Montag, 23. März 2015

مرغ ترش - مازندرانی



در ایران تنوع غذایی خیلی خیلی زیاده 
یعنی وقتی با تنوع غذایی در این کشوری که هستم میسنجم , اصلا قبل مقایسه نیست 
قبلا براتون مرغ ترش گیلانی رو گذاشته بودم , که یکی از خوشخوراکترین غذاهای شمالی هست و میشه بگید که پای ثابت منوی خانواده ما هم هست 
مدتی پیش هم عارفه جون مرغ ترش مازندرانی رو تو وبلاگشون گذاشتن 
که تصمیم گرفتم اونو هم تهیه کنم و ممنونم واسه این تجروبه لذیذ 

البته من نه سبزی و نه گردو رو کاملا ریز نکردم و درشتر خردشون کردم 
این خورشت خیلی خیلی از لحاظ طعم و مزه شبیه به خورشت انار مسما بود , البته بدون دانه های انارش :))

مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت مرغ به میزان لازم 
رب انار ۲ قاشق ( ترشی اونو با ذائقه خودتون تنظیم کنید )
سیر ۵ تا  ۶ حبه 
پیاز ۱ عدد 
مغز گردو ۱ پیاله سابیده , که من دانه درشت استفاده کردم 
نمک , فلفل , زردچوبه 
جعفری , نعناء , تره حدود ۱ پیاله پر به صورت خرد کرده 
* اصولا در تمام غذاهای شمالی که با سبزی سر کار داشته باشه چوچاق یا خالواش استفاده میشه که جزو سبزیجات محلی هست ولی در صورت کمبود میتونید از سبزیجات جاگزین استفاده کنید , یا صرفنظر کنید 

طرز تهیه :
پیاز ها رو خرد کنید و کمی تفت بدید و بعد سبزیها رو اضافه کنید و به سرخ کردن ادامه بدید و در آخر سیر له شده رو اضافه کنید 
به موادتون آب اضافه کنید , گردو و رب  رو نیز همراه کنید و بزارید به آرامی کمی بپزه و به روغن بیوفته 
و در اواسط پخت گوشتها رو اضافه کنید و بزارید به آرامی جا افتاده شه 
بعد از اونهم با یک برنج کته یا آبکش میل کنید :)
نوش جان , گیلدا 



Kommentare:

  1. عاشقشم ، خیلی لذیذه ، چقدر عکسات قشنگه گیلدا جونی ، به به ، نووووش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم , میدونم که میدونی خیلی لذیذ ه , چون تجربش رو داری :)))
      چشمات قشنگ میبینه گلم ^_^

      Löschen
  2. گیلدا جونمممممم نوش جونتون عزیزممم . من خیلی عکاش رو دوست دارمممممم مخصوصا اون قابلمه مسی رو ........ عالیی مثل همیشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی از تو عارفه جون
      من عاشق خوراکهای سنتی کشورمون هستم , و خوشحالم که میتونم اونها رو توسط شماها تهیه کنم ^_^
      اون ظرفها هم قبل شما رو نداره عزیزم

      Löschen
  3. به به ، خیلی عالیه . دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
  4. می گم اینجا تره نیتست از چی پیشه استفاده کرد

    AntwortenLöschen
    Antworten

    1. میتونید از تره فرنگی یا از
      schnittlauch
      استفاده کنید

      Löschen