Montag, 27. April 2015

طبخ ماهی به روش هندی



باز هم یک طبخ دیگه از ماهی 
ی مدت گیر داده بودم به طبخ مختلف مرغ , حالا شد ماهی :)))
خوب مگه بده ؟  تنوع تو پخت مواد غذایی بسیار هم عالیه 
اگه یادتون باشه گفته بودم که یک کتاب دستور آشپزی هندی خردیده بودم که اولین دستورش هم اون کباب های سیخی کوبیده بود که بینهایت هم لذیذ بود 
این دستور هم از همون کتاب هست و ی نوع ماهی سرخ کرده به روش هندی هست 

در روشهای ایرانی ما همیشه  از ارد سفید استفاده میکنیم و ادویه های که باب میل خودمون هست مخلوطش میکنیم 
روش هندی هم به همین صورت هست اما ارد و ادویه کاملا متفاوته 
Indischer Fritierter Fisch



اول از همه پودر مخلوط ماهی رو تهیه میکنیم که شامل :
آرد نخودچی ۸۰ گرم 
پودر شیلی ۱/۴ قاشق چای خوری 
نمک به میزان لازم 
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری 
گشنیز خرد شده ۲ قاشق 
ادویه گرم ماسالا۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد 
* قابل به تذکر هست که در دستورات هندی وقتی از ارد نخود صحبت میشه , منظور همون نخود خام هست که به صورت ارد تهیه میشه 
ولی من در این دستور از ارد نخودچی استفاده کردم , چون از طعم خامی ارد نخود خام خوشم نمیاد 
پس این قسمت قضیه مشخص شد که اگه هر کدوم رو دوست داشتید و در دسترس داشتید استفاده کنید :)
*ازاونجائی که گشنیز تازه نداشتم از پدرش استفاده کردم , که یقینا با گشنیز تازه هم زیباتر میشه و هم لذیذ تر 

ادویه ها و ارد نخودچی رو با هم مخلوط کنید
گشنیز خرد شده رو تخم مرغ زده شده اضافه کنید 
ماهیهای مورد نظرتون رو که بهتره گوشت سفتی داشته باشن و بدون خار باشن اول به مخلوط  تخم مرغی که داخل ظرفی شکسته شده آغشته کنید و بعد درون ارد تهیه شده بغلتونید و داخل روغن داغ سرخ کنید 
ما این ماهی های لذیذ رو با سس هلندی میل کردیم , شما میتونید با سبزی پلو یا هر چیز دیگه که دوست دارید میل کنید :)
نوش جان , گیلدا




Kommentare:

  1. برای من عاشق ماهی هر مدلش خوشمزه است هر طبخی برای ماهی رو دوست دارم دستت درد نکنه عالی عالی عالی و خوشگل شده .......حتما طعم ماهی سوخاری کنتاکی داشته به به .....
    گیلدای عزیزم حتما میدونی که در ادویه کنتاکی آرد نخودچی حرف اول رو میزنه بعد ادویه جات و اصلش هم میگن آمریکائیه ولی میشه حدس زد که آمریکائیها از هندیها الهام گرفتند. بهترین طعمه برای سرخ کردنیها. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ نوش جونتون و خسته نباشی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. این کامنتتون رو خوب درک میکنم , چون متوجه شدم مثل من عاشق ماهی هستین :)
      نه صفا جان , اینو خبر نداشتم که از ارد نخودچی استفاده میشه
      فقط از لذتش میدونستم که جوان و پیر رو به سوی خودش میکشونه , پس این هم یکی از رمزهاش هست

      Löschen
  2. به به ، باز هم یه دستور خوب ماهی از گیلدا جان ، باید برای شوهرم درست کنم ، میدونم که خیلی دوست داره ، دستت درد نکنه گیلدای نازنین بابت دستور

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , اره راست میگی , همسر شما هم مثل من ماهی دوسته
      پس نوش جونتون باشه عزیزم

      Löschen
  3. دستتون درد نکنه و نوش جان ، خیلی خوشمزه به نظر میاد گیلدا جون <3

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , باید بگم که چیزی کاملا متفاوت از اونی که ماها تو ایران میخوریم هست

      Löschen
  4. پودر شیلی و ادویه مالاسا چیه ؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پودر شیلی منظور فلفل تند هست
      ادویه گرم ماسالا هم یک نوه ادویه هندی هست که تو عطاری ها میتونید پیدا کنید

      Löschen
  5. ماهی رو هستم همه جورههههههه نوش جان چه جالب با ارد نخودچی باید خیلی خوشمزه بشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله گلی , میدونم که تو هم از دوستداران ماهی هستی ^_^

      Löschen