فیله گوسفند همراه با پاستا



گوشت فیله یکی از لذیذ ترین و خوش خوراکترین قسمت هست
این گوشت بسیار لطیفه و زود هم پخته میشه ، و با توجه به خصوصیاتی که داره  خیلی هم گرون هست

فیله گوسفند  همراه با پاستا
داستان دستور طبخ  پاستا رو که همه میدونید :)
اما واسه فیله ها باید بگم که اونو به قطعات ۱ سانتی بریده و به فلفل و نمک آغشته میکنیم
من دور فیله ها  رو با  گوشت دودی که مثل سالامی میمونه پیچیدم و با خلال دندان ثابتش  کردم 



داخل تابه مقداری کره همراه با ۲ قاشق روغن ریخته ، ۲ حبه  سیر را با فشار دست له کردم و به همان صورت داخل تابه انداختم
میتونید مقداری برگ رزماری تازه هم بهش اضافه کنید
وقتی که هر  ۲ طرفش به آرامی سرخ شد ، به مدت ۱۵ دقیقه داخل فرو  قرار دادم
بعد هم میتونید با سس مورد نظرتون  میل کنید
نوش جان، گیلدا 




Kommentare

Beliebte Posts