Sonntag, 20. Juli 2014

نان کیکی با انگور فرنگی




هر سال کنار خونه ما کلی انگور فرنگی یا به قول آلمانی ها Johannisbeer در میاد 
و من هم کلی از اونها رو اول میخورم :)) و با مابقی اون سعی میکنم که چیزی تهیه کنم 
سال گذاشته براتون کیک شنی رو با این کوچولوها گذاشته بودم و امسال باهاشون این مدل کیک رو که ترکیبی از کیک و نان بود تهیه کردم که به  نظر من هم با عصرانه و هم برای صبحانه مناسبه 
البته اینو میتونید با هر میوه دیگه که دوست داشتید تهیه کنید 
و بهتره که میوه انتخابتون مثل همین میوه کوچیک باشه 
باز هم جا داره اینجا بگم که این مدل کیک شیرین چون خمیر مایه توش به کار میره دوام زیادی نداره پس بهتره که با حجم کم تهیه بشه تا بیات نشه 
مقادیری که گفته میشه واسه یک قالب مستطیلی کوچیک کافی میتونه باشه 
و اما مواد لازم :

آرد ٢٥٠ گرم 
شکر ٢٥ گرم 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
خمیر مایه  نصف قاشق 
نمک به مقدار کم 
کره ٢٥ گرم 
شیر ٧٥ میل 
تخم مرغ ١ عدد 
مقداری مربای دلخواه ( که من از مربای همین میوه استفاده کردم )

برای روی کیک , مقداری میوه مورد نظر 
١ بسته گوس برای روی کیک 
٣ تا ٤ قاشق شکر 

طرز تهیه :
شیر و کره رو مخلوط کرده و کمی گرم میکنیم 
تخم مرغ را درون ظرفی خوب زده تا یکدست شه و شیر و کره را به تخم مرغ اضافه میکنیم 
مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم و سپس  به مواد قبلی اضافه کرده و خوب ورز میدهم 
خمیر یکدست و نرمی خواهید داشت


روی خمیر رو بپوشانید و ١ ساعت استراحت بدید 
اگه قالبتون سلیفون باشه احتیاج به کاری نیست ولی اگه فلزی هست کمی کره بمالید و ارد پاشی کنید 
حالا خمیر رو روی سطح صافی که کمی ارد پاشیده شده پهن کنید و به اندازه طول و قطر قالب خمیرها رو برش میدیم 
قالب رو به صورت استوانه ایستاده نگاه میداریم 
و یکی یکی خمیرهای بریده شده رو توی قالب میچینیم و لابلای هر کدوم از خمیرها هم مربا میمالیم تا خمیرها تمام شه


اگه قالبتون با خمیرها به انتها نرسید , میتونید مقداری کاغذ آلمینیومی رو گلوله کنید و در انتهای کار قرار بدید تا با صاف کردن قالب فرم مواد توش بهم نریزه 
و به همون صورت ٣٠ دقیقه دیگه روی اونو میپوشونیم و استراحت میدیم 
قبل پخت کمی کره آب میکنیم و روش برس میکشیم 
بعد هم داخل فری که از قبل گرم کردیم با لوفت یا پنکه به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه میزاریم , با حرارت ١٦٠ درجه 
اگه خواستید بدون پنکه کار کنید دما رو روی ١٨٠ گذاشته و با مدت زمان تقریبی ٤٠ تا ٤٥ دقیقه قرار بدید
وقتی که روش برشته شد بهتره که یک تیکه کاغذ آلمینیوم بکشید که سیاه نشه و باقی پخت رو ادامه بدید 

برای تهیه گوس هم همه مواد گفته شده رو مخلوط کنید و وقتی خوب هم زدید روی حرارت بزارید تا خودش رو مثل ژل بگیره , بعد که کمی خنک شد میوه های خرد شده رو بهش اضافه کنید و روی کیک بریزید


و بعد هم با یک قهوه داغ میل کنید :)
نوش جان , گیلدا






Kommentare:

  1. گیلدا جان واقعا بینظیری ، چقدر زیبا شده و چقدر زحمت کشیدی ، مثل همیشه ، استاد کارهای سخت :**

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مری رزی جونم , عزیزم تو همیشه نسبت به من لطف داری :***

      Löschen
  2. به به ،چه هوس انگیز و خوشرنگ شده .دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جونتون باشه .شما خیلی با حوصله و هنرمند هستید <3

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , جات خالی گلم
      به نظر من هر کی با آشپزی سر و کار داره باید با حوصله باشه , مثل شما و دیگر دوستان
      وگرنه کار عملی نخواهد شد

      Löschen
  3. دستت درد نکنه گیلدای نازنین یقیننا خیلی خوشمزه است علاوه برخوشمزه بودن این انگور فرنگی بقول اتریشیها ریبیزل داروی ناراحتی و ترشی معده است ...همیشه بصورت منجمد در یخچال دارم
    نوش جون همتون باشه ..♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جان , عزیزم منظور شما رو متوجه نشدم , یعنی واسه مشکلات معده خوب هست ؟؟
      اگه اینجوره که ما بیشتر بخوریم :))

      Löschen
  4. چرا من هر چی کامنت میزارم نمی رسه؟؟
    امان از این نت ایران

    AntwortenLöschen
  5. نوشته بودیم شما بخورن حالشو ببرین ما عکسشو می بینیم و مونیتور لیس میزنیم
    یه چیزی تو همین مایه ها..از این انگور خوشگلا نداریم اینجا
    عالی شده عزیزم نوش جون

    AntwortenLöschen
  6. مرسی عزیزم
    ولی انگار این انگورها معدنش تو شماله
    شادی جون جستجو کنید و بپرسید شاید که پیدا کنید

    AntwortenLöschen