Mittwoch, 15. April 2015

مرغ برشته با طعم تمر هندی - اندونزی



یک کتاب خیلی جالب در مورد غذاهای آسیایی تونستم تهیه کنم 
که تو این کتاب از همه جای آسیا صحبت شده الا غذاهای ایرانی :/ انگار ایران از آسیا پریده بیرون 
بیشتر غذاهای این کتاب از گوشت مرغ و ماهی تهیه شده و واسه ما که آپارتمان نشین هستیم فکر کنم بهترین ایده میتونه باشه , چرا که از برکت گریل کردن محرومیم :))
یک روش دیگه از طبخ مرغ به روش اندونزی رو اینجا براتون گذاشته بودم 
از طرفی خود من شخصا تنوع تو پخت مرغ  رو خیلی دوست دارم 
طبخ این مرغ همراه با تمر هندی و ادویه های بسیار عطر دار هست , که طعم خیلی خوبی به مرغ داده



مواد لازم برای ۴ نفر :
ران مرغ کامل ۴ عدد 
تمر هندی رقیق شده ۸۰ میل 
زردچوبه ۱ قاشق 
تخم گشنیز سابیده شده ۱ قاشق 
سیر له شده ۳ حبه
روغن بادام زمینی ۲ قاشق ( اگه نداشتید روغن زیتون استفاده کنید )
فلفل قرمز , به میزان دلخواه 
پیاز خلال شده  ۱ عدد 
* میزان قاشق غذا خوری میباشد 

طرز تهیه :
ابتدا پوست مرغ رو از گوشت جدا کنید و اونها رو همراه با نمک به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و از آبش خارج کنید و بزارید خنک شه 
تمام مواد نامبرده بالا رو با هم مخلوط کنید و نمک اونو اندازه بگید , چون تمر هندی اصولا نمک زیاد داره 
ولی این تمر هندی که من از اینجا تهیه میکنم , بی نمک هست و باید خودم کمی نمک اضافه کنم 
گوشت مرغ رو به سس اضافه کنید و همه جای مرغ رو به سس آغشته کنید و بزارید واسه ۲ تا ۳ ساعت تو یخچال بمونه 

بعد از اون اطراف مرغ رو داخل روغن به آرامی سرخ کنید و موقع سرخ کردن پیازها رو کنار بزارید و بعد از آماده شدن با برنج میل کنید :)

نوش جان , گیلدا 

















Kommentare:

  1. چقدر تصورش هم خوشمزست که با تمبر هندی مرغ درست کنم ، باید تمبر هندی تهیه کنم ، دستت درد نکنه گیلدا جان که دستور خوشمزه ی این مرغ رو با ما هم شریک شدی ، نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. جدی واسه اون طعم ترشش خیلی لذیذ بود
      من و تو هم که ترشی دوست ت ت ت :))))
      پس هر چی زودتر برو سراغش ^_^

      Löschen
  2. به به پس باید منتظر کلی دستورای خوشمزه آسیایی باشیم مرسی گیلدا جون مثل همیشه عالییییییییی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی اعظم جون , اگه وقت شد حتما گلی
      این روزها خیلی سرم شلوغه و بیشتر کارهای اینجا از قدیم آپلود شده هست وگرنه وقت نمیکردم که بنویسم :))

      Löschen
  3. سلام گیلدا خانم. دستتون درد نکنه. من امروز از روی این دستور شما این غذا رو درست کردم، خوشمزه بود. خیلی ازتون ممنونم. فقط مرغ غذای من سفت شده بود. میشه لطفا بگین اشکال کارم چی بوده؟
    خیلی خیلی ممنونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز , مشکل در زمان پخت مرغرتون بود
      باید این احتمال رو بدید که گوشت مرغ ها با هم فرق دارن و دیر پز و زود پز داره :)
      چون اینجا مرغها کوچیک هستن و زود پخته میشه من این زمان رو دادم , اگه مرغ دیر پز و بزرگتر باشه باید زمان پخت اولیه رو بیشتر بدید

      Löschen
    2. از توضیحاتتان ممنونم. فکر کردم منظورتان این بوده که مرغ نیم پز شود. البته من حدود نیم ساعت مرغ را پختم ولی گویا کافی نبوده. دفعهٔ بعد مرغ را کامل می پزم. متشکرم.

      Löschen
    3. بله درسته , تقریبا باید نیم پز شه , چون مقداری هم تو فر پخته میشه , ولی همونجور که گفتم بر میگرده به مرغتون که دیر پز یا زود پز باشه

      Löschen
  4. chand vaght pish too daneshgah hafte ghazaye asiaei bood!man porsidam pas chera ghazaie Irani nadarin?!goftan iran ke asia nist Middle easte!!! :D

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. متاسفانه آگاهی و دانش بچه های مدرسه ای این دور زمونه و همینجور ی خرده از اینها بزرگتر خیلی کمه :(
      یادمه دکتر ایرانی ما میگفت , از دخترم پرسیدن که مامانت که خارجی هست مال کجاست ؟؟ گفت مادر من ایرانیه
      گفتن ایران کجاست ؟؟ اون بچه هم واسه اینکه سر به سر دوستاش بزاره گفت , ی زره پایین تر از امریکا :)))
      دوستاش با حالت خیلی آگاهانه گفتن : اها اااا راست میگی , شنیده بودیم :)))

      Löschen