Freitag, 19. April 2013

Buttercrem - باترکریم



تا به حال چند تا کیک تهیه کردم که لابلای کیک یا پوشش رویه اون از باترکریم  Buttercrem بوده 
* در مورد این کرم باید بگم که جایگزین خوبی به جای خامه میتونه باشه و در دمای  خارج از یخچال و یا محیطهای کمی گرم ، بخوبی خودش رو حفظ میکنه
جوری که میتونید چندین ساعت بعد از اتمام کار بیرون از یخچال نگهداری کنید 
* اگر کیکتون رو بیرون از یخچال نگهداری میکنید  ، بهتره که لابلای کیکهاتون از مارمالاد یا خود باتر کریم استفاده شه  ، البته زمانی هم میتونید از خامه استفاده کنید که کیکتون  داخل یخچال قرار بگیره 
من این کرم رو مناسب برای کیک تولد پسرم دونستم و لابلا و همینجور کاور کیک رو از این کرم استفاده کردم 
در مورد تهیه این کرم باید بگم که به ٢ صورت میتونید اونو تهیه کنید ، که به نظر من هر دو مثل هم در میاد فقط یکیش راحتتر از اون یکی هست :))
البته به دوستانی که خیلی خیلی به بوی تخم مرغ  حساس هستند روش دوم رو پیشنهاد میکنم ، هر چند که به نظر من روش اول هم بوی خاصی از تخم مرغ نداشت 
* از خصوصیات دیگه باتر کریم اینه که خیلی راحت میتوید روی کیک صافش  کنید ، یعنی مشکلی که با صاف کردن خامه دارید با این کرم نخواهید داشت 
* این کرم رو میتونید ١ روز جلوتر تهیه کنید و با خیال راحت روز بعد استفاده کنید ، البته قبل از استفاده باید ١ ساعت قبل بیرون از یخچال گذاشته شه 
* برای صاف کردن این کرم روی کیک ، میتونید ١ ظرف رو که بهتره مثل لیوان باشه از آب جوش پر کنید و کاردک مخصوص خامه  رو ، داخلش چند ثانیه میزارید تا گرم شه و بعد بیرون میارید با ١ پارچه تمیز پاک میکنید و روی کرم میکشید تا صاف شه،
گرمای اون موجب صاف شدن باتر کریم روی کیک شما خواهد شد  
* این کرم رو میتونید داخل یخچال یا فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید ، فقط دقت کنید که داخل ظرف درب داری قرار بدید که بتونید دربشو محکم ببندید ، چون کره سریع بوی غذاهای دیگه رو میگیره 

                                                                     *************  
روش اول و مواد لازم :
تخم مرغ ١ عدد 
کره ٢٥ گرم + ٢٠٠ گرم 
شکر ٣٠  گرم 
وانیل شکری ١ قاشق غذا خوری 
شیر ٢ لیوان 
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوری 

طرز تهیه :
مواد یخچالی رو بیرون از یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسه 
١ لیوان شیر رو با ٢٥ گرم کره و شکر مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا کره و شکر آب شه 
١ لیوان شیر باقی مانده رو با تخم مرغ و نشاسته و وانیل  مخلوط  کرده 


و به مواد اولی که در حال جوش هست اضافه کنید و مرتب هم بزنید ، بگذارید کمی بجوشه و بپزه 


 روی پودینگ رو با سلفون بپوشونید  و  در هر ٢ روش میزارید تا کاملا سرد شه 
٢٠٠ گرم کره رو خوب با هم زن میزنیم تا سفید شده و حجمش ٢ برابر شه 
از مواد پودینگ قاشق قاشق به کره اضافه کنید و به همون صورت با همزن بزنید تا پودینگ تمام شه 


روش دوم و مواد لازم :
شیر ٥٠٠ میل 
شکر ٣ قاشق غذاخوری + ٥٠ گرم 
١ پاکت از ١ بسته پودینک ( هر بسته ٤ تا ٥ پاکت درونش هست که هر کدوم ٤٠ تا ٤٥ گرم وزن دارند )
کره ٢٥٠ گرم 

طرز تهیه :
شیر رو با ٥٠ گرم شکر مخلوط میکنیم و چند قاشق از شیر رو داخل ظرف دیگه با پودینگ مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم 
شیر رو روی حرارت گذاشته و قبل از جوش آمدن شیر مخلوط پودر پودینگ را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میگذریم کمی بپزه


