Mittwoch, 30. Juli 2014

خوراک بادمجان و ماست


خیلی وقت پیشها که ی سفر به  ترکیه  داشتم بیشتر خوراکهاشون رو ترکیبی از بادمجان دیدم 
چه پیش غذاهاشون و چه غذاهای اصلی 
تنها تفاوت تو مدل سرو کردن و طرز پخت بادمجانها بود 
یکی از اونها که خیلی برام لذیذ اومد , ترکیبی بود که با ماست و سس سالسا داشت 
از اون زمان این یکی رو هر از گاهی تهیه میکنم البته با کمی تغییر , هر چند که نمیدونم نام اصلیش هم چی هست 
ولی خودم بهش خوراک بادمجان و ماست میگم 
اونهای که از خوردن بادمجان لذت میبرن و همینجور اون دسته از دوستانی که گیاهخوار هستن , یقین حاصل کنن که با ١ بار خوردنش همیشه تو لیست غذایشون این دستور رو جا خواهند داد 

و اما روش کار که خیلی ساده هست 
بادمجانها رو به صورت حلقه ای بریدم و به روش خودم سرخ کردم و کنار گذاشتم 
بعد ١ بوته پیاز رو با  کمی کره و  ١ قاشق روغن که کره نسوزه سرخشون کرده 
٢ تا حبه کوچیک سیر توش له کردم و ادویه های لازم رو زدم 
گوجه های خرد شده رو اضافه کردم و با حرارت کم گذاشتم که آبش کشیده شه و جا بیوفته 
تا اینجا سالسا رو تهیه کردم 


داخل ظرف مورد نظر سالسا رو ریختم , و بادمجانها رو روش چیدم 
جداگانه کرم فرش  رو با مقداری گیشنیز خرد کرده مخلوط کردم , میتونید از ماست هم استفاده کنید 
و رو روی بادمجان و سالسا ریختم 

به همین راحتی :)
حالا میتونید خوراک خودتون رو با ١ تیکه نان گرم خانگی میل کنید و لذتش رو ببرید :)
نوش جان , گیلدا









Kommentare:

  1. به به ، بوی بادمجون اومد و سر و کله ی من پیدا شد ، یه پیرکس کیک جادوئی میدم ، یه پیرکس از این بادمجونها میگیرم ، اوکی ؟ :))))
    دقیقا درست میگی ترکیه ، انگار پایه ی غذاهاشون بادمجون هست ، منم نمیدونم اسمش چیه ، اما زیاد درست میکنم ، نوووش جونتون با اون نونهای دلبرت :))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , فکر میکردم که این بادمجونها تورو اینجا میکشونه :)))))))) مثل خودمی دیگه ه ه ه
      اره بخدا با سر و کله قبول دارم
      <3 <3
      :****

      Löschen
  2. به به ،خیلی عالیه گیلدا جون <3 منم عاشق هر خوراک بادمجونی هستم .دستتون درد نکنه ونوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , پس تو هم بیا به جمع من و رزی اضافه شو
      ما از جان برکفان بادمجان هستیم :)))))))))

      Löschen
  3. خیلی خوشمزه است گیلدا جون
    من از بچگی با طعم این غذا آشنام ولی نمی دونستم ترکها هم درست می کنن
    حالا این بار کمی سست رو رقیق تر (و التبه جا افتاده) درست کن و نون رو توش تیلیت کن اونم خیلی خوشمزه می شه

    AntwortenLöschen
  4. وای ی ی لاله جونم چه خوشحالم که اینجا باز میبینمت <3 <3
    میگم همینجوری که گفتی کلی دهنم آب افتاد :))

    AntwortenLöschen
  5. به به منم عشق بادمجووووووونم
    یاد ورقه بادمجون خودمون افتادم
    نوش جووون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. فکر نکنم شمالی ها از بادمجون بدشون بیاد :)))

      Löschen
  6. سلام سلام گیلدای عزیزم. دستت درد نکنه برای همه رسیپی های خوش رنگ و لعاب و عالی.
    وای عکسهات کیفیتشون عالیه. نورشون عالیه. افرین به تو خانم خوش سلیقه و هنرمند.

    AntwortenLöschen
  7. سلام نگین جونم , عزیزم تو خودت عالی هستی که همه چیز رو عالی میبینی <3

    AntwortenLöschen
  8. ممنون،سالسا رواینجا در ترکیه چی بهش میگن؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. متاسفانه اطلاع ندارم آقای کریمی , ولی میتونید به راحتی طبق دستور عمل کنید :)

      Löschen
  9. به به چه عالی
    ممنون از لطفتون گیلدا خانم
    امروز درستش میکنم

    AntwortenLöschen