سیبزمینی با خامه
باز هم یک خوراک خوشمزه دیگه با سیبزمینی در ساده ترین نوع خودش
اگه وقت ندارید و یا دوست دارید فقط از یک خوراک لذیذ و سبک در کمترین زمان استفاده کنید میتونید این گزینه رو به یاد داشته باشید
همینجور ١ ایده مناسب واسه دوستان گیاهخوار
این خوراک رو در کنار یک خوراک گوشتی تو رستوران سرو کرده بودند که حدس زدم به این صورت درست شده باشه , که در واقع ٩٠%مزه رو داشت
* قبل از هر چیز بگم که این خوراک رو چون در ظرف کوچکی تهیه دیدم , میزانش به صورت حدسی هست ولی اگه تو هر ظرف دیگه ای تهیه دیدید میتونید همین مراحل رو رعایت کنید بدون اینکه مشکلی پیش بیاد
مواد لازم :
سیبزمینی ٣ تا ٤ عدد
برگ سیر تازه ١ قاشق خرد شده , اگه در دسترس نداشتید میتونید از خود سیر ریز شده استفاده کنید
مقداری پنیر پیتزا
پیاز قرمز یا سفید ١ عدد
فلفل و نمک
خامه به میزان لازم
مقداری کره
مقداری کره
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی و پیازها رو حلقه حلقه میکنیم , اندازه ها نه زیاد باریک مثل چیپس باشه و نه خیلی ضخیم
ظرف مناسبتون رو کمی چرب کنید و یک ردیف اول اونو از سیبزمینی پر کنید , ردیف بعدی رو پیاز و سیر بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید
* البته نمک و فلفل رو میتونید تو خامه ای که بعد روش میریزید هم مخلوط کنید
بعد از پیازها مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید و ١ بار دیگه کار رو از اول شروع کنید و در آخر خامه رو همه جای ظرف بریزید در حدی که فقط سر سیبزمینی ها پوشیده بشه بیشتر پرش نکنید
حالا ظرفتون رو داخل فر بزارید با مدت تقریبی ٣٠ دقیقه و با حرارت ١٨٠ درجه
تا زمانی که روی سیبزمینی ها خوشرنگ شه , و بعد میتونید میل کنید :)
نوش جان , گیلدا
وای به به چه آسون و خوشمزه برگ سیر هم داره عالی
AntwortenLöschenدرستش می کنم حتما ممنون
راستی اون پیراشکی روس عالللیییییی بود
مهمون داشتم خیلی خوششون اومده بود مخصوصا از نونش خیلی تعریف کردن
مرسی از دستور خوبت عزیزم
اگه شد عکس پیراشکی رو پیج سفره جنوبی میزارم براتون
قربونت برم شادی جون , مرسی عزیزم
Löschenنوش جونت , خوشحالم که خوشت اومد , همونجور که گفتم این پیراشکی ها رو از یک دوست روسی یاد گرفتم
و همیشه افرادی که اهلیت همون شهر و کشور رو دارند , بهترین راهنما واسه اینجور کارها هستند
خود من هم از نونش خیلی راضی هستم
روز مادر رو هم بهتون تبریک میگم
AntwortenLöschenهمیشه شاد و سلامت باشید
مرسی گلم , همچنین برای شما نازنین <3
Löschenگیلدا جون محبت کردی اومدی وبلاگم
AntwortenLöschenگلم متاسفانه توی بلاگفا قسمت ادامه مطلب از بخش اصلی جداست
و وقتی روی اسم مطلب مورد نظر کلیک میشه فقط مواردی قابل مشاهده است که تو بخش ادامه مطلب نوشته شده...من دستورات رو در ادامه مطلب مینویسم و توضیحات مختصر توی صفحه اصلی برای همینه که شما از مواد لازم دستورات رو میبینی
نمی دونم شاید بشه کاری کرد تو تنظیماتش ولی من تازه تو بلاگفا وبلاگ زدم زیاد وارد نیستم
اها , پس که اینجور
Löschenاره حتما واسه تنظیم جایی هست که درست کنی , ولی طول میکشه
چون دوستان دیگه که وبلاگ مشابه شما دارند , به اینصورت دیده نمیشه
به به ، به به ، چه شوددد ، معلومه خوشمزست ، دستت درد نکنه
AntwortenLöschenوای ی ی ی رزی جونم برگشتی , چقدر جات خالی بود نازنین <3 <3 <3
AntwortenLöschenSalam, sibzaminiharo halghehayekami kolagttar az chips ba rande makhsos halghe konid. bad berizid to ghableme be sire randeh shodeh faravan, namak ve jozehendi, kami ab ve shir bizarid ta bepaze ve narm beshe. akharhaye kar khame ezafeh konid. bad berizideshon to zarfe nasoz roshono panir berizid ve to fer 200 c ta rosh gratinert beshe. :).
AntwortenLöschenمرسی از لطفتون و وقتی که گذاشتید , حتما امتحان میکم :)
AntwortenLöschen