافه کنید
اگر مایل هستید از ماست استفاده کنید ، باید بعد از اینکه کاملا خورشت پخته شد ، مقادیر ماست رو دار ظرفی خوب بزنید ، و به خورشت اضافه کرده و هم بزنید
* دقت کنید که دوباره روی حرارت قرار ندید ، چون ماست میبره
در آخر گشنیز را خرد کنید و روی خورشت سرو کنید ، که البته من نداشتم :))
این خورشت باید تند باشه ، ولی اگه مشکلی با این مسله دارید ، میتونید به صورت مورد علاقه تون پختش کنید
نوش جان ، گیلدا 





Kommentare

Beliebte Posts