Donnerstag, 11. April 2013

شکلات نارگیلی مغزدار - Kokospralinen





مدتی پیش براتون شکلاتهای مغزدار رو گذاشته بودم 
از اونجای که خیلی مورد توجه خودمون قرار گرفت :)) تصمیم گرفتم مدلهای دیگه این شکلاتها رو تهیه کنم 
که به این دستور رسیدم 
من اصولا از شکلات سفید یا شکلات شیری خوشم نمیاد و عاشق شکلاتهای تلخ هستم 
اما این دستور خیلی خوشمزه شده بود ، شاید به خاطر اینکه باز هم داخلش فندوق بود و با پودر نارگیل تهیه میشد 
به هر حال دستورش رو براتون میزارم تا خودتون قضاوت کنید :)
من مقادیر زیر رو نصف کردم ، شما میتونید با مقادیر زیر ٤٠ تا ٤٥ عدد تهه کنید 

مواد لازم :
بیسکویت لیدی فینگر ١٠٠ گرم ، البته میتونید از بیسکویتهای رنگ روشن معمولی هم استفاده کنید 
٢ قاشق روم سفید ، برای عطر و طعم این شکلات که میتونید از وانیل استفاده کنید 
خامه ١٠٠ میل گرم 
شکلات سفید تخته ای ٣٠٠ گرم 
پودر نارگیل ، به میزان لازم 
فندوق تفت داده شده به میزان لازم 

طرز تهیه :
ابتدا بیسکویتها رو خرد کنید و آنها رو الک کنید که همه یک دست باشند 
شکلاتها رو خرد کرده و به صورت بن ماری آنها رو ذوب کنید 
روم یا وانیل را اضافه کنید و سپس خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود 



سپس بیسکویت خرد شده را اضافه کنید و خمیر رو بد از هم زدن بزارید تا خنک شه 


حالا از خمیر گلوله های کوچکی  برداشته و گرد کنید و کمی گود کرده و داخل آنرا ١ عدد فدوق بزارید 
اگر با خمیر مشکل دارید و خیلی  نرم هست بهتره ١٥ دقیقه داخل یخچال بزارید 
گلوله های شکلاتی رو داخل پودر نارگیل بغلتانید و بزارید داخل کاغذهای ١ بار مصرف به سپس داخل یخچال 



بد از ١ تا ٢ ساعت شکلاتهای شما آماده مصرف هست و بسیار مناسب واسه اعیاد  و مهمانیها میتونه باشه 
نوش جان ، گیلدا 











Kommentare:

  1. به به به به معلومه که خوشمزت معلومه که مورد توجه قرار میگیرد کیه که خوشش نیاد.
    دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، بابا لیلا جون ، ی زره از خودمون تعریف در دادیم :)))))))))

      Löschen
  2. به‌به گیلدا جون عالی‌ شده نوش جونت
    Looks beautiful!
    سوزان

    AntwortenLöschen
  3. oh and I love the back ground on your blog too :)

    AntwortenLöschen
  4. مخصوصا که بذاری یخچال خوب سرد بشه و گهگاهی که در یخچال را باز میکنی یک ناخونک هم به این کوچولو ها بزنی بهترین نوع خوردن مرسی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. آی گفتی ، آی گفتی مهناز جون ن ن ن :)))

      Löschen
  5. وووی فینگیلی های ناز و خوشمزه...خیلی نازین شماها

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هانی جون ، لطف داری عزیزم :**

      Löschen
  6. دستور فوق العاده عالی و خوشمزه ایه دستتون درد نکنه گیلدا جان عزیز بخصوص اینکه طعم نارگیل و فندق رو هم داره باید بگم به به .

    AntwortenLöschen
  7. مرسی صفا جون ، بله من هم به این ترکیب خیلی علاقه دارم

    AntwortenLöschen
  8. دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی خوشمزه به نظر میان .من خیلی ترکیب نارگیل و شکلات سفید رو دوست دارم.

    AntwortenLöschen
  9. مرسی ارغوان نازنین :***

    AntwortenLöschen
  10. به به خیلی عالی شده.
    ممنون خصوصا فندوفهای تست شده دلبری می کنند.

    شاد باشی گلم.

    AntwortenLöschen
  11. مرسی از لطفت نگین جون

    AntwortenLöschen
  12. به به اوممممم خیلی‌ خشمزستتتتتت . نوش جونتون گیلدای عزیزم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عارفه جون جات خالی عزیزم

      Löschen
  13. عکسها که به این خوشگلی و هوس انگیزی باشن وای به حال خود شکلاتها
    :* نوش جونتون عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون ، عزیزم هنوز مسافرت هستی ؟؟
      نبودت خیلی حس میشه

      Löschen