Samstag, 16. März 2013

کیک رنگین کمان - Regenbogentorte




خیلی دستورات هست که آدم تا تهیه نکنه مرتب  تو فکرش هست که سراغش بره 
این کیک رنگین کمان از همون کیکها بود که من خیلی وقت بود تصمیم داشتم تهیه کنم و حالا که درست کردم ، به خودم میگم :
این اولین و آخرین بار بود :))) 
البته کار سختی نبود ، بلکه فقط به وقت زیادی احتیاج داشت 
شاید هم واسه این بود که همزمان من چندین کار رو با هم انجام دادم ، از جمله پختنش ، استفاده از Buttercreme آلمانی بجای خامه و همینجور کار با Piping Gel واسه تزئین روش ، که همه اینها اولین تجربه من بود ، که یکی یکی توضیحشون رو خواهم داد 
اما ارزش اینو داشت که اونو واسه ١ بار و اون هم واسه تولد پسرم تهیه کنم ، و خدای شکر با موفقت انجام شد 
هر چند که اصلا موافق این نیستم که اولین کارها رو واسه روزهای مهم انجام داد  ، حالا شما نشنیده بگیرید :))
اما از مزه اش بگم ، چیز خارق العاده نبود ، ولی زیبائی چشم گیری داشت ، هر چند که پسرم ٣ روزه ترتیبش رو داد :))) 
اتفاقا  نصیب یکی از دوستانم هم شد که اون هم خوشش اومد ، به نظر خود من هم خوب بود ، ولی واسه همون ی بار 
البته واسه سفارش شاید قبول کنم :))))))

مواد لازم :
کره ٣٠٠ گرم 
شکر ٢٦٠ گرم 
تخم مرغ ٣ عدد کامل 
سفیده تخم مرغ ٣ عدد 
وانیل ٢ قاشق غذا خوری 
ارد ٦٥٠ گرم 
پکینگ پادر ٢ قاشق غذا خوری 
نمک ، نصف قاشق چای خوری 
Buttermilch یا شیر ٥٣٠ میل 
به تعداد رنگهای مورد نظر رنگ مجاز خوراکی ، من از بنفش ، قرمز ، ابی ، زرد ، سبز و  صورتی استفاده کردم 

طرز تهیه :
در ابتدا شکر و کره و وانیل رو با هم خوب میزنیم تا سفید شه 
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید ، سفیده رو نیز اضافه  کنید ، احتیاج نیست که سفیدها رو جداگانه بزنید 
مواد خشک دیگه رو با هم مخلوط کنید و اونها رو الک  کنید 
حالا نصف نصف اول ارد رو اضافه کنید و بد شیر رو تا موادتون تمام شه 



حالا موادتون رو به تعداد رنگها داخل کاسه های مختلف بریزید ، بهتره که مثل من تنبلی نکنید و همه رو با ترازو ، وزن کنید تا کاملا مساوی  باشه 
رنگها رو با خمیر خوب مخلوط کنید 
قالب مورد نظرتون رو آماده کرده و به اندازه ته قالب کاغذ روغنی بریده ، اینکار رو به تعداد رنگهای کیکتون انجام بدید 
ته قالب ١ عدد کاغذ رو قرار بدید و یکی از رنگها رو بریزید داخل قالب ، کمی صاف کنید و داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ١٩٠ درجه و به مدت ١٢ تا ١٥ دقیقه بزارید بپزه 
این کار رو با تمام رنگها یکی یکی انجام بدید ، انداختن کاغذ روغنی ته قالبتون واسه اینه که بد از آماده شدن کیک اونو با کاغذ راحت بردارید  و کیک بدی رو شروع به پختن کنید 



سعی کنید کاغذها رو از ته کیک تا زمان استفاده جدا نکنید ، چون اینجوری حمل و نقل راحتتر هست 
بد از آماده شدن بزارید خنک شه ، و لابلای کیک خامه یا Buttercreme بمالید ، و یکی یکی کیکها رو روی هم قرار بدید 
بهتره که لابلای این کیک از گردو یا موز یا هر چیز دیگه استفاده نکنید تا خودش رو بهتر نشون بده 
بد از خامه مالیدن لابلای کیک اطراف کیک رو با کارد اره ای ببرید تا یکدست شه و روی کیک رو هم با خامه یا Buttercreme آغشته کنید 



فکر نمیکنم که چیز دیگه ای واسه گفتن داشته باشم :))) 
موفق باشید ، گیلدا 







Kommentare:

  1. گيلدا جان چقدر خوشگل شده! به هوس انداختيم كه منم يه بار درستش كنم! راستي تولدگلپسرت رو هم تبريك ميگم! اميدوارم هميشه جمع خانواده تون شاد باشه عزيزم! راستي روي كيكت رو هم خيلي دوست داشتم! خيلي جالب شده! نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شبو جون ، ممنونم از تبریکت نازنین
      :)))) به امتحانش می ارزه

      Löschen
  2. salam gilda joon midoonam ke shoma ham deutschland hasti mikhaastam beporsam in rangaro man az supermarkt peyda nemikonam shoma az koja mikhari?

