قلیه اسفناج - بوشهری


و اما خوراک بعدی و سنتی که تو موبایلم پیدا کردم , اگه اشتباه نکنم مربوط به شهر بوشهر هست 
این سومین خوراک سنتی هست که براتون میزارم و اسمش قلیه اسفناج هست 
اسفناج یکی از سبزیجات دلخواه منه که قبلا هم براتون ی خورشت دیگه که خروشت اسفناج به سبک خودم  بود گذاشتم :))
اینکه میگم به سبک خودم واسه اینکه توش الو نیست و کاملا ترشه , و من طرز طبخش رو از مادرم یاد گرفتم 
و اما در مورد این خورشت باید بگم که وقتی ترکیبش رو  خوندم و دیدم کشک توش داره برام خیلی جالب توجه بود این بود که از طرفی خواستم  یک خورشت قدیمی و فراموش شده رو بهتون معرفی کنم و هم خودم بتونم طعم لذیذ اونو بچشم :)

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم 
اسفناج ١  کیلو 
پیاز ٢  عدد بزرگ 
لوبیا چشم بلبلی یا لپه ١٠٠ گرم
کشک به مقدار لازم 
گرد لیمو یا خود لیمو عمانی به اندازه دلخواه 
سیر ٣  حبه
نمک , فلفل , زردچوبه 
در صورت تمایل مقداری نعنا داغ 

طرز تهیه :
ابتدا گوشتها رو با ١ عدد پیاز رنده شده  مخلوط کنید و به صورت قلقلی سرخ کنید و کنار بزارید 
اسفنجها رو هم کمی خرد کنید و سرخ کنید و کنار قلقلیها قرار بدید


حالا پیاز دیگه رو خرد کنید و با روغن تفت بدید لوبیا رو که از قبل خیس کردید به پیازها اضافه کنید همراه با سیر له شده و کمی به تفت دادن ادامه بدید و مقداری آب اضافه کنید تا لوبیا نیم پز شه میتونید همینجا لیمو عمانی یا گرد لیمو عمانی رو اضافه کنید
بعد میتونیم گوشت و اسفناج رو اضافه کنیم و بزاریم خروشت جا افتاده شه 


در خاتمه هنگام سرو کردن  از کشک و نعنا داغ واسه تزئینش  استفاده کنید , البته من از نعنا داغ استفاده نکردم 
نوش جان , گیلدا 









Kommentare

  1. درستش کردم و میدونم خیلی خوشمزست ، دسسست گلت درد نکنه .....

    AntwortenLöschen
  2. قربونت نازنینم , دلم برات تنگیده بود , جات هم خیلی خیلی خالی بود

    AntwortenLöschen
  3. به به مثل همیشه عالی دستت درد نکنه گیلدا جون
    گلم یه سوال داشتم میخواستم بدونم شما تو اموزشهاتون بخش اموزش ژله هم دارید؟
    چون هر چی گشتم پیدا نکردم
    ولی تو البوم کیکها دیده بودم کیک ها رو با ژله هم تزیین کردین
    ممنون

    AntwortenLöschen
  4. مرسی شادی جون
    نه عزیزم من زیاد با ژله کار نکردم , فقط با ژلاتین کار میکنم
    و اونی که رو کیک هست , پایپینگ ژل هست که مخصوص واسه رو کیکها هست

    AntwortenLöschen
  5. به به دیدنش که هوسم انداخت دستورشم که عالیه پس مطمئنا خوشمزه است ...نوش جونتون باشه گیلدای عزیز...انشالله درست میکنم . ♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
  6. مرسی صفا جون , جای شما و دیگر دوستان طبق معمول خالی بود عزیزم

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts