Dienstag, 30. April 2013

زرشک پلو


تو این مدت که وقت داشتم ، کمی به وبلاگم رسیدم و دیدم که هنوز زرشک  پلو رو تو لیستم ندارم !!!!
اون دسته ازپولها  که بی نهایت دوست دارم ، البته فکر کنم کمتر کسی باشه که بگه دوست ندارم 
بجز  همسر من که به دلیل وجود زرشک اصلا دوست نداره :)) در واقع اولین شمالی که دیدم ترشی نمیخوره ، البته میخوره ولی نه ترشی زرشک رو 
و معتقد  هست که تو اون مزه لذیذ ، وقتی ترشی زرشک میره زیر دندون ، همه چیز رو خراب میکنه :)) خوب به هر حال این هم نظر شخصی هست 
اما من با این چیزها صحنه رو خالی نمیکنم :))) و همیشه کنار این خوراک واسه خودم مقداری زرشک و مخالفتش تهیه میکنم 

در مورد دستور این خوراک خوشمزه باید بگم که فکر نکنم چیز قابل گفتنی وجود داشته باشه 
چون همه میدونند که این خوراک به چه صورتی تهیه میشه 
اینجا هم شما زرشک پلو رو با گوشت مرغی که اول تو سس کوجه فرنگی پختم و بعد سرخ کردم رو میبینید
اگه خیلی حساس به بوی مرغ هستین , داخل آبش به صورت درشت ادویه هایی مثل برگ بو , حل و دارچین و سیر اضافه کنید 
معمولا به جای شکر هم به زرشک چند قاشق عسل اضافه میکنم ، همراه با مقداری خلال بادام و پسته ، اگر هم در دسترس باشه مقداری پوست پرتقال
چند قاشق زعفران آب کرده و دیگه تماممممممم 
بقیه موارد هم که دیگه خودتون بهتر میدونید 
نوش جان ، گیلدا 




Kommentare:

  1. عكسش داره داد مي زنه كه چقدر خوشمزه ست! دستت طلا گيلدا جون خوش سليقه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها مرسی شبو جونم ، جات خالی عزیزم :))

      Löschen
  2. دستتون درد نکنه خیلی اشتهاآور و خوشگله♥... شما مرغ رو توی سس گوجه فرنگی اول پختید بعد سرخ کردید حالا بعضی از ماجنوبیها اول مرغ رو با آب و پیاز و زرد چوبه و نمک و فلفل میپزیم بعد میذاریم آهسته توی روغن سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه روش شمارو حتما امتحان میکنم معلومه که خوشمزه است در ضمن همسر من هم از زرشک در کوکو سبزی خیلی بدش میاد ولی زرشک شیرین شده با پلو رو خوشبختانه دوست داره . خسته نباشید

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. صفا جون ، بله من اینجوری کار میکنم اخه وقتی اول سرخ کنم و بزارمش تو سوس اون حالت تردیش از بین میره
      واسه همین به این صورت کار میکنم ، البته شده که بدون سوس هم تهیه کردم و سرخ کرده باشم

      این آقایون انگار همه ی نقطه ضعفی تو غذا خوردن دارند ، بر عکس خانومها :))))

      Löschen
  3. خیلی هوس انگیز شده زرشک پلو تون گیلدا جون ،دستتون درد نکنه .من هیچ وقت عسل روی زرشک نریختم باید امتحانش کنم.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون، به نظر من عسل ی جورایی شیشه ای میکنه زرشک رو :))))
      شاید هم نه ، ولی تو دید من اینجوری هست
      اینجا هم آشپزها اکثرچیزها رو وقتی بخواند شیرین کنند از عسل استفاده میکنند

      Löschen
  4. گیلدای عزیزم سس اون رو توضیح بدید ممنون میشم سوال آش رشته رو هم تو رو خدا جواب بدبد ممنونم

    AntwortenLöschen
  5. سلام سیما جان ،
    اگه منظور شما در مورد رشته اش هست من که ٢ روز پیش جواب دادم عزیزم
    البته کمی دیر سوالتون رو دیدم ولی جواب رو نوشتم براتون

    در مورد سس مرغ هم کار خواصی نکردم فقط اول مرغ رو گذاشتم که هر طرفش با حرارت کم ، کمی تو روغن سرخ شه
    بعد پیاز و ١ حبه سیر و ادویه و ١ عدد برگ بو ، همراه با مقداری رب اضافه کردم ، خیلی کم هم آب
    در آخر که پخته شد مرغها رو سرخ کردم

    AntwortenLöschen
  6. salam gilda khanoom, merci az dastoorate khoobetoon.
    man ashpazim ziad khoob nist.....
    ye soal dashtam in khelale peste o badoom o ba zereshk sorkh kardin?
    merci

    AntwortenLöschen
  7. سلام نیلوفر جان
    عزیزم هیچکس از اول آشپز نیست ، به مرور زمان اگه علاقه باشه یاد میگیره و بهترین میشه
    در مورد خلال بادام و پسته باید بگم که پسته رو تفت نمیدم چون رنگش عوض میشه فقط در آخر کار که خاموش کردم به بادام و زرشک اضافه میکنم
    بادام رو هم نصفی با زرشک تفت میدم و نیمی رو هم به صورت خام میریزم

    AntwortenLöschen