Dienstag, 10. März 2015

مرغ کبابی به سبک اندونزی


آدم گاهی اوقات از طبخ یکنواخت مرغ خسته میشه 
بخصوص اگه مثل من باید همیشه مرغ رو بپزه یا تو فر بزاره 
اینه که همیشه به دنبال رسپتهای مختلف واسه طبخ مرغ هستم 
این دستوری که براتون میزارم یجور پخت لذیذ مرغ از کشور اندونزی هست , با نام مرغ طبخ شده ادویه ای 
البته شاید ادویه خاصی مثل مرغ تندوری یا طبخهای دیگه نداره ولی با وجود همین چند تا ادویه و سس سویا کلی طعم و مزه اون عوض میشه و خیلی خیلی هم لذیذ بود 
ما این کباب مرغ رو با برنج میل کردیم شما میتونید با سیبزمینی یا نان هم میل کنید 

مواد لازم :
مرغ ١ عدد , که بهتره به قطعات کوچیک تقسیم شه و همراه با پوست باشه 
چیلی به میزانی که میل دارید 
سیر ٣ حبه 
فلفل دانه درشت سابیده شده ١ قاشق , میتونید از پودر فلفل هم استفاده کنید 
شکر قهوه ای ١ قاشق 
سس سویا ٣ تا ٤ قاشق 
زردچوبه ١ قاشق 
آبلیمو تازه ١ عدد 
زنجبیل رنده شده ١ قاشق 
حدود ٣٠ گرم کره که بهتره در دمای اتاق باشه ولی آب شده نباشه 

* منظور قاشق غذا خوری هست 
* این مرغ بخاطر سویا سس به نمک احتیاج نداره , ولی بهتره که کمی اونو بچشید 

طرز تهیه :
مرغ رو تمیز کنید و به همون صورت حدود ٢٥ تا ٣٠ دقیقه بدون اینکه بهش افزودنی اضافه کنید داخل فر بزارید تا کمی پخته شه 
این کار رو روی طوری انجام بدید تا روغن اضافه اون هم بره 
اصولا پخت اولیه برای اینه که مرغ با سس سویا رو نمیشه زیاد تو فر گذاشت و امکان سوختنش هست 
تو این زمان تمام مواد بالا رو با هم میکس کنید تا به صورت ی کرم در بیاد 
بعد از اینکه زمان اولیه پخت مرغ تمام شد , میزارید تا خنک شه 


و از این مواد روی تمام مرغ بمالید و دوباره به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقیقه داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه قرار بدید 
دقت کنید که نسوزه 
البته مال من نسوخت به قول معروف فقط کمی برشته شد :)))) 
نوش جان , گیلدا 




Kommentare:

  1. چه خوشمزه به نظر میرسه نوش جون
    مشخصه که نسوخته به سس سویا و شکر قهوه ای رنگش تیره شده
    نوش جون عزیزم
    عاشق اون فلفل قرمزهای خشکم که تو عکسهات میزاری

    AntwortenLöschen
  2. خیلی عالیه گیلدا جون ، من این جور غذا ها رو خیلی دوست دارم . دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , پس جات خالی بود عزیزم

      Löschen
  3. واااای خوشمزه به نظر میاد گیلدا جونم دستت طلا عزیزم :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی پگاه جون , جات خالی عزیزم
      اره بر خلاف انتظاربه خاطر وجود شکر
      واقعا لذیذ میشه

      Löschen
  4. چه دستور خوب و متفاوتیه بخاطر شکر قهوه ای و زنجبیل و سویاسس ، حتما باید امتحانش کنم ، منم مثل خودت همیشه دوست دارم برای پخت مرغ دستورات مختلفی رو امتحان کنم ، نوش جونتون و راستی اصلا هم نسوخته :)))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , جات خالی
      اره واقعا طعم جالبی داشت و تا به حال ۳ بار تهیه کردم
      ولی مثل این برشته نشدن ها ا ا ا ا ا :)))))))))

      Löschen
  5. ﺑﻪ ﺑﻪ, ﻋﺎﻟﻴﻪ,

    AntwortenLöschen