پودینگ تهیه کرده رو بزارید تا خوب سرد شه 
از اینجا به بعد مثل دستور اول عمل کنید ، یعنی ٢٥٠ گرم کره رو با ٣ قاشق شکر خوب بزنید و پودینگ سرد شده را قاشق قاشق اضافه کنید 

موفق باشید ، گیلدا 







Kommentare:

  1. گیلدا جون چه پست مفیدی گذاشتی! منم مدتیه که تو فکر تست کردن روش های مختلف تهیه باتر کریم بودم! حتما باید این روش هایی که گفتی رو امتحان کنم! خیلی به درد می خوره!دستای گلت درد نکنه عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شبو جون ، راستش خود من هم تازه با این کرم آشنا شدم ، و متوجه شدم که خیلی کارآی داره

      Löschen
  2. دستتون درد نکنه گیلدا جون ،من تا به حال از باتر کریم استفاده نکردم و فقط یه بار کیک خامه ی درست کردم که اونم نتونستم خامه رو یکدست پخش کنم.فکر می کنم رزی جون هم قبلا یه دستوری از باتر کریم گذاشته بودن ولی من در هر حال درستش نکردم و نمی دونستم این همه مزیت داره.خیلی ممنون برای این پست خیلی کاربردیه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم ارغوان جون
      این کرم به نظر من راحتتر از خامه هست ، چون خیلیها با تهیه خامه فرم گرفته یا صاف کردن اون روی کیک مشکل دارند
      الان اون باتر کریمی که رزی جون تهه کرده بود دیدم ، امکان داره اون مدل دیگه باشه
      چون دنیای باتر کریم ها زیاده ، و انواع آلمانی ، فرانسوی ، ایتالیایی و شاید چند نوع دیگه هم داره

      Löschen
    2. من تا به حال هیچ نوعی از باتر کریم رو درست نکردم و شاید اصلا به فکر درست کردنش هم نیفتاده بودم .به دستور رزی جون هم دقت نکرده بودم قبلا، به خصوص که داخلش کاکائو داشت که تو خونه ما زیاد طرفدار نداره.من معمولا اینجا کیک های بزرگ درست نمی کنم چون ما دو نفریم و خیلی طول می کشه که خورده بشه و خراب می شه. به نظر شما باتر اگه فریز بشه،خراب می شه ؟منظورم اینه که اگه کیکی که داخل یا روش از باتر کریم استفاده شده رو فریز کنیم خراب می شه؟

      Löschen
    3. ارغوان جون ما هم با همین مشکل مقادیر تو خونمون روبرو هستیم ، اینه که سعی میکنم همه چیز رو در حد کم استفاده کنم
      به عنوان مثل اگه خواستید این کرم رو تهیه کنی ، این مقادیر واسه ١ کیک کوچیک تا متوسط کافی میتونه باشه ، یعنی هم داخل هم خارج کیکک رو با این کرم بپوشونی
      اما در مورد اینکه این که میشه تو فریزر نگهداری کرد یا نه بیاید بگم که خود باتر کریم رو میتونید ولی کیکی که به این مواد آغشته باشه رو نمیتونم جواب بدم
      چون خودم تا به حال اینکار رو نکردم ، ولی با توجه به اطلاعاتی که از این کرم بدست اوردم ، میتونید اونو داخل فریزر نگهداری کنید

      Löschen
    4. خیلی ممنون گیلدا جون

      Löschen
  3. سلام گیلداجون دستت درد نکنه من دنبال این دستور بودم ولی یه سوال دارم اول اینکه توی دستور اول شما توی مواد اولیه 25گرم کره عنوان کردید ولی توی رسپی 30 گرم بعد اینکه منظورتون از پخت پودینگ چقدر هست؟ تا چه غلظتی باید برسه؟ منونم ازت

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام مریم جون
      مرسی از دقتت ، آنقدر که چندین بار گرم و غیره رو تکرار کردم ، اشتباه نوشتم ، که الان درست کردم
      عزیزم ، در مورد مقدار پختن حسم باید بگم که : در حدی باید باشه که وقتی خنک شد سفت میشه ، اگه تو عکسهای ردیف اول ( عکس وسط ) نگاه کرده باشید ، میبینید که با قاشق دارم میریزم و به خوبی مشخص هست
      واسه زمان پختش هم سی کردم تو عکسها نشون بدم ، تقریبا باید مثل ماست سفت باشه

