Freitag, 24. April 2015

کوکی های برنجی




من باید این شیرینی لذیذ رو قبل از عید برای شما دوستان میزاشتم تا از خوردنش در کنار دیگر شیرینی های عید لذت ببرید 
ولی از اونجایی که مدتی هست حسابی مشغول هستم و وقت واسه خیلی از کارها کم میارم تا به همین الان نشد که براتون این پست رو آپلود کنم 
اما مهم نیست میتونید تو ذهنتون نگهدارید واسه یک مناسبت خوب :)


تو لیست شیرینی ها میتونید شیرینی برنج رو هم ببینید 
از دید من شیرنی برنجی که چند سال پیش تهیه کردم خوب بود , ولی همیشه به دنبال اون شیرینی برنجی بودم که وقتی سعی دارید  از جعبه اش یا ظرفش بردارید , به راحتی نتونید .... و کمی خرد شه :))
شاید از این نکته خندتون بگیره , ولی در حقیقت این همون شیرینی برنجی یا نان برنجی های هست که تو ایران همیشه  میخوردم و یا به عبارتی تو مغازه های ایران با نام شیرنی برنجی کرمانشاهی فروخته میشد 

از اونجایی که شیرینی برنجی تو لیست شیرینی های من تخم مرغ داشت و از اونجایی که اکثر کوکی ها و شیرینی های بدون تخم مرغ لطیف و پوک در میان , این بود که به دنبال دستوری بودم که از تخم مرغ استفاده نشه 
خالص رو دارن , این دستور بهترین کمک میتونه باشه 
این شیرینی ها یا به عبارتی این کوکی های برنجی بسیار لطیف و طرد بودن , و ماندگاری خوبی هم داشتن
و باید بگم که از این به بعد همین کوکی ها رو به دور از تعصب دستورهای اصلی هر سال برای عید تهیه میکنم :)
چون دوستان و اقوام با خوردن این کوکی ها اصلا متوجه این نشدن که یک شیرینی برنجی بدون تخم مرغ میل میکنن ؛)
و از همه مهمتر خیلی از دوستان که مشکل تهیه روغن


مواد لازم :
کره نرم ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵  گرم
ارد برنج ۲۰۰ گرم
ارد سفید ۱۵۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
گلاب یا زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
شکر و کره رو با هم خوب میکس کنید تا سفید و پوک شه
گلاب یا زعفران دم کرده رو اضافه کنید
آردها رو با هم مخلوط کنید و از الک رد کرده و به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط کنید
خمیر رو داخل نایلون سلیفون بپیچید و حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید

برای قالب زدن به ۳ صورت میتونید کار کنید یا به همون صورت داخل نایلون سلیفون گرد کنید و با یک چاقوی تیز حلقه حلقه ببرید یا روی نایلون پهن کنید و قالب بزنید یا به صورت سنتی گرد کنید روش طرح بندازید
در هر صورت دقت کنید که قطرش کم نباشه
روی کوکی ها رو با سیاه دانه تزیین کنید
و بعد داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۶۰ درجه و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید
دقت کنید که رنگشون نبید تغییر کنه
نوش جان , گیلدا




Kommentare:

  1. به به گیلدای عزیزم چه کردی !!!!! .....شیرینی برنجی کلاً از پایه های اصلی تمام شیرینجاته و .برای اونائی که شیفته طعم خوش نون برنجی هستند بخصوص از نوع شکننده ش ....عید و غیر عید فرقی نداره ..هر زمان و در هر مکان این شیرینی خوشمزه رو ما استقبال میکنیم ...اونم نه یکی چند تا چندتا ....♥ ♥ نوش جونتون باشه ....♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. من هم موافقم که هر زمان و هر مکان مناسبه و لذت بخشه ^_^
      جاتون بسیار خالی بود عزیزم

      Löschen
  2. عاشق خوردن2. Mai 2015 um 05:10

    سلام عالیه فقط لطفا اگه میشه در مورد این طرحی که روی برنجیها زدین توضیح بدین اونی که مهر زدین نه اون یکی مرسی منتظرم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام
      راستش اونها رو با ته ماسوره زدم , میتونید از هر چیزی که مثل اون گرد هست استفاده کنید و مرتب کنار هم بزنید و طرح بدید

      Löschen
  3. ممنون. اگر ممکنه این اندازه‌گیریها را به سیستم آمریکایی‌ بگذارید. مثلا مقدار آرد و شکر و کره به پیمانه یا لیوان. تشکر.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز , متاسفانه من با پیمانه یا کاپ کار نمیکنم , و شاید فقط چند تا دستور انگشت شمار دارم
      چون پیمانه و کاپ دستورات آمریکایی هست و من بیشتر با دستورات آلمانی مشغولم , که اصولا با گرم هست
      ولی کنار صفحه معدل رو میتونید ببینید
      البته گارانتی نمیدم , چون شیرینی بسیار حساس هست :)

      Löschen
  4. چقدر نکته ی خوبی رو اشاره کردی گیلدا جان ، همون پوک بودن شیرینی برنجی لذت بخشه و پر از خاطره ، دستت درد نکنه که مطمئنم طعمش هم بی نظیر شده ، نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم .*****
      چقدر خوشحالم که دوباره اینجا میبینمت عزیزم

      Löschen
  5. به به ، خیلی عالیه ، دستتون درد نکنه و نوش جان
    منم همون طوری ترد دوست دارم . کلا هر شیرینی یا کیکی هم که با آرد برنج باشه دوست دارم <3
    نوش جونتون باشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام ارغوان جون
      امروز عجب روزی بود , همه عزیزانی که مدتی نبودن پیدا شدن ^_^
      خوشحالم از دیدار دوبارتون
      مرسی از کامنتت عزیزم

      Löschen
  6. مرسی مرسیییییییییییییییییییییییی گیلدا جون امروز خیلی دلم میخواسنت یه چیزی درست کنم ولی از شانس بد تخم مرغ نداشتم تعطیلی رسمس هم که هست و خلاصه با دیدن این پست عالیت کلی خوشحال شدم همه موادشم دارم تازه حتما درستش میکنم به به نون برنجی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. امیدوارم که از تهیه اش لذت ببری اعظم جون , من که خیلی خوشم اومد , چون واقعا پوک و خوشمزه بود

      Löschen