کوکی پسته ای - Pistazien cookies




تو این همه دستورات وقتی به دستوری که پسته توش باشه , میرسی ..... ی جور این حس بهت دست میده که نکنه این دستور ایرانی باشه :))))
گذشته از شوخی , وقتی به این شرتبرد پسته ای رسیدم , از رنگ و موادش خوشم اومد و از اونجایی که قبلا هم شرت بردهای دیگه رو امتحان کرده بودم , حس کردم گزینه خوبی هم واسه عید میتونه باشه 
رنگ این کوکی ها سبز روشن و زیبا هست , ولی متاسفانه باز هم واسه کمبود نور و هوای ابری عکسهام اون چیزی رو که باید نشون بدن , نیستن :/
از دید من شیرینی عید فقط نان نخودچی و نان برنجی و نان پنجره ای  و ..... چند تای دیگه میتونه باشه :)
ولی خوب شاید خیلیها عقیده منو نداشته باشن و بتونن آسونترین و لذیذ ترین انتخاب رو با پخت این شیرینی انجام بدن 


مواد لازم :
پسته سبز خام ۱۰۰ گرم 
آرد ۱۵۰ گرم 
نشاسته ذرت ۳۰ گرم 
پودر شکر ۵۰ گرم 
کره نرم ۱۵۰ گرم 
رنده پوست پرتقال و لیمو سبز جمعا ۱ قاشق 
هل سابیده ۱ قاشق چایی خوری 
نمک , کمی 
۲ قاشق شکر درشت دانه 

طرز تهیه :
پسته ها رو میکس کنید , حدود ۲ قاشق رو کمی درشتر خرد کنید و با ۲ قاشق شکر درشت مخلوت کنید و کنار بزارید 
کره رو با پودر شکر بزنید تا پوک و سفید شه و هل , پوست مرکبات , و پسته پودر شده رو مخلوط کنید  
مواد خشک باقی مانده رو مخلوط کنید و خمیر رو داخل یک کیسه فریزر به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید 
یادتون باشه که مثل کوکی های قبلی که بدون تخم مرغ بودن , خمیرتون بسیار نرم و چسبناکه 
واسه همین هم برای اینکه به راحتی بازش کنید و قالب بزنید , میتونید به این پست رجوع کنید 
بعد از قالب زدن اونها رو داخل فری که از قبل گرم کردین به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقا و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید 
فقط توجه داشته باشین که رنگ کوکی ها نباید تغییر کنه 
وقتی از فر بیرون آوردین بلافاصله مخلوط باقی مانده شکر و پسته رو که کنار گذاشته بودید روی کوکی ها میپاشید 
این کار رو تا گرم هستن انجام میدین تا بهشون بچسبه 
و بعد هم با یک چای سبز دلنشین میل میکنید ^_^ 
اون موقع میبینید همه چیز سبز و دلنشینه .........
نوش جون , گیلدا 




Kommentare

  1. واقعا اسم پسته که میشه ادم فکر میکنه شیرینی حتما ایرونیه
    من این حس رو در مورد زعفرون هم دارم
    دستت درد نکنه گیلدا جون ...نوش جون ...حالا هی با اون ظرفهای خوشگل دلبری کن :)))
    ولی من برخلاف شما دوست دارم شیرینی های جدید رو برای عید امتحان کنم و یه جورایی ساختار شکنی کنم ...البته در کنارش خوردن شیرینی های سنتی لذت بخشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. چه کنیم دیگه شادی جون , این حس ناسیونالیستی ما رو کشته :)))))))
      اتفاق من از تابو خوشم میاد حالا تو هر مردی باشه , ولی خوب سن که بالا میره آدم ی جورایی ی سری موارد رو حاضر نیست که فراموش کنه :))

      Löschen
  2. تا حالا با پسته شیرینی درست نکردم ، حتما خوشمزست ، به قول خودت یاد شیرینی های ایرانی میفتیم ،اما واقعا رنگش به نظر من سبز نیومد، خیلی عکسات رو دوست دارم، اما باهات موافقم که خیلی مواقع نمیتونیم رنگ واقعی کار رو نشون بدیم ، اما گذشته از همه این حرفا ، حرررف نداشت دستورت ، دستت درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خوشمزه میشه رزکم , بخصوص که زیاد هم پسته خرد نشه و زیر دندونت بیاد
      پسته های من چون مال همینجا بود و با پوست بود زیاد سبز رنگ نبود , ولی با این حال سبز کم رنگ شد که متاسفانه زیاد معلوم نیست
      ولی با پسته های ایرانی که حسابی پوست کنده و سبز هست درست کنی خیلی خوشرنگتر میشه

      Löschen
  3. من چرا فکر میکنم دیشب اینجا کامنت گذاشتم !!!!! میخواستمممم بگمم مثل همیشه عکس بینظیر , بیسکوییت بنظیر همه چی ٢٠ خانومی . دست طلا

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , واسه من هم زیاد اتفاق میوفته :)))
      مرسی گلی , چشمات زیبا میبینه ^_^

      Löschen
  4. به به عالین این شیرینیهااااا گیلدا جان منظورت از پسته خام پسته بی نمکه دیگه درسته نه پسته تازه ؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , اره گلم منظور همون پسته خام هست هست , تازش کجا بود مادر جان ن ن ن ن ؟؟ :)))

      Löschen
  5. به به ، خیلی عالیه گیلدا جون . دستتون درد نکنه و نوش جان <3
    من قبلا یه بیسکویت های پسته ای خوردم و خیلی خوشمزه بود و طعم پسته کاملا توش میومد .
    اینقدر که همه غر می زنند پسته گرونه آدم با ترس می ره سراغ دستور های پسته دار . تازه هرچند که اینجا همه ی مغزیات گرون تر از ایرانه ولی خب مغزهای گرون تر از پسته هم هست .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , اره راست میگی ارغوان جون , آدم از غر این مردم والا اختیار آشپزش رو هم از دست داده :)))
      خوشبختانه تا به حال کسی چیزی برام نوشته حتی شمسی خانوم :)))
      تا بعد هم خدا بزرگه
      ولی جدا وقتی که اون پته ها زیر دندون میاد خیلی خوشمزه هست
      مرسی از توجهت عزیزم

      Löschen
  6. خسته نباشی گیلدا جان عزیز ♥ این بیسکویت ظریف و نازک و خوشمزه رو که در پیج گذاشتی ازش خیلی خوشم اومد کلا بیسکویت خور نیستم فقط این مدل بیسکویتهای نازک و ترد رو خیلی دوست دارم و ازش نمیگذرم ........واقعا عالیه دستت درد نکنه ..♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جون , جاتون خالی عزیزم
      اتفاق من هم از این مدل کوکی ها خیلی خوشم میاد چون به قول شما ترد و نرم هستن
      واسه همین هم تصمیم دارم شیرینی برنجی های امسال هم تو همین مایه ها بیرون بدم :))

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts