Sonntag, 8. März 2015

بیسکویتهای گل رز و سنبل




این بیسکویتها هم با خمیر رویال آیسینگ کار شده 
خیلی وقته که با این خمیر کار نکردم و کلی فراموشم شد که هم خمیر به چه اندازه باید سفت باشه و هم حرکت دستام چجور باشه :)
رسپت این بیسکویتها هم طبق معمول همون خمیر ۱ تخم مرغی بود 
که با این خمیر کلی بیسکویت با طرحهای مختلف پیاده شد  

گیلدا 






Kommentare:

  1. چه خوشگل و ظریف
    باید این رویال ایسینگ رو امتحانش کنم
    تا حالا باهاش کار نکردم ولی مشکل اینجاس که نقاشیم افتضاحه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جون
      امتحان کن عزیزم, البته اولش برات سخته ولی دستت که راه بیوفته خیلی شیرین میشه , مثل همین بیسکویتها ^_^

      Löschen
  2. وای گیلداجان ، چقدر قشنگ شدن، چقدر ظریف کار کردی ، محو تماشا شدم ، مطمئنم من پیشت بودم ، بعید بدونم به این خوشگلا گاز میزدم :)))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس کاش بودی رزکم :***
      مرسی عزیزم , به هر حال این هم آخرین ایده بود
      یادت گفتی دیگه ایده نداری , و من گفتم چرا یکی دیگه مونده :)))

      Löschen
  3. وای که چقدر قشنگند ! یعنی یه دونه ای گیلدا جون . خیلی با سلیقه و هنرمندانه . بسی لذت بردیم
    دست گلتون درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , خیلی لطف داری گلی :***

      Löschen
  4. ای جان چه خوشگل , چه بهاری و شاد ........ بینظیر و ظریف و خوشگل شدند گیلدا جون .....

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عارفه جون , اره بهاری شده
      البته این بهار تو زمستون بود که الان رو نمایی کرد :)))

      Löschen