      Löschen
  4. دستت درد نکنه گیلدا جونم ؛ واقعا هم باترکریم برای فرم دادن راحتتر و مناسبتره ، مثل همیشه یه پست مفید از گیلدا جون نازنین :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم رزکم ، مرسی عزیزم :***

      Löschen
  5. خیلی پست پرتنوع و مفیدی هست گیلدا جون
    دستت دردن نکنه منم مدتهاس می خواستم در موردش بنویسم و فرصت نکرده ام
    مرسی عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله گلی
      راستش من هم خیلی وقت بود که میخواستم تهیه کنم ، دنبال وقتش بودم :))
      امیدوارم که وقتش واسه تو هم پیدا شه تا ما هم لذت ببریم :***

      Löschen
  6. Gilda jun merci az poste mofidet man ke dige az Buttercrem estefadeh mikonam aliye dastet dard nakoneh

    AntwortenLöschen
  7. خواهش میکنم هما جونی
    عزیزم ، دلم برات تنگ شده بود <3

    AntwortenLöschen
  8. salam gildajan mikhastam bedoonam az koja mitoonam neshasteyeye zorat to alman peyda konam esme daghighesh be almani chi mishe? vojodesh kheyli lazeme? mamnoon az rahnamait va seite mofidet.







    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      نشاسته ذرت رو میتونید از تمای مغازه ها تهیه کنید و معمولا پیش آردهای سوخاری یا موادشیرینی پزی هست
      بله ، وجودش واسه بعضی از دستورات لازم و ضروری هست
      نام آلمانی اون speisestärke هست ، همین نام رو سرچ کنید ، میتونید شکلش رو ببینید
      مرسی از کامنتئون

      Löschen
  9. Ba salam mishe az margarin estefade kard?? Aya maze kare migire??

    AntwortenLöschen
  10. لطفا از کره استفده کنید ، چنین ٢ با هم کلی فرق داره
    مزه کره رو اصلا حس نخواهید کرد ، چون ترکیبات جانبی زیادی داره :)

    AntwortenLöschen
  11. Age bekhahim shokolati beshe chy kar konim??

    AntwortenLöschen
  12. دوست عزیز شما در هر ٢ روش پخت شیر دارید
    میتونید چند قاشق کاکائو حالا میتونه هم پودر باشه ، یا شکلات آب کرده بیشه به اونها اضافه کنید
    در واقع کاسترد یا پودینیگی که به دست میارید در این مرحله شکلاتی هست نه وانیلی ، و به کره اضافه میکنید

    AntwortenLöschen
  13. خوب بله ، چون با پودر پودینگ کار میکنید و نصف کار انجام شده هست

    AntwortenLöschen
  14. گیلدا جون من یک سوال دادم طعم این باتر کریم با خامه ی فرم گرفته خیلی متفاوت هست ؟ لطفا یک کم راجب طعمش توضیح بدید ممنونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هانیه جان , ببخش که دیر جواب میدم
      بله عزیزم کاملا متفاوت هست , باتر کرمها انواع گوناگونی داران , اما به نظر من همین مدل آلمانیش لزیزتره و باید بگم که اصولا خیلی شیرین هستن
      ولی اصلا طعم کره تو اونها مشخص نیست و با خامه هم قابل مقایسه نیستن

      Löschen
  15. ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻦ ﻫﺮﺟﺎ ﮔﻴﺮ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﮔﻞ ﺳﻔﺮﻩ.... ﻣﺜﻼ ﻛﻴﻚ ﻓﻼﻥ,, ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺩﺭﺩ ﻧﻜﻨﻪ ﮔﻴﻠﺪاﺟﻮﻥ, ﻓﻘﻄ ﻳﻚ ﺳﻮاﻝ ﺑﺎﺗﺮﻛﺮﻳﻢ ﻃﻌﻤﺶ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﭼﻪ ﺗﻔﺎﻭﺗﻲ ﺩاﺭﻩ???

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , مریم جون , مگر اینکه شماها منو بالا ببرید عزیزم
      وگرنه ینجورها هم نیست که میگی ^_^
      عزیزم , طعم باتر کریم کاملا متفاوت هست و اصلا شبیه به خامه نیست , جالب اینه , با توجه به اینکه توش کره به کار میره اصلا طعم کره نمیده
      از دید من تو انواع باتر کرمها همین آلمانیش از همه خوشمزه تر و بهتره

      Löschen