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام سوسن جان
      عزیزم ، من این رنگها رو از Ebay سفارش دادم ، البته از آمازون هم میتونید تهیه کنید که گرونتر هست
      شنیدم شهرهای بزورگ دارند ، نام این رنگها هم ویلتون هست

      Löschen
  3. سلام گیلدا جون ،دست گلت درد نکنه.راستی بااین حرفت کاملا موافقم که بعضی دستورها بدجوری آدم روقلقلک میدندو تا درستشون هم نکنی از سرت دست برنمیدارند.انشاالله همیشه شادباشی وشیرن کام،عیدتون هم پیشاپیش مبارک

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام مریم جون ، عزیزم مرسی از کامنتت و تبریکت
      من هم پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم عزیزم شاد و پیروز باشی

      Löschen
  4. چقـــــــــــــــــدر خوشگل شده غش کردم براش

    معلومه که خیلـــــــــــی زحمت داره دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  5. گیلدا جان ، بدون اغرار میگم عااااااااااااالی شده ، بخدا حرف نداره ، واقعا خسته نباشی ، معلومه که خیلی زحمت کشیدی ، نوش جونتون ..............

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، عزیزم چشمات قشنگ میبینه :*****

      Löschen
  6. kheiliiiiiiiiiii khoshgele gilda jooooooooooooooooon

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی سونا جون ، جات خالی عزیزم :**

      Löschen
  7. بعضی کارها اینقدر زمان و ظریف کاری میخواد که در آخر خستگی بدنی و فکری نمیذاره آنقدر لذت از نتیجه کار ببری طعم خاص و خوبی داشت بنظر من اگر به شکل چهار گوش کوچک مثل دومینو اشتاین بریده بشه و با مارسی پان روکش بشه و با کمی تزئین میشه یک شیرینی لوکس و چون زیاد شیرین نبود میشه مارسی پان را وارد صحنه کرد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره مهناز جون راست میگی
      اتفاقا فرداش خواستم اینکار رو بکنم و با قطعات کوکجک هم درستش کنم و عکس بگیرم ، ولی هم خودم ی زره تنبلی کردم و هم هخامنش ترتیبش رو داد
      :))))

      Löschen
  8. خسته نباشی عزیز دلم..من که می دونم خیلی زحمت داره
    ولی خوبه که نتیجه کارت فوق العاده شده
    تولد پسر عزیزت هم مبارک گلم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هانی جون فدات شم
      ممنونم از تبریکت :***

      Löschen
  9. gilda joon besiyar zibast,,,vaghan honarmandi azizam,,,tavallode pesare golet ham mobarak bashe,,,khoshbehalesh ba in mamane honarmand,,,

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هلنا جون ، لطف داری عزیزم

      Löschen
  10. gilda jon matlabe bala nemidonam chejori shod ke esme dokhtaram omad hala bayad dorostesh konam be har hal ozrkhahi mikonam,,,maryam mardani

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. این یکی هم همینجوری شد مریم جون
      به هر حال ممنونم ازت عزیزم :))

      Löschen
  11. سلام و خسته نباشید می دونم درست کردن این چیزهای شگفت انگیز چقدر وقت گیر و وقت گیر از آن نگارش و گذاشتن آن روی وبلاگ هست من این عکس رو روی فیس بوک دیدم فکر نمی کردم شما درست کرده باشی حالا دوباره نگاه می کنم شاید هم خود شما بوده باشید به هر حال خسته نباشید ایده رنگین و جالبی است

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم ، بله واقعا وقت گیر هست ولی لذت کار رو میشه بد از اون دید

      Löschen
  12. من چک کردم به اسم خودتون هست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم از توجهت دوست عزیز

      Löschen
  13. Gilda jun khasteh nabashid vaghean cheghadr zahmat keshidi fekr konam tavalode pesare golet baes shod ke in kare sakht ro be gardan begiri. ali shode kheyli khoshgele. tavalo Hakhamenesh jun ro ham tabrik migam avaze man bebusesh. :-*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هما گلی ی ی ی اره عزیزم ، باید همیشه این مناسبتها باشه که کمی به خودمون تکانی بدیم :)))))
      ممنونم از تبریک عزیزم :**

      Löschen
  14. خیلی‌ خیلی‌ خوشگل و بهاری شده این کیک گیلدا جون . تولد گل پسرت هم مبارککککککککک.

    AntwortenLöschen
  15. مرسی عارفه جون ، سلامت باشی
    تصویر جالبی رو بیان کردی

    AntwortenLöschen
  16. Mishe begid chetori in tarho andakhtid?? Va ba chi ?? Mamnun

    AntwortenLöschen
  17. دوست عزیز از روش Piping Gel استفاده کردم که قرار بود دستورش رو بزارم ، ولی فرصت نشد
    در اولین فرصت این کار رو انجام میدم

    AntwortenLöschen
  18. Mamnun Pas montazeram

    AntwortenLöschen