کیک مرمری



کیک مرمری تو آلمان خیلی رواج داره حالا یا با رویه شکلاتی یا بدون اون 
البته دستور خاصی نداره ولی به خاطر اون شکل مرمر بودن و زیباش خیلیها تمایل به  خردنش دارن ... از جمله پسر من که همیشه با نام کیک Welle یا همون موج میشناختش :)))
من از این بعد قرار شده که سایز و اندازه قالب کیکهام رو بگم , چون یکی از دوستان میگفت که احتیاج داره بدونه چه قالبی مناسب کار هست ..... که کاملا هم حق با ایشونه چون ی سری از کیکها بهتره که تو سینی پخته شه تا شکل و فرم کیک حفظ بشه 
پس همین الان بگم که مواد این کیک واسه یک قالب  گود و کوچیک هست 

و اما مواد لازم :
آرد ٢٥٠ گرم 
شکر ١٥٠ گرم 
روغن مایع ٨٠ میل 
ماست ٨٠ گرم 
مقدار کمی نمک 
وانیل ٢ قاشق چای خوری 
پیکینگ پادر ١ قاشق چایی خوری 
پودر کاکائو ٣ قاشق 
تخم مرغ ٤ عدد 
پوست لیمو ١ قاشق 

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ , شکر , وانیل رو خوب بزنید تا حجمش ٢ برابر شه 
پوست لیمو را همراه ماست اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن روغن رو هم اضافه کنید 
مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید و از صافی رد کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن اونها رو هم بزنید 
از مواد ٣ تا ٤ قاشق جدا کنید و با پودر کاکائو  مخلوط  کنید و خوب هم بزنید , اگه دیدید خشک هست ١ قاشق شیر اضافه کنید 
حالا قالب خودتون رو چرب کنید و کمی ارد بپاشد ( البته اگه سلیفون باشه لازم نیست )
ابتدا نصف بیشتر مواد کیک رو بریزید و بعد لایه کاکائویی رو بریزید و دوباره باقی مواد کیک رو 
حالا یک چنگال بردارید و تا انتها داخل مواد فرو کنید و کمی جلو بکشید و بالا بیارید دوباره این کار رو ی مقدار جلوتر انجام بدید تا به انتهای کار برسید


میتونید این مرحله رو ٢ بار انجام بدید
قالب کیک رو داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ١٨٠ درجه و به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقیقه قرار بدید 
دقت کنید که این زمان واسه کیک کوچیک هست 
این کیک بافت  خیلی خوب و نرمی داره و در کنار ١ پرس خامه و چای بسیار دلچسبه ؛)
نوش جان  , گیلدا






Kommentare

  1. به به ، به به ، چقدددددر هوس انگیزه ، به نظرت من الان ساعت 12 شب چه بکنم از این کیک دلم خواست ؟؟؟؟
    نووووش جونتون باشه :))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ای ی ی ی وای ی ی من قربونت شرمنده شدم
      عزیزم تو که با این کیکهای ١ تخم مرغییت مشکل شب و روز رو حل کردی
      جات خالی نازنین :***

      Löschen
  2. به به ،عجب کیکی شده ،چه خوشگله و خیلی بافت خوبی داره .دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جونتون باشه .منم خیلی هوس کیک کردم ،منم مدتی که کیک نخوردم ،تو ماه رمضون هم که اصلا فرصت نمی شه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , میدونم چی میگی , حق داری گلم , چون اصولا با دهان روزه پخت و پز هم سخته
      نماز و روزت قبول باشه نازنین

      Löschen
    2. خیلی ممنون گیلدا جون ، ولی مهم تر از دوست کردنش وقت برای خوردنش نیست !

      Löschen
  3. عالی شده عزیزم مثل همیشه
    دستت طلا خیلی عالی هست حتما باید امتحانش کنم
    ممنونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جونم , جات خالی عزیزم , کاش این فاصله ها نبود

      Löschen
  4. Allpurposeflour چه تفاوتى با ارد سفيد كيك داره فكر ميكنم بيكينگ پودر بيشتره داره اگر اين طوره ميشود با أضافه كردن بيكينگ پودر انرا تهيه كنيم و چه مقدار

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز این ارد به آلمانی Allzweckmehl
      نامیده میشه که در واقع طبق گفته شما مخلوطی از پکینگ پادر و گاهی اوقات همراه با Natron
      هست که ناترون در واقع اگه اشتباه نکنم باید بکینگ سودا باشه
      حتی در مواردی کم ارد ذرت هم مخلوط شده هست
      اینه که بهتره روش رو بخونید بدونید با چه ترکیبی هست یا اینکه با ارد ساده تهه کنید و خودتون موارد رو اضافه کنید
      و اگه از این ارد استفاده کردید دیگه هیچ پودر جانبی رو در کنارش نریزید به جز پودر کاکائو

      Löschen
  5. ميتونيم اين كيك خيلى خوشمزه و خوشگل رو با تخم مرغ كمتر درست كنيم مرسى از راهنمايى

    AntwortenLöschen
  6. بله دوست عزیز , چرا که نه , ولی با این کیفیت نخواهد بود :)
    و اگه قصد دارید اینکار رو انجام بدید حتما از ٢٠ تا ٣٠ گرم ماست بیشتر استفاده کنید

    AntwortenLöschen
  7. mishe ba jaye mast az shir estefade konam? age mishe chaghdr bayad shir berizam? merc ...

    AntwortenLöschen
  8. به همان مقدار روغن مایع استفاده کنید و اگه دیدید به همین غلظت رسید کافیه ولی اگه دید خشک هست باز مقداری اضافه کنید

    AntwortenLöschen
  9. man ino dorost kardam Gilda joon, nemidonam chera ye kam seft shod :(. kolan size e tokhm morghaye inja ye kam kochike (hata largesh) momkene be khatere oon bude bashe?

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. عزیزم , یقین دارید اندزه گیری هاتون درست بوده ؟
      با توجه به ارد کم و تخم مرغ و شیر و غیره ..... همونجور که تو تصاویر مراحل کار میبینید , نباید خمیری سفت داشته باشید
      اینجور کیکها رو میتونید رقیقتر هم کار کنید , مشکلی پیش نمیاد و این احتمال هست که اردی که استفاده کردید خیلی خشک بوده و به رطوبت بیشتر احتیاج داره :)

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts