شامی عدس قرمز با والک




دیروز یک عالمه از خونه دوستم والک چیدم ^_^
مقداریش رو خرد کردم و گذاشتم تو فریزر و مقدار دیگه ای رو گذاشتم تا ببینم چی میتونم باهاش درست کنم 
اصولا تو خونه ما اگه دست من باشه ۱ وعده غذای گرم درست میشه 
ولی اگه دست همسری باشه , ۲ وعده گزینه خیلی بهتری هست :)))
اینه که مجبور میشم شبها , اگر بخواهم پخت و پزی کنم در حد  کتلت و کوکو و سوپ و آش و غیره هست 
مدتی قبل براتون شامی عدس رو گذاشته بودم , که در واقع همونجور هم که ذکر کردم با اضافات ترکبیبات عدس پلو بود , برای ما این شامی خیلی لذیذ بود و همین منو به فکر فرو برد که چرا با عدس قرمز اینکار رو نکنم 
این بود که این ترکیب رو تهیه کردم 



حدود ۱ پیاله عدس قرمز رو پختم و گذاشتم تو آبکش تا آبش بره 
به این عدس قرمز پخته , حدود ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده , ۱ عدد پیاز کوچیک , ۱ عدد تخم مرغ کوچیک , ۲ قاشق ارد سوخاری , نمک و فلفل و زردچوبه , و ۱ پیاله والک خرد شده اضافه کردم 

مواد رو خوب هم زدم و ازش گلوله های تهیه کردم و سرخ کردم 
این ترکیب بخاطر والک خیلی لذیذ شده بود 
بهتون پیشنهاد میکنم اگه در دسترس دارید حتما امتحان کنید 
البته اگه دوست داشتید میتونید از قسمت گوشتش صرفنظر کنید 
نوش جان , گیلدا



Kommentare

  1. گیلدای عزیزم دستت درد نکنه مطمئنم خیلی خوشمزه است ازشکل اشتهاآور و موادش معلومه جای من خالی چون خیلی دوست دارم ......اصولا شامی با انواع حبوبات طعم فوق العاده عالی و خوشمزه ای داره چه با گوشت و چه بی گوشت .. نوش جونتون باشه ..
    ♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جان
      من هم شامی رو نسبت به کوکو و کتلت ترجیح میدم و برام لذیذ تره ^_^

      Löschen
  2. من هنووووز والک نخوردم ، حتما باید خوشمزه باشه ، دستت درد نکنه گیلدا جان بابت ایده های همیشه خوبت

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. جدی میگی رزک ؟؟ من فکر کردم که تو ایران خوردی
      اخه اونهایی که تهران و همه میشینن , اکثرا بخوبی آشنایی دارن
      امیدوارم که پیدا کنی و از خوردنش لذت ببری ^_^

      Löschen
  3. عجب ترکیب جالبی بود ، هر دوشون رو خیلی دوست دارم . دستتون درد نکنه و نوش جان
    اینجا که والک گیر نمیاد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , جات خالی عزیزم
      اره میدونم , تو امارات فکر کنم به سختی سبزیجات پیدا شه , چون کشت اصولا اونجا باید مشکل باشه و حتما همگی وارداتی هستن

      Löschen
  4. خیلی دستور خوبی بود مرسی البته منم هنوز والک نخوردم ولی فکر میکنم خیلی خوشمزه باشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اعظم جون هنوز تو بازار هست , میتونی بری سراغش
      حتما امتحان کن , خیلی لذیذ هست من که کلی تو فریزر ذخیره کردم :)))

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts