Dienstag, 3. März 2015

تهیه اوماج


تهیه اوماج چیزی در حد تهیه رشته آشی هست با این تفاوت که راحتتره و احتیاج به نظم و برش و خشک شدن نداره 
این اوماج رو زمانی که آش اوماج رو تهیه میکردم , تهیه کردم 
تو نت دنبال دستورش گشتم و به طور سنتی همه با دست روی مقداری خمیر آب میپاشیدن و همزمان .... هم میزدن 
و خیلیهاشون ی خمیر تهیه میکردن که اونو باز رنده میکردن که به اندازه های کوچکتر تبدیل شه 

چیزی رو که از دستورات دیدم متوجه شدم و به صورت راحتتری اوماجها رو تهیه کردم 
به این صورت که مقداری آرد رو داخل یک کاسه گود ریختم و مقداری نمک اضافه کردم 
کم کم با کمک انگشتهام آب بهش اضافه کردم و همزمان با همزن برقی هم زدم , این کار رو انقدر ادامه دادم تا آردها همه خیس شدن و به صورت گلوله های کوچکی تبدیل شدن و بعد اونها رو روی سینی پهن کردم و به آش مورد نظر اضافه کردم 
البته خیلیها اوماج رو بعد از تهیه خشک میکنن تا همیشه در دسترس داشته باشن 
ولی از اوماج تازه هم میشه برای آش استفاده کرد , و بخاطر همین من مقدار کمی واسه ۱ وعده تهیه کردم 
نوش جان , گیلدا  






Kommentare:

  1. خیلی خوب بود ، من نمیدونستم چطور تهیه میشه ، مرسی :))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی , البته خانومی میگفت که فلفل و زردچوبه هم میزنن
      که من فکر کنم این دیگه سلیقه ای باشه

      Löschen