Donnerstag, 19. März 2015

کیک شکلاتی واقعا تر




مدتی پیش به ی دستور از کیک شکلاتی تر تو نت برخوردم 
واسم موادی که به کار برده بود خیلی جالب بود و از اونجای که تو فهرست کیکهام فقط کیک شکلاتی با پودر بادام بود 
این بود که تصمیم گرفتم حتما درست کنم 
این کیک با توجه به فولونگ و گانش شکلاتی انقدر دوز شوکلاتش بالا رفته بود که بدون اقرار باید بگم که بعد از خوردنش مگرنم گرفت :)))))))
یعنی برای من شده بود دقیقا همون رویایی از تصاویر کیکهای شکلاتی که بالاخره به حقیقت پیوست :))
در واقع این یک کیک شکلاتی واقعا شکلاتی و واقعا تر بود :))
اگه شما هم دوست دارید که این رویا به حقیقت تبدیل شه , میتونید این دستور رو امتحان کنید
من این کیک رو تو یک قالب مستطیلی کوچیک پختم و مقداری زیاد اومد که داخل قالبهای مافینی کوچیک ریختم
ولی میتونید از یک قالب معمولی گرد هم استفاده کنید
فولونگ این کیک هم شکلات و خامه هست


مواد لازم :
شکلات تخته ای ۱۱۵ گرم ( که من از نوع تلخش استفاده کردم )
قهوه داغ ۱۲۵ میلی گرم 
کره ۱۷۰ گرم 
شکر ۲۰۰ گرم 
تخم مرغ ۳ عدد 
آرد ۱۶۰ گرم 
پودر کاکائو ۶۰ گرم 
وانیل ۱ بسته یا ۱ قاشق 
کرم فرش ۲۰۰ گرم ( اگه در دسترس نبود از ماست استفاده کنید )
پیکینگ پادر ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری 
نمک , کمی 


طرز تهیه :
شکلات رو خرد کنید و با قهوه داغ مخلوط کنید تا خوب ذوب شه 
شکر رو با کره خوب بزنید و بعد تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید 
کرم فرش رو نیز اضافه کرده 
مواد خشک رو با ارد مخلوط کنید و الک کرده و به مواد قبلی اضافه کنید 
بعد از مخلوط شدن قهوه و شکلات رو اضافه کنید 
بعد از مخلوط کردن همگی در قالب دلخواهتون بریزید و داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت تقریبی ۱ ساعت و با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید 
بعد از اینکه سرد شد از قالب خارج کنید و اگر مایل بودید از گانش استفاده کنید یا برش بدید و با فولونگ پر کنید 

من برای گناشش از ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای و ۱۰۰ میل خامه و ۱ قاشق کره استفاده کردم 
هر چی خامه بیشتر بریزید گانش لطیفتری خواهید داشت 
نوش جان , گیلدا 



Kommentare:

  1. عالی شده گیلدا جان ..خسته نباشی .. باب طبع دخترمه ........♥ ♥ ♥ دستت درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , پس بگو بیاد اینجا پیش خودم صفا جون
      :))))

      Löschen
  2. یا خدااااااا شکلات و دیگر هیچ :))) دستت طلا عزیزم :***

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره دیگه پگاه ون , بخوریم و مگرنمون بگیره :))
      اینجاست که میگیم , مگرن خر است

      Löschen
  3. عاااشقش شدم ، به به ، واقعا هم تر هست ، دستت درد نکنه و نوش جونتون ، امیدوارم تا الان میگرنت هم خوب شده باشه :**

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , رزکم من با این میگرن دیگه زندگی میکنم :)))
      ی جورایی دیگه پوست کلفت شدم و عادت کردم بهش

      Löschen
  4. به به عجب کیک شده <3 دستتون درد نکنه و نوش جونتون .
    خیلی عالیه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , جات خالی نازنین :****

      Löschen
  5. اونیکه وسط کیکه چیه؟ شما قهوه رو چطور درست میکنین؟ با شیر یا با اب درست کردین؟ طرز تهیه قهوه رو بگین ممنون میشم و اینکه موادو ب پیمانه بگین چرا ب گرم میگین؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. افسانه جان , اون بالا قید کردم که خامه و شکلات هست :)
      قهوه معمولی به صورت آب دم میشه , و اونهایی که با شیر دم کرده میشه نام دیگه دارن , قهوه ترک و موکا هم که کاملا چیز دیگه هستن
      این قهوه هم الان به صورت ساده یعنی با آب هست
      واسه قهوه هم به پودر قهوه احتیاج دارید که خود من اصولا تو دستگاه درست میکنم , اگه ندارید میتونید از قوه آماده نسکافه استفاده کنید
      و مواد به گرم گفته میشه چون دقیقتر و کاملتره و من اصولا با پیمانه اون هم واسه شیرینی و کیک کار نمیکنم :)

      Löschen