شیرینی بهشتی , کرکی , آردی





این شیرینی هم یکی از اون شیرینی های بود که مدتها در فکر تهیه اش بودم 
بخاطر اینکه ارد نخودچی توش داره  , و همینجور هم که قبلا گفتم من عاشق هر چی شیرینی هستم که توش ارد نخود باشه 
این دستور مربوط به خانوم جمشیدیان هست که از شبکه جام جم پخش شده که و ۲ روش عنوان کرده 
یکی از این روش ها بدون ارد برنج و ارد نخودچی  هست و دیگری هم فقط با ارد معمولی 
اینو هم بگم که اصلا با طعم این شیرینی آشنا نیستم , ولی اون چیزی رو که تهیه کردم بسیار باب میلم بود و اتفاقا  بار اول هم اون  چیزی که باید میشد نشد , ولی دفه دوم با تجربه سالومه جون بهش رسیدم :)
و اینو هم متوجه شدم که هر چی ضخامت خمیر ها موقع پخت کمتر باشه ( البته نه خیلی نازک ) یک دستر و بهتر پخت میشه 




و اما مواد لازم :
آرد ۱ کیلو 
روغن خالص ۴۵۰ گرم 
پودر شکر ۳۵۰ گرم 
هل به میزان لازم 

و در روش دوم :
آرد ۵۰۰ گرم 
آرد نخودچی ۲۵۰ گرم 
آرد برنج ۲۵۰ گرم 
روغن خالص ۴۵۰ گرم 

* من روش دوم رو امتحان کردم و مقادیر رو نصف کردم 

طرز تهیه :
روغن و پودر شکر رو خوب میزنیم تا پوک شه , چیزی حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه 
آردها رو مخلوط میکنیم و آنها رو از الک میگذرونیم 
حالا کم کم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم , این شیرینی هم به ورز دادن احتیاج نداره و اگه مثل شیرینی نخودچی زیاد ورز بدید به روغن میوفته , اینه که من ۱ بار اونها رو از چرخ گوشت رد کردم 
و بعد داخل ی نایلون قرار دادم و ۱ شب تا صبح تو یخچال گذاشتم 
این شیرینی هم مثل شرت بردها میمونه یعنی تخم مرغ نداره و باید بقطر زیاد ازش قالب زده شه 
حالا اونها رو پهن کنید و قالب بزنید یا گرد کنید و طرحی بهش بزنید 
روی اونها هر چی که دوست داشتید واسه تزیین قرار بدید 
البته من خمیر رو به ۲ دسته تقسیم کردم که به یکی از خمیر ها ۲ قاشق زعفران غلیظ دم کرده اضافه کردم و همین امر موجب شد که کمی شیرینی هم خشکتر شد , ولی مزه و عطر زعفرونی خیلی خوبی داشت 
شیرنی ها رو داخل  فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۷۰ درجه و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بزارید 
دقت کنید که رنگشون تغییر نکنه و تا کاملا خنک نشده جاشون رو تغییر ندید 
نوش جان , گیلدا 









Kommentare

  1. به به چقدر خوشمزه به نظر میرسه بخصوص با ترکیب سه آرد
    متاسفانه امسال به خاطر بیماری شدید خودم و بچه هام از خیلی از شیرینی ها عقب موندم
    خیلی شیرینی توی لیست داشتم که نشد درستشون کنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ای ی ی بابا امسال انگار همه سال نو رو با بیماری شروع کردیم :))
      من هم دقیقا شب قبل سال نو سرما خوردم
      امیدوارم که حالا دیگه خوب شده باشی عزیزم

      Löschen
  2. به به ، چقدر عالی و خوشگل شدن، دستت درد نکنه و خسته نباشی گیلدائی جونم ، من فردا خمیرش رو میخوام درست کنم که پس فردا بره تو فر ، اینروزا چقدر حس خوبیه اینهمه شیرینی عیدانه :)))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی
      بله دیگه بهاره و نوروز و شوق و ذوق نوروزی ^_^

      Löschen
  3. خیلی عالی شده گیلدا جون ، خیلی این شیرینی رو دوست دارم . نوش جونتون باشه . چقدر هم ظرفاتون زیباست و حس خوبی به آذم می ده

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون
      قابلت رو نداره عزیزم
      میدونی که من عاشق چیزهای قدیمی و عتیقه هستم :))))

      Löschen
  4. ميشه بگين روغن خالص يعني چي؟ كره ميشه؟ فريما هستم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. نوش جونتون باشه ^_^
      فریما جون روغن خالص یعنی روغنی که توش آب نداشته باشه
      اگه کره رو حرارت بدید و آب شه , بعد از خنک شدنش میبینید که زیرش آب جمع میشه که در واقع همون نا خالصی کره هست
      شما میتونید هر روغنی که بهش شک دارید , کمی گرم کنید و ببینید آب زیرش هست یا نه
      الان در اینجا به روش گفته شده و مدت زمانی کره حرارت دیده و آب اضافه اون تبخیر شده و روغن خالص به جا مونده

      Löschen
  5. سلام گیلدا جان. ممنون از زحماتت و وبلاگ پر و پیمونت، خسته نباشی عزیزم
    اگر امکانش هست کلمپه کرمانی رو (، البته از نوع اصیلش)رو اموزش بدی
    خیلی خیلی لطف میکنی تا بعد از سالها دلی از عزا در بیارم
    ☺️با سپاس مجدد

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts