تارت ماهی و مارچوبه




خیلی وقت بود که میخواستم این تارت رو تهیه کنم 
چرا که الان هم فصل مارچوبه هست و هم فصل والک , ولی وقت با  من یاری نکرد که زودتر برم سراغش 
از طرفی  همیشه یکی از وسایلم واسه پخت این تارت لنگ میزد 
آخرش هم موفق نشدم والک تازه توش بریزم :(  این بود که گفتم تا مارچوبهام هم خراب نشده بدون والکها تهیه اش کنم
قبلا هم بهتون گفتم که بهترین ترکیب با مارچوبه ماهی اون هم از نوع سالمون میتونه باشه 
این بود که با ترکیب این ٢ گزینه یک خوراک لذیذ به وجود اومد 

تارتها و کیش ها ترکیبی  شبیه به هم دارند , من قبلا هم کیش تهیه کرده بودم ولی اینبار تصمیم گرفتم که دستور خمیر دیگه ای رو امتحان کنم , و این خمیر رو تو یکی از مجلات آلمانی که خیلی وقت پیشها پیدا کرده بودم و  داخل  دفتر آشپزم  چسبنده بودم :)) استفاده کردم 
در واقع تو دستور نوشته بود که این خمیر برای اشترودل ها استفاده میشه ولی از اونجایی که چند بار اشترودل سبزیجات رو باهاش درست کردم و دیدم خمیر بسیار لطیف و خوبی هست , تصمیم گرفتم که برای تارت هم از همین خمیر استفاده کنم 

و اما مواد داخلش : که به غیر از ٢ مورد مارچوبه و ماهی بود اینبار تصمیم گرفتم با تغیراتی مایه داخل این تارت رو لذیذ تر کنم 

قالبی که استفاده کردم یک قالب مستطیل به ابعاد ١٠ در ٣٠ بود یعنی یک قالب کوچیک , و واسه همین هم مقادیری رو که واسه  خمیر میگم نصف کردم تا با قالبم میزون باشه 
فکر کنم تمام نکات  مهم رو ذکر کرده باشم :)

مواد لازم برای خمیر تارت :
ارد ٢٥٠ گرم 
کره به دمای محیط ٦٥ گرم 
تخم مرغ ١ عدد ( من برای نصف این مقادیر هم از ١ عدد تخم مرغ استفاده کردم , البته با سایز مدیوم )
نمک نصف قاشق چای خوری 

کل این مواد رو با هم مخلوط کنید و بعد کم کم یا در واقع قاشق قاشق آب بهش اضافه کنید تا خمیرتون یکدست و یکنواخت شه و دیگه به دست نچسبه 
خمیرتون رو بپوشونید و نیم ساعت بهش استراحت بدید 
بعد از نیم ساعت اونو به اندازه قالب پهن کنید و با چنگال کف خمیر رو سوراخ کنید و واسه مدت کوتاهی , حدود ١٠ تا ١٥ دقیقه دقیقه داخل فر بزارید تا خودش رو بگیره , دقت کنید که زیاد نمونه چون باز هم با مواد باید داخل فربره , در واقع دقت کنید که اطراف خمیر تعقیر رنگ پیدا نکنه



و حال مواد لازم برای داخل تارت 
* این مواد واسه همین اندازه قالب گفته میشه و اگه ظرفتون بزرگتر بود مقادیر رو دوپل کنید 
خامه ١٢٠ گرم 
کرم فرش Crème fraiche ٥٠ میلی گرم 
تخم مرغ ٢ عدد 
پنیر گودا نصف پیمانه 
نمک , فلفل , جوز هندی 
سیر له شده ١ حبه 

کل مواد رو با هم  خوب مخلوط کنید و داخل تارت که حالا دیگه خنک شده  خالی کنید , بهتره که مواد تا نیمی از تارت رو بگیره 
من واسه داخل این تارت همونجور که گفتم از ماهی سالمون و مارچوبه استفاده کردم , در صورتی که مایل بودم از برگهای والک هم استفاده کنم , و واسه همین هم در نبودش گزینه سیر رو انتخاب کردم :)


شما میتونید تو این مرحله از هر چیز دیگه که دوست داشتید استفاده کنید 
بعد از ریختن مواد آبکی تارت , مواد جانبی دیگه  رو به صورت دلخواه داخلش قرار بدید بهتره که اینکار رو با نظم انجام بدید که تارتتون بعد از پخت زیباتر باشه و دقت کنید که موادتون نباید تو مایع که توش ریختید غرق شه 
حالا دیگه کل تارت واسه پختن آماده هست میتونید به  مدت ٤٥ تا ٥٠ دقیقه و با حرارت ١٦٠ درجه داخل فر بزارید 
نوش جان , گیلدا




اینجا هم از اضافات خمیر و مواد استفاده کردم 
و ماهی رو بعد از مزه در کردن همراه مارچوبه داخل خمیر پیچیدم و داخل فر گذاشتم 
اگه روش رو کمی زرده بمالید , زیباتر خواهد شد 







Kommentare

  1. سلام گيلدا جون، خوبي؟ دلم كلي براي عكسها و غذاهاي خوشمزه ت تنگ شده بود
    ولي واقعا اين مدت نشد بيام بهت سر بزنم، و حالا كلي از ديدن عكسها و رسپي هاي جديدت لذت بردم
    راستي سال نو رو هم با كلي تاخير بهت تبريك مي گم و اميدوارم امسال سال بسيار خوبي براتون باشه
    <3

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام لاله جون , تو خوبی عزیزم ؟؟ معلومه کجایی دختر ؟؟
      نکنه باز رفتی ایران ؟؟ تو که گفتی دیگه هستی ....... پس چی شد که دیگه به ما سر نمیزنی :(
      دلم برات تنگ شده نازنین , امیدوارم که به زودی به روال سابق برگردی
      من هم سال خویی رو برات آرزو میکنم عزیزم <3

      Löschen
  2. salam gilda junam khubiiiiii sale noe to ham ba koli takhir mobarak azizammmmmmmm vay che poste khoshmazeiiiii nushe junettt aliiii shodeeeee

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام اعظم جون , تو خوبی ؟؟
      من نمیدونم که چرا همه دوستان وبلاگی من دیر به دیر پیداشون میشه
      حالا خوبیش اینه که حالتون خوبه
      مرسی عزیزم بابت کامنتی که گذاشتی :**

      Löschen
  3. چقدر جالب بود ، از اون تارتها هست که من همیشه تو رستورانها خوردم و خودم درست نکردم ، تو عالی درست کردی ، عالی ، چقدر منظم مرتب هم نشستن ماهی و مارچوبه ،....
    در هر صورت نوش جونتون و دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  4. مرسی گلی , ممنونم از محبتت عزیزم :*****